• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç yemek yapmasak ne güzel olurdu

Bu işin sırrı erken kalkmakta bence.Sadece ev işleri için değil,her şey için..Erkenden kalkıp 1 saat yemek yapsan,4 saat(abarttım bilerek) temizlik yapsan bile saat öğlen 12 olur.Geri kalan vakitte de kaliteli zaman geçirirsin.:KK50:
Çok haklısın bacım.hayat geçip gidiyo yetişicem diye debelenmektense az uyumak en iyisi

Valla canim ben senden beter durumdayim cunku saglsun oglum 5 te uyanir ondan once kalkip nasil kahvalti hazirliyim gece zaten is guc derken zor kendimi yataga atiyorum gecede uyaniyor oglum. Zaten o uyanikken birak is yapmayi afedersin tuvalete gidemiyorum. Yetistirene helal olsun. Bi ark yazmis cocuga oyuncagi verip bi isimi yapiyorum diye ama benimkisi asla oyuncakla oynamaz pedagoga goturcem yakinda zaten cjnku sinirlerim cok bozuluyo artik. Simdi uyuyoda isimde var ama o kadar yoruldumki yerimden kalkamiyorum..
Canım ilk 6ay ben sadece evde oğlumla uğraştım yapışık ikiz gibiydik bakım falan hakgetire yemek bile zar zor yapıyordum ama şuan 5yaşında kolayladık herşeyi artık okulada başlıcak etken kalkıcam sonra bakımımla gezmeyle uğraşırım diye hayal ediyorum biraz sabır

Kızlar benim gibi olan varmı bilmiyorum ama bu siteye girdiğimden beri işler güçler öğleni geçiyor hep.birde 10 günden beri yemek yapmak istemiyorum.hergün neyapıcam diye düşünmek çıldırtır oldu beni neyapsam bilemedim.isteksiz yapıncada yemekler güzel olmuyor.bugün patatesli köfte yemeği yaptım patatesleri içinde eritmişim. Dün mercimek yemeği yaptım soğanlar gözüküyor kocam hayatta yemez attım çöpe. Çokta lezzetlidir halbuki yemeklerim ama sıkıldım ya hergün yok ütü yok yemek millet gezerken ben eve hapsoluyorum sırf bunları yaptırmak için çalışabilirim.bukadar işi bigüne nasıl sığdırıpta geZiyorsunuz merak ediyorum benmi tembelim.bugün evi süpürdüm topladım tozları aldım yerleri sildim alışveriş yaptım yemek yaptım çamaşır astım yoğurt mayalıcam şimdi.bunları bitiripte gezebilen varmı ya bide çocuk var tabi yedir içir arkasını topla.yarında ütü var yapmadan gezmeye gidicem.ben tembelmiyim ya
konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize

hem titiz hem bakımlı hem hamarat insan yok emin ol
bakımlı ve hamaratların evini çöp goturur
titiz ve hamarat olan bakımsızdır
bakımlı ve titizse evde yemek yoktur
ben oyle oldugunu dusunmuyorum.. herseyi yerli yerinde yapan oyle cok insan var ki..

Canım ilk 6ay ben sadece evde oğlumla uğraştım yapışık ikiz gibiydik bakım falan hakgetire yemek bile zar zor yapıyordum ama şuan 5yaşında kolayladık herşeyi artık okulada başlıcak etken kalkıcam sonra bakımımla gezmeyle uğraşırım diye hayal ediyorum biraz sabır
Insallah bende gorurum o gunleri. Konunu dagitmak istemem ama bi sey sorucam ne zaman benden kopucak bu cocuk ne zaman kendisi oynucak kendi kendine vakit geciricek su an 15 aylik

tşk ederim yorumunuz bana iyi geldi .. ya ben herşeyini kuralına göre yapmama rağmen yine kötü oluyor yine kötü oluyor .. kendi yaptğım yemeği yiyemiyorum o kadar kötü tadi bir garip oluyor ben beceriksizim bence :) el lezzeti de yok bende bunu da anladım :) tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ?
Portakal ağacı çok güzel bir site. Tarifleri harika tansiyon ederim. Tarif konusunda en güvendiğim sitedir

Bugün neyaptım anlatıyım kızlar öğlen ailecek uyandık çok geç yattım ve pazar diye uyanmadım sonra duş aldım herkes giyindi süalendim eşimle yatağımı bile toplamadan kahvaltıya gittik 4te geldik.ev fena dağınıktı yataklar.işe başlamadan önce saçıma maske sürüp kapattım işler bitene kadar bakım yapsın saçıma diye.nevresimleri değiştirdim. Ütü yapıcam şimdi.Çamaşırları attım makineye,yerleri süpürüp silicem buzlukta pizza var yapıp atıyorum dondurucuya onu yediricem akşama.bende salata yicem.eşim zaten çok geç gelicek bugün yemek derdim yok.bide tozları alırım banyoları ovalarım.yarına iş bırakmak istemiyorum okula başlıcak oğlum erken gidicez.yani zamanında yapmadanda oluyormuş bide evde erkek olmayınca pek umrumda değil şimdi kapatıyorum ve iki saate biter işlerim.yarın sabah 7de kalkarım hemen yemeği pişirip kahvaltı yaptıktan sonra evi toplayıp kuaföre fön çektirmeye giderim ordanda okula giderim.plan programı kaptım sizden sağ olun var olun kızlar öpüyorum sizi mutlu pazarlar

Insallah bende gorurum o gunleri. Konunu dagitmak istemem ama bi sey sorucam ne zaman benden kopucak bu cocuk ne zaman kendisi oynucak kendi kendine vakit geciricek su an 15 aylik
Tatlım boşver işleri keyif almaya bak sana bişey söyliyimmi şuan 5yaşında ama ben o hallerini özledim ya iş güç kimin umrunda niye ısırıp daha çok oyun oynamamışım diye pişmanım varya o günler geri gelmicek sana tavsiyem 3yaşına doğru kreşe ver durumun idiyse ve iyi araştır okulu çok şey öğreniyor ve seni rahat bırakıyor sanada bol vakit kalır yarım gün bile yeter dert etme ama 4yaşına kadar benim oğlum hep dizimdeydi ne kimsenin evine gidebildim nede birine bırakabildim ama yumoşum zaten zamanı gelince seni yanında bile istemşcek.boşver işi gücü haftada 1yap yemekte hergün yap kalan zamanın oğlunun olsun en değerlisi o

Hem okuyorum hem derslerim cok agir hem yurtdisinda oldugum icin evin tum isi bende kira faturalarla ugrasmak bende. Ama hem evim tertemiz hem derslerim cok iyi hem bakimliyim makyaji mi da yaparim ojemi de surerim sarma dolma da yaparim icli kofte de açarım. Kopegim de var onunla da ilgileniyorum. Zor mu? Hic degil hayat bu. Amacsiz olmak daha zor sanki. Biseyler yapmaktan esinizi doyurmaktan temiz evde mis gibi oturmaktan mutlu olmaya bakin bence yorgunluk falan kalmaz.
Canım beceremeyenler çekemio iftira atıolar
Evlenmeden önce kursa göndermek lazım bunları
Hem ev hanımlığı nasıl olur hemde zarafet kursuna

Canım bende mutluyum ama eşimle azıcık bi tartıştığımız zaman çok pişman oluyorum demekki herşeyi boşına yapıyorum diyorum kendim içinde yaşamam gerektiğine inanıyorum bunlarla mutlu oluyorsun ama kavga ettiğinde benim tek amacım bumu diyosun kendime ait dünya sanki yemek yap temizlik yap hafta 3gün kocan dışarı çıkarttı ee kendine ne yapıyosun böyle düşünüyorum sanki kendim için başka şeyler yapmam gerektiğine karar verdim.
Neden kendine bişeyler yapamiyorsun ki en mesakkatli yemek 3 saatini alir gunun gerisi sana ait. Tabii ki kendin için biseyler yapacaksin. Ama esinle ilgili konuda da bosuna yapiyorum diye pişman olman anlamsiz bence çünkü hayat paylasmak demek. O da eve bosuna para getiriyorum bosuna calisiyorum diye mi düşünsün o zaman. Ben de seneye eczaci oluyorum ama yine hem calisir hem evime bakar hem gezerim diye düşünüyorum. Artik herkes bu düzenle yaşıyor.

Canım beceremeyenler çekemio iftira atıolar
Evlenmeden önce kursa göndermek lazım bunları
Hem ev hanımlığı nasıl olur hemde zarafet kursuna
Pardon ama bu aralar öyleyim dedik siye kursa gitmeye kadar vardırsınız işi yani herkes haddini bilsin bence 2günde bir ütümüde yaparım bakımımıda ha haftada 3ten fazla gezemiyorum diye dert yandım onuda nasıl yapıyorsunuz diye sorduysam kimse beni eleştirip ahkam kessin diye değil.ay gerçekten çok alındım bunu dert olarak paylaştım sidik yarışına döndü ya

Neden kendine bişeyler yapamiyorsun ki en mesakkatli yemek 3 saatini alir gunun gerisi sana ait. Tabii ki kendin için biseyler yapacaksin. Ama esinle ilgili konuda da bosuna yapiyorum diye pişman olman anlamsiz bence çünkü hayat paylasmak demek. O da eve bosuna para getiriyorum bosuna calisiyorum diye mi düşünsün o zaman. Ben de seneye eczaci oluyorum ama yine hem calisir hem evime bakar hem gezerim diye düşünüyorum. Artik herkes bu düzenle yaşıyor.
Çünkü tartıştığımda herşey gözümde siliniyor sanki bende bu konuda bencillik ediyorum galiba kimseyle kendimi kıyaslamamalıyım sanki bazıları eşini kullanıyo diye kendimi hor görmeye başladım galiba. Benim kaynanamda hergün gezer yatağını toplamadan yemek yapmadan etrafım onlarla dolu ve kendi yaptıklarımdan mutsuz olmaya başlamıştım ben süsümüde temizliğimide zaten yetiştiriyorum ama geri kalanla sanki faydalı olmaya gelişmeyle uğraşmalıyım gibi geliyor bana

Ha bu rada o dediğini bende yaptım çalışıp ev işine yetiştim çocuk olduktan sonra bi konuşalım bence

Back