Kız İsteme Hic Ummadıgım Bir Anda Babama Hayatımda Biri Oldugu Söylendi..

Canim yeni okudum nasıl oldun neler yaptın merak ettim seni inşallah hersey yolundadir insallah hepiniz mutlusunuzdur

Of çok üzdün ağlattın beni..
Ama her şey olacağına varır zamanı gelince ayrılacaktınız.
Gönül ister ki aynı evde yaşayın ama.
Allah yardımcınız olsun inşallah her şey kalbinize göre olur..

Ah cnm benımde babam yok 17 yasındakı kardesım ve annemle yasıyordum hıc evlenmek ıstemıyordum yalnız kalmamaları ıcın ama bı bkmısım cıddı bır ılıskı ve evlılık aaılemı yalnız bırkmk ıstemıyordum uyku gozume gırmıyordu hep annemlerı cagırıyordum gece bırakmıyordm evlerıne yatıya kalıyorlardı Allah razı olsun esımden sımdı tamamen bızde kalıyorlar ıcım rahat hıc bır sorunda yok cok sukur

Valla bende merak ettim girdim profiline baktım

en son 2013 gelinlerine yazı yazmış

Canim yeni okudum nasıl oldun neler yaptın merak ettim seni inşallah hersey yolundadir insallah hepiniz mutlusunuzdur

konu sahibi nerede merak edenleri bilgilendirsin burada meraklı çok çünkü

Valla bende merak ettim girdim profiline baktım

en son 2013 gelinlerine yazı yazmış

O olaydan sonra tanışma gerçekleşti kızlar, ama babam söz yapmadı :)
Annem olmadığı için ben söz yaparsam çok uzatmam 3, en fazla 6 ay içinde evlendiririm diyor, sevgilimin de askerliği vardı süreci uzatacaktı haliyle..
Erkek arkadaşım da asker de şuan gelmesini bekliyoruz söz için, yalnız babam gönülsüzmüş bazı sebeplerden dolayı açıkçası istemiyor erkek arkadaşımı hayırlısı artık ne diyelim..

hayırlısı canım ....

herşey dilediğince olur inşallah

Şu yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu . Bende aynı durumdayım seninle şu an çok şükür sen atlatmışşın umarım tanışma söz nişan hepside çok güzel geçmiştir. Bende annemi kaybettim babam ve abimle yaşıyorum evde ramazan sonu isteöeye gelicekler fakat ben hala babam ve abime söyleyemedim çünkü aynı senin hissettiğin duyguları hissediyorum . Umarım bende atlatırım bugünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…