• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Hiçbir şekil almayan saçlarım kafayı yiyeceğim..(RESİMLİ)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama saçlarımdan bıkmış durumdayım. Kesinlikle şekil veremiyorum dışarı çıkmak istemiyorum bu saçlar yüzünden o derece. Normalde saçlarım göğüslerimi biraz geçiyor uzunluğu ama çok kıvırcık olduğu için omuzlarımda duruyor boyu. Birde önceden perçem kestirmiştim onlarda önde kıvırcık kötü duruyor.

Saçlarım aynı şunlara benziyor; (Tabi daha kabarığı ve elektriklisini hayal edin)

Şimdi sorun benim çok fazla saçım var yani baya gür ve saçlıyım ama düzleştirince falan bildiğiniz yapışıyor o yapışan görüntüyü sevmiyorum. Benim hayalimde üstleri düz uçları dalgalı olan saç modeli var onu sizce evde yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl? Yani bu saçları yaparken önce saçımı komple düzleştirip altlarına maşa mı uygulayacağım?

Bir de şu iri maşayı seviyorum. Ama normal maşalar ince oluyor bu kadar iri görüntüyü nasıl verebilirim? Ve saçlarım dipten kıvırcık yani bu resimlerde dipleri hep düz oluyor yani saçıma istediğim şekili vermeden önce hep düzleştirmeli miyim?

Dediğim gibi bu saçlar sadece düzleştirici ve maşa yardımıyla oluyorsa tamam yapabilirim ama saça bir kere düzleştirici yapınca saç yapışıyor gibi duruyor ama bu fotolarda saçın üstleri düz olmasına rağmen yapışmamış onu nasıl sağlayabilirim? mesela bunun gibi;

- Kızlar çok sordum biliyorum kusura bakmayın ama son olarak yukarıda belirttiklerime çare olabilecek başka bir şey varsa söyler misiniz? (krem, sprey vs...?

Düzleştirici yapmıycaksın. Ben hep fön çekip sonra maşa yapıyorum aynı resimlerdeki gbi oluyo:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende saçlarımı kullanamıyorum. Benim saçlarımda ne dalgalı ne düz tuhaf ve kabarıyor. Ben bigudi düşündüm. Büyük boy bigudi ile saracağım o zaman dalgalı duruyormuş. Senin işine yarar mı bilmem.

Öncelikle kıvırcık saçı çok severm ;)
Ama mademki seni yoruyor bu saç aklıma gelenleri yazayim Düzlestirici yerine fön çekebilirsin fön zor olursa kalın maşa da yapabilirsn saç diplerin düz olmaz ama dalgaların daha kalın ve doğal durur , elektriklenmeyi önleyen spreyler kremler saç maskeleri kullanabilirsn ,
Bir de percem kullanışlı olmaz sana uzayana kadar arkaya toplayıp alnıni açabilirsn , o şekilde sevmiyorsan percemi yüzünün sağ ya da solunda tel toka ile saçlarının arasına saklayarak percemden kurtulabilirsn ;))

Kızlar doğru yere mi açtım bilmiyorum ama saçlarımdan bıkmış durumdayım. Kesinlikle şekil veremiyorum dışarı çıkmak istemiyorum bu saçlar yüzünden o derece. Normalde saçlarım göğüslerimi biraz geçiyor uzunluğu ama çok kıvırcık olduğu için omuzlarımda duruyor boyu. Birde önceden perçem kestirmiştim onlarda önde kıvırcık kötü duruyor.

Saçlarım aynı şunlara benziyor; (Tabi daha kabarığı ve elektriklisini hayal edin)

Şimdi sorun benim çok fazla saçım var yani baya gür ve saçlıyım ama düzleştirince falan bildiğiniz yapışıyor o yapışan görüntüyü sevmiyorum. Benim hayalimde üstleri düz uçları dalgalı olan saç modeli var onu sizce evde yapabilir miyim? Yapabilirsem nasıl? Yani bu saçları yaparken önce saçımı komple düzleştirip altlarına maşa mı uygulayacağım?

Bir de şu iri maşayı seviyorum. Ama normal maşalar ince oluyor bu kadar iri görüntüyü nasıl verebilirim? Ve saçlarım dipten kıvırcık yani bu resimlerde dipleri hep düz oluyor yani saçıma istediğim şekili vermeden önce hep düzleştirmeli miyim?

Dediğim gibi bu saçlar sadece düzleştirici ve maşa yardımıyla oluyorsa tamam yapabilirim ama saça bir kere düzleştirici yapınca saç yapışıyor gibi duruyor ama bu fotolarda saçın üstleri düz olmasına rağmen yapışmamış onu nasıl sağlayabilirim? mesela bunun gibi;

- Kızlar çok sordum biliyorum kusura bakmayın ama son olarak yukarıda belirttiklerime çare olabilecek başka bir şey varsa söyler misiniz? (krem, sprey vs...?[/QUOTE

Bn masa ıle yapıp uclarını kıvırıyorum.

Ya da ucuz bır yerde fön cektırın uclarını ıce dısa dogru

Haftada uc gun fon cektırmeyınce bnım de saclar boyle oluyor

aslında saçların çok hoş... ben gibi düz saçlılar saçına bayılır. elektriklenme ve kabarıklıktan şikayetçiysen saçın ıslakken saç köpüğü kullan, sonra fingirle kurut. çok hoş olur... kıvırcık ol. çok hoşşş:nazar:....

maşa ve düzleştirici :20: tavsıye etmem kullanmıyorm profesyönel fön makınem var koruyucu bakım yagını surdukten sonra istedgım şekli alıyor saçlarım duştan sonra kuruyan saçlara yapılan işlemler guzelım saçlarınızı mafedıyor

gayet guzel bir sac resmi paylasmissin...
sacin sayet boyleyse sen nasil yapiyorsun boyle asil onu anlat

aslında saçların çok hoş... ben gibi düz saçlılar saçına bayılır. elektriklenme ve kabarıklıktan şikayetçiysen saçın ıslakken saç köpüğü kullan, sonra fingirle kurut. çok hoş olur... kıvırcık ol. çok hoşşş:nazar:....

finger dedigin vigo mu??? kurutma makinam var ama bu vigo tek satilmiyor diye ayriyetten vigolu makina almayi dusunuyorum.cidden ise yariyor mu??

maşa ve düzleştirici :20: tavsıye etmem kullanmıyorm profesyönel fön makınem var koruyucu bakım yagını surdukten sonra istedgım şekli alıyor saçlarım duştan sonra kuruyan saçlara yapılan işlemler guzelım saçlarınızı mafedıyor

benimde makinem kocaman ama profesyonel mi bipmiyorum.
fon cekmenin kolay bir yolu var mi?vigo gercekten ise yariyor mu?

finger dedigin vigo mu??? kurutma makinam var ama bu vigo tek satilmiyor diye ayriyetten vigolu makina almayi dusunuyorum.cidden ise yariyor mu??

nette resmini buldum da evet vigoymuş. ben saçıma biyaform yaptırdığımda işe yarıyordu... bir arkadaşının yada akrabanın varsa dene sonra al. her saç tipi farklı olduğu için güzel durmayabilir.

mesela düz saçta güzel olmuyor. hatta benim şuan ki saçımda işe yaramıyor:1:

Bu fön makinesini nerden temin edebiliriz, markası nedir? Ayrıca bahsettiğiniz koruyucu bakım yağı nasıl birşey?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o derrt bende de var kıvırcık ve kabarıyo, ne şekil veriliyo ne açabiliyorum. birde çok sık saçlarım 2-3 kişiye yeter :1::1::1:

şu gösterdiğin resimler hangi ünlü kuaförlerin elinden çıkmadır Allah bilir..Bir kere kesim tarzı çok önemli. sanırım katlı kesim. saçın buna uyuyorsa eğer düzleştiriciden sonra ya maşa ya da düzleştirinin kendi aparatlarıyla yapabilirsin sanırım.

canım benım makinem etap marathon 3200 nette bakabılırsın çok memnunum saçlarım ıslakken koruyucu bakım yagını suruyorm kalın fön fırcasıyla dümdüz oluyor kuaförden çıkma gıbı dalga yapmak ıstedıgımde bıgudıye sarıyorum fön makınesını tutuyorm bıgudıye dalga dalga oluyor benım saçlardımda sarı ombre var çok hoş oluyor

Bu fön makinesini nerden temin edebiliriz, markası nedir? Ayrıca bahsettiğiniz koruyucu bakım yağı nasıl birşey?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım arkdasa yazdm senın alıntını görmemişim dur atıyımben bu üçünü kullanıyorm ama şöyle saç kremı dustan cıkınca kullanıp duruluyorm spreyıde ya argan lı olanını yada yogun ve güçlüyü kullanıyorm ıkısıde çok guzel $1388743621_Pantene_Yogun_ve_Guclu_Aninda_Yogunlastirici_Sac_Bakim_Spreyi_11_99_TL.jpg $IMG_23973k6.jpg $Loreal-Paris-Elseve-Nem-Kolajen-_13698_1.jpg

argan yaglı olanı çok ıyı saç uclarını çok hafıfletıyor kokularıda çok guzel fön bakınem etap maraton 3200 netten bakabılırsın eşim fön makınesını kuaförunden getırttı canm

Son düzenleme:
sprey şeklinde durulanmayan ekspres bakım spreylerinden kullanabilirsin. bir çok markanın var.

benim saçlarımda bunlara yakındı. artı feci şekilde elektriklenme vardı. spreyler işime çok yaradı. ve şimdi :12::12::12:

Back