Hiç yumurtam yokmuş

Hndcm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
82
53
Hipofiz yetmezliği var ve buna bağlı epilepsi ile infertilite.bir buçuk senelik evliyim 31 yasindayim Daha önce gittiğim Dr asilamayla yüzde 70 başarı sağlanır dediğinden korkmuyirdum ama son gittiğim iyi bı Dr senin şu an hiç yumurtan yok ama menapozada görmemişsin hipofiz çalışmadığından yumurtalık üretmiyor direk tüp bebekliksin dedi ve biz hiç bebek tedavisi almadık. Gittiğim tüp bebek merkezi de hormonların çok düşük ama yumurtan olması lazım tüp bebek için dedi. Ben ağladım bana dedi yumurtanın olmaması gbi bı durum yok dedi. Benim gbi yumurtası olmayan küçük olan ve sonunda hamile kalan var mı .bu incir soğan kürü işe yarar mı kafam dumaannnnn a dostlar

Nasil hic yok anlamadım yaşınız cok gencc

Nasil hic yok anlamadım yaşınız cok gencc
Valla bende anlamadım nazire hoca yumurtan hiç yok ama menapozada girmemissin hipofiz bezin çalışmadığı için yumurta uretilmiyor dedi. Tüp bebeğe bakanda yumurta ancak 40 yaşında kadında belki yoktur öyle bı durum olamaz dedi amh testi istedi

Acaba yumurtanız yok dediği o ay yumurtanızın gelişmediği mi? Belki o ay gelişmemiştir ama rezerviniz vardır. Amh sonucu daha net bilgi verecektir

Yumurtalıkta yumurtan vardir ama hormonlar düzenli çalışmadığı icin o an icin gelişmiş büyümüş yumurtan yok demek istemiş yanlis anlamissin canim. Ilaclarla yumurta büyütulebilir.

Amh testi yapıldı mı ? Bu test yapılmadan ne kadar yumurtanız oldugunu nerden bilebiliyor ?

Ultrasonla alttan baktı ve yumurta göremiyorum dedi amh testini yarın yapcam
Diğer arkadaşların da dediği gibi olgunlaşan yumurta yok demek istemiştir bence de. Yoksa amh testi sonucu olmadan yumurtan yok demesi çok yanlış. Siz de kafanıza bunları takıp üzmeyin kendinizi. Artık çoğu seyin çözümü var

Kadın doğum uzmanları alttan muayene sırasında folekülleri sayarak yumurta sayısının azalıp azalmadığını biliyor cnım.
Azalıp azalmadığı hakkında yorum yapabilir. Gelişip gelişmediğini de söyleyebilir. Fakat yumurtan yok diyemez bunun sonucunu net olarak veren amh testidir. Bu aralar hastane ile fazlaca haşır neşir oldugumdan tecrübe edindim

bende aynı şeyi yazdım zaten..çünkü bende yumurta sayım da azalma war amh test sonucumu bekliyorum şuanda aynı durum bende de söz konusu. inanın 2,buçuk yıllık ewliyim şuan bir kadın doğumcu kadar bilgi edindim.

Malesef bu kadar git gel sonucu herseyi öğrenme mecburiyetinde kalıyoruz. Benim de aynı durum amh 0,87. İlerleyen yıllarda erken menapoz görünüyor gibi bana.

Malesef bu kadar git gel sonucu herseyi öğrenme mecburiyetinde kalıyoruz. Benim de aynı durum amh 0,87. İlerleyen yıllarda erken menapoz görünüyor gibi bana.

benim malesef canım 33 yaşındayım geçen ay AMH 0,77 çıkmıştı dr yanlış çıkabilir diyerek bu ay tekrar werdim sonucuna göre hareket edecem artık ama tahmince yazın tüp bebeğe yönelecez bizde

benim malesef canım 33 yaşındayım geçen ay AMH 0,77 çıkmıştı dr yanlış çıkabilir diyerek bu ay tekrar werdim sonucuna göre hareket edecem artık ama tahmince yazın tüp bebeğe yönelecez bizde
Allah yardımcınız olsun umarım bebeğinize kavuşmak nasip olur. Benim de yaş 26 sonuc bu. Ailede de erken menapoza giren falan da yok kime çektim bilmem

Allah yardımcınız olsun umarım bebeğinize kavuşmak nasip olur. Benim de yaş 26 sonuc bu. Ailede de erken menapoza giren falan da yok kime çektim bilmem

aminnn inşallah canım rabbm isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin içinde bizede

Bende azsa olsa yumurta sorunu yaşadım ve incir küru inanılmaz ise yarıyor mutlaka deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…