Merhaba arkadaşlar ben de görünürde hiçbişey yok eşimin değerler normal. Fakat 1.5 yıldır olumlu olmadı :) zor bir süreç ve sonunda klomen başladık. Ayın 25 inde doktor randevum var. Klomene Adetin 4.günü başladım. Cuma bitti. Bu şekilde hiçbişeyi yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varsa tecrübelerini dinlemek isterim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hiçbir rahatsızlığı yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varmıdır?
- Konu Sahibi sude3543
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet hamilelik klomen klomen2022
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Merhaba. Ben oğluma hamile kalmak için baya ugrasmistim. En sonunda bir arkadaşım tavsiye etmisti klomeni. Adetin 4. Günü yarım yarım al demişti. Kullandim ve o ay hamilr kalmistim ogluma. Ama tesadüf mu yoksa ona mi bagli bilmiyorum:) .. şuan 2. Bebegi istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası. Çünkü hormonal bi ilac. Yumurtalar aşırı buyur ve catlamazsa sknti olur. İlk çocuğumda deli cesaretiyle kullanmistim :)
- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Doktora gitseniz durumu anlatsanız zaten size ilacı başlar doktor kontrolünde kullanılması lazım
2 günde bir çağırıp yumurtaların boyutuna ve gelişimine bakıyor
Daha sonra değerlendirmeniz gereken günü söylüyor
2 kez kullandım 2 sindede olumlu sonuç aldım fakat gebeliklerim devam etmedi
2 günde bir çağırıp yumurtaların boyutuna ve gelişimine bakıyor
Daha sonra değerlendirmeniz gereken günü söylüyor
2 kez kullandım 2 sindede olumlu sonuç aldım fakat gebeliklerim devam etmedi
- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 23
- 32
- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
Bende gelen sene Aralık ayında klomen kullandım ama hiçbir etkisi olmadı ayaklarımda karıncalanmazlar oldu eşim wc ye götürdü Ocak ayında hsg yaptırdım hem tıpta hem alternatif tıpta herşey herkese iyi gelmiyor bı bir gerçek Allah şifa versin canımMerhaba arkadaşlar ben de görünürde hiçbişey yok eşimin değerler normal. Fakat 1.5 yıldır olumlu olmadı :) zor bir süreç ve sonunda klomen başladık. Ayın 25 inde doktor randevum var. Klomene Adetin 4.günü başladım. Cuma bitti. Bu şekilde hiçbişeyi yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varsa tecrübelerini dinlemek isterim?
- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Maşallah canım benimde 5 yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi oldum bekliyoruz bakalım.hayırlısı herşeyinBen varım, doktor kontrolünde kullandım. Hamile kaldım.
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Bende dün başladım hakkimizda hayırlı si olsun inşallah Haziran ayinda birbirimoze hamileyim mesajları atarızKızlar bende bugün başladım klomene polikist olduğunu söyledi doktor ama gebeliğe engel değil dedi böyle durum yaşayıp hamile kalan var mı?
ben de aynı senin gibiyim 3 kere belirli aralıklarla denedim ama bende işe yaramadıMerhaba arkadaşlar ben de görünürde hiçbişey yok eşimin değerler normal. Fakat 1.5 yıldır olumlu olmadı :) zor bir süreç ve sonunda klomen başladık. Ayın 25 inde doktor randevum var. Klomene Adetin 4.günü başladım. Cuma bitti. Bu şekilde hiçbişeyi yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varsa tecrübelerini dinlemek isterim?
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinBende dün başladım hakkimizda hayırlı si olsun inşallah Haziran ayinda birbirimoze hamileyim mesajları atarız
- 21 Aralık 2021
- 64
- 26
- 18
- 33
Merhaba bize de temmuzda iki sene olacak bu ay klomende ikinci ayım sizde sonuç ne oldu merak ettimMerhaba arkadaşlar ben de görünürde hiçbişey yok eşimin değerler normal. Fakat 1.5 yıldır olumlu olmadı :) zor bir süreç ve sonunda klomen başladık. Ayın 25 inde doktor randevum var. Klomene Adetin 4.günü başladım. Cuma bitti. Bu şekilde hiçbişeyi yokken klomen kullanıp hamile kalan arkadaşlarım varsa tecrübelerini dinlemek isterim?
Sadece klomen mi kullandiniz yaninda ignede kullandiniz miMerhaba. Ben oğluma hamile kalmak için baya ugrasmistim. En sonunda bir arkadaşım tavsiye etmisti klomeni. Adetin 4. Günü yarım yarım al demişti. Kullandim ve o ay hamilr kalmistim ogluma. Ama tesadüf mu yoksa ona mi bagli bilmiyorum:) .. şuan 2. Bebegi istiyorum ama cesaret edemiyorum açıkçası. Çünkü hormonal bi ilac. Yumurtalar aşırı buyur ve catlamazsa sknti olur. İlk çocuğumda deli cesaretiyle kullanmistim :)
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Merhaba o mesaji yazdiktan sonra yine kullandım klomeni ama ben sadece 3 gun 1 adet olarak kullandım çünkü bir rahatsjzligim yoktu. İğne kullanmadim hatta Dr.ada hiç gorunmedim ama çok şükür yine kullandığım ay hamile kaldım. Hatta çok korkmuştum acaba kist falan yapar mi diye. Çok şükür bir sknti olmadiSadece klomen mi kullandiniz yaninda ignede kullandiniz mi
Bana doktor yanina menepur igne verdi. Klomen tek basina ise yariyor mu. Igneyi kullanmasam sadece klomen kullansam faydasini gorurmuyumMerhaba o mesaji yazdiktan sonra yine kullandım klomeni ama ben sadece 3 gun 1 adet olarak kullandım çünkü bir rahatsjzligim yoktu. İğne kullanmadim hatta Dr.ada hiç gorunmedim ama çok şükür yine kullandığım ay hamile kaldım. Hatta çok korkmuştum acaba kist falan yapar mi diye. Çok şükür bir sknti olmadi
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Valla canım ben ilk oğluma hamile kalmadan önce 2 düşük yapmıştım rahmim fazla hurpalandigi için bi 6 ay denedim olmadi bene çok atres yapiyodum dr. Hiç bi sknti yok sabirli ol diyodu. Bir arkadaşım önerdi ama senin bi skntin yok o yüzden az al dozunu demişti. Bnde korka korkakullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Aradan6 yıl geçti biz 2 . Cocuga karar verdik ve 2 ay uğraştık olmayinca ben yine klomen kullanmaya karar verdim. Sans midir yoksa klomenin etkisi midir bilmiyorum yine kullandığım ay hamile kaldım. Çok bilgim olmadığı için seni yanlış yonlendirmek istemiyorum. Sadece tecrübemi paylaşmak istedim.. senne kadar süredir istiyorsyn pekiBana doktor yanina menepur igne verdi. Klomen tek basina ise yariyor mu. Igneyi kullanmasam sadece klomen kullansam faydasini gorurmuyum
5 yıl.klomeni kullandiktan kac gun sonra iliskiye girdin?Valla canım ben ilk oğluma hamile kalmadan önce 2 düşük yapmıştım rahmim fazla hurpalandigi için bi 6 ay denedim olmadi bene çok atres yapiyodum dr. Hiç bi sknti yok sabirli ol diyodu. Bir arkadaşım önerdi ama senin bi skntin yok o yüzden az al dozunu demişti. Bnde korka korkakullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Aradan6 yıl geçti biz 2 . Cocuga karar verdik ve 2 ay uğraştık olmayinca ben yine klomen kullanmaya karar verdim. Sans midir yoksa klomenin etkisi midir bilmiyorum yine kullandığım ay hamile kaldım. Çok bilgim olmadığı için seni yanlış yonlendirmek istemiyorum. Sadece tecrübemi paylaşmak istedim.. senne kadar süredir istiyorsyn peki
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
İki günde bir düzenli olarak ilişkiye girdim. Ben zaten yumurtlama akintimi kontrol ediyordum. Tam 16. Günümde gördüm yumurtlama akintimi. İki parmak arasinda bes cm kadar uzuyordu. O gün anladim yumurtamin catladigini ve o gunuu de degerlendirdik. O gün döllenme oldu5 yıl.klomeni kullandiktan kac gun sonra iliskiye girdin?
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Dhaa önce hiç kullanmadin mu klomen5 yıldir istiyoruz.ilk defa bu ilaci kullanacam.ama igneyi kullamasam diorum