Hiçbir Çözüm yokmu

canan211

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
6
0
öncelikler merhaba ablalarım.bu siteyi yeni keşfettim çok hoşuma gitti ve bana yardımcı olacagınızı düşündüm.yaşım 19 geçen gün erkek arkadaşımla buluştum fakat burnumun en uç noktasında böyle siyah nokta biçiminde bişey var.onun karşısında daha güzel gözükmek istiyorum :KK43:

dün elimle biraz oynarken koptugunu gördüm bi yara şeklinde ve kan geldi ordan.siyah nokta , sivilce , kırmızı lekeler için olan bütün yöntemleri uyguladım fakat hala geçmedi.sanki bi yara gibi hiç geçmiyor uzun zamandır.bi maske yada bi öneri olan varmı erkek arkadaşımın yanına bu sefer daha güzel çıkmak istiyorum
:KK59::KK59::44:

canancım, çözüm var tabiki:) yaşın nedeniyle siyah nokta vs normal, oynamaman en iyisi bence ama kendime hakim olamıyorum diyorsan anlarım:) sana tavsiye: johnsons baby sütlü sabunla yüzünü günde 2 kere yıka ve ellerini yüzünden uzak tut. birde akşamları yatarken aksil-10 mask krem diye bir ilaç var onu günde 1 kere 10 dk yüzüne sürüp beklet ve yıka. bu cildindeki fazla yağı emer. kolay gelsin şimdiden :KK34:

Bana bu çözüm mantıksız geldi açıkçası.. Yaranın resmini koyarsan yardımcı olmak istiyorum tatlm..

elimde maalesef kalite makinam yok telefonda yakından simsiyah çekiyor hiç birşey gözükmüyor maalesef :KK43: :KK43: :KK14::KK14:

papatya abla yara dediqimde o kadar büyük bişey deyil yani bi mercimek kadar yok ama tam uç noktada olduqundan çok belli oluyor :84::84:

Doğru, heralde sürüyosundur ama.. Doktor tek çare, görsem teşhisi koyardım da :KK1:

e abla napıyım mecbur sürüceğim :KK1::21:

peki bu kil maskesinin faydaları varmıdır.uzun zamandır bi araştırma içerisindeyim.sonuç olarak beyaz kil maskesi cildi temizliyor siyah nokta ve silivcelere iyi gelmekle birlikte cildi parlatıyor diyor ama sizin öneriniz ve görüşnüüz nedir ?

Ben her salı yeşil kil yaparım. Bazen çok küçük ya da içi boş bi sivilceyi sıktığında ucuna kan gelir ya kırmızı kırmızı, öyle durumlar olduğunda kil yaptığımda 3-4 seferde 2 seferinde kırmızılık görünmez hale geldi. Hala her salı yapıyorum alışkanlık oldu bende artık, kesinlikle işe yarıyor ama benim söylediğim yeşil kil, beyaz kili hiç denemedim..

X