Ailemden sürekli azar işitiyorum başarısız olduğumu bir türlü iş bulamadığımı söylüyorlar 2 yıldır işsizim nereye başvursam biri de mi almaz o kadar bunaldım ki normalde benim eve uzak bir yer olacak gibiydi giriş çıkış olmaz diye kabul etmiyorlar ama işe giremiyorum diye isyan ediyorlar gerçekten çok çabalıyorum o kadar bunaldım ki anlatamam. Kpss den bir puan aldım o bile işe yaramıyor artık kılık kıyafetime bile karışıyorlar whatsap profil resmime bile bugün karıştı annem. Ne haddine ya benim resmim ben seçmişim ben beğenmişim. O kadar kızgınım ki hayata karşı herkes atandı çevremde iyi para alıyorlar geziyorlar ben hep başarısız ne yapsam olmuyor isyan ediyorum hayatımdan. Geçen haftalarda kuzenimin düğünü vardı herkes kıyafet hakkında yorum yapıyor size ne ya ben beğenmişim yetmez mi. Ama yok illa onların dedikleri olacak kuaförün yaptığı makyajı bile beğenmediler sanki ben yapmışım gibi davranıyorlar. Dua ediyorum olmuyor. Çevreme bakıyorum onların hayatı çok güzel benim niye değil hep ben mi sabır çekmek zorundayım. Ama bana da yeter ya. Birini sevdim onla da ayrıldım toplum ne der boşanmış birine çocuğu olan birine diye ya yoruldum gerçekten. İnsanlar benim derdim yokmuş gibi davranıyorlar. Ben de insanım ben de bıkıyorum bu hayattan arkadaşım isyan ediyordu üniversite yurdunda kalırken derdini anlattı benimki onun yanında daha beter kalıyordu annesi ona neden arabayı siyah almış diye annesiyle tartıştı. Ben de buna mı isyan ediyorsun yani kimsenin malında gözüm yok . Ki arkadaşımın şuan en lüksünden 3 arabası var ve aynı yaştayız. Hayat hep bana mı zor olacak gerçekten merak ediyorum. 22 yaşındayım ve gerçekten çöktüm ben de gençlik hevesi diye bir şey kalmadı. Bildiğiniz bir dua esma zikir varsa yazın lütfen. İşlerimin rast gitmesi için Meditasyona başladım biraz iyi geldi ama bugün yine annemle tartıştık moralim düştü. Bugün spor uygulaması indirdim yapayım diye onu yapacağım fazla kilom yok ona bile laf ediyorlar beden kitle indeksine göre normalim yok çok kilo aldın diyip duruyorlar. Bir lafını dinlemesem ikinciyi dinliyorum Bir kulaktan girsin bir kulaktan çıksın diyeceksiniz siz yapabiliyor musunuz ailenizle yaşıyanlar bir kez bu şekilde yaparsın ikinci şekilde olmuyor insanız biz de . Psikologtan randevu almaya düşündüm devlet olmaz online terapi alıyım dedim ama çalışmadığım için o da yok çevremde arkadaşım kalmadı bunları anlatacak o kötü bu kötü diye diye arkadaşlarımdan soğuttular bu yüzden buraya yazdım Allaha inancım var ama ben de insanım yoruldum bunu yazarken ağlıyorum hep ben mi sabır çekeceğim diye bu şekilde de inanç eksikliğine neden oluyorum biliyorum. Skolyoz tedavisi görüyorum kamburum şimdi bir de polikistik over sendromu çıktı başıma çocuk sahibi olmak zormuş bu şekilde bekarım ama şimdiden önlemini alacağım adet döneminin 3.günü hormonlarıma bakacaklar ona göre ilaç tedavisi başlayacakmış Biliyor musunuz beni kimse beğeenmiyor çevremde herkesi beğeniyorlar erkekler beni beğenmiyorlar kamburumda fazlasıyla var bu yüzden galiba ben üniversitenin son zamanlarında ilk sevgilim oldu o beni beğenmiş arkadaşlarım sonra tanıştırdı onunla da ayrıldık annesi felç geçirmiş babası engelli onların yanından ayrılamıyordu onun ahını mı aldım bilmiyorum. Dediğim gibi bildiğiniz bir dua zikir esma varsa yazarsanız beni çok mutlu edersiniz .Teşekkür ederim .