Hiçbir şeyden memnun olmuyorum ve başıma çoraplar örülüyor.

Buraya yazdığın gibi eşin de olsa özlemek iyi oluyor diyebilirsin. Ama tanımak istiyorsan da en güzel fırsat. Baktın iş ciddiye biniyor o zaman ikimizin aynı yerde olması hoş olmaz hem sana anlatmak istediklerimi heycanla.anlatmak isterim seni özlemek isterim diyerek başka yere geçmesini isteyebilirsin. Tam tersi de olabilir kalbinin erkeği "o "dur ve sen onunla aynı yerde olmaktan mutlu olursun.

Bizim okulda vardı karı koca birlikte gelen öğretmenler maşallah çok güzeldi ilişkileri. Ben de sormuştum zor mu diye tam tersi birbirimizi daha iyi anlıyor daha çok yardımcı oluyoruz demişti.

Senin burcun neydi kız Burhan?

Kız sen emin değilsin bu heriften ayıp olmasın diye kabul etmişsin sanki evliliği (ya da biyolojik saat toplum baskısı vs )

İnsan severse düşünmez çünkü bunları; döt döte duralım der, gözüm başkasını görmez der ( bi seneye git öte olur gözü kayar o ayrı )

Sorun bence bu bebeyim bu herifi için almamış seninnnnn

Aşk sevgi bunlar geride kaldı artık sadece mantık mantık mantık

Dedim beraber gider geliriz şöyle böyle yaparız diye pembe hayaller kuruyor. Pembe bile değil bence şeker pembe.
Çok hızlı karar verip(nişan konusu)şimdi ufaktan pişman olmaya başladınız bence.
Evlenmeyi düşünüyor olsanız siz derdiniz" o orada ben burada nasıl yürüteceğız "diye.
Bence açık konuşun,önemli bir karar olduğunu,acele etmemesi gerektiğini söyleyin. Sonucta haklısınız,ayrılsanız yüzyüze bakacaksınız ve hoş olmaz. Öte yandan evlenseniz de aynı iş ortamında olmak hoş olmaz gibi geliyor bana. İnsan alan arar kendine,işte beraber evde beraber olmaz yani. Bu benim fikrim mıç mıç herşeyi beraber yapan bir çift olmak istemem eşimle ,şu an beraber çalışıyoruz ama ben evden çalışıyorum eşim işte haliyle sorun olmuyor ama sabah cıkip akşama kadar birlikte gecirmek istemem şahsen. Ki ben 13 sene olacak evleneli ,problemli bir evlilik değil,mutluyuz 2 çocugumuz var ama bu böyle.

Ben de sevmem öyle. İnsan nasıl davranacağını da bilmez. Her şey göze batar

Var tabiki eşiyle çalışan bizim tüm müdürler eşleri ile aynı okulda çalışıyor hepside çok mutlular ayırca hastanede birlikte çalışan tanıdıklarım da öyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…