• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Hic Ummadıgım Bir Anda Babama Hayatımda Biri Oldugu Söylendi..

Cok saskınım, kafam corba gibi oldu. Teyzem bu aksam ani bir sekilde babama sevgilim oldugunu söyledi bir anda, ben neye ugradıgımı sasırdım.. Acıkcası sevinemiyorum...
Tamam babamın bilmesini istiyordum ama bir yandan da istemiyordum. Annem vefat etti benim ve ben kendimi resmen babama adadım. Teyzem ailesi tanısmak istiyor, ciddi düsünüyorlar 6 yıldır görüsüyorlar dedi. Babam sasırdı, duraksadı baya, sonra bir sigara yaktı. Bir yandan enistemler olacak tabii yası kücük degil gibi seyler söyleyince tabii, tabii dedi.

Bir ara konu dagıldı babam tekrar actı cocuk nasıl biri falan diye, sokagına mahallesine kadar arastırıcam dedi babam..
Sevinmem gerekir degil mi? Ama ben sevinemiyorum bile, hayatım film seridi gibi gözümün önünden geciyor suan, ne zaman büyüdüm ben? Annem de yok zaten hic birsey de hevesim, gözümde yok..

Babam benden soguyacakmıs gibi düsünüyorum, üzülüyor gibi hissediyorum..
Sonra ilerde evlilik?
Ben babamı nasıl yalnız bırakırım? Baska bir evde sabaha gözlerimi acarım?
Cok duygusalım bu gece, elimde degil.. :14:

Canim yeni okudum :( nasıl oldun neler yaptın merak ettim seni:( inşallah hersey yolundadir insallah hepiniz mutlusunuzdur

Of çok üzdün ağlattın beni..
Ama her şey olacağına varır zamanı gelince ayrılacaktınız.
Gönül ister ki aynı evde yaşayın ama.
Allah yardımcınız olsun inşallah her şey kalbinize göre olur..

Ah cnm benımde babam yok 17 yasındakı kardesım ve annemle yasıyordum hıc evlenmek ıstemıyordum yalnız kalmamaları ıcın ama bı bkmısım cıddı bır ılıskı ve evlılık aaılemı yalnız bırkmk ıstemıyordum uyku gozume gırmıyordu hep annemlerı cagırıyordum gece bırakmıyordm evlerıne yatıya kalıyorlardı Allah razı olsun esımden sımdı tamamen bızde kalıyorlar ıcım rahat hıc bır sorunda yok cok sukur

Valla bende merak ettim girdim profiline baktım :1:

en son 2013 gelinlerine yazı yazmış :1:

Canim yeni okudum :( nasıl oldun neler yaptın merak ettim seni:( inşallah hersey yolundadir insallah hepiniz mutlusunuzdur

Of çok üzdün ağlattın beni..
Ama her şey olacağına varır zamanı gelince ayrılacaktınız.
Gönül ister ki aynı evde yaşayın ama.
Allah yardımcınız olsun inşallah her şey kalbinize göre olur..

Ah cnm benımde babam yok 17 yasındakı kardesım ve annemle yasıyordum hıc evlenmek ıstemıyordum yalnız kalmamaları ıcın ama bı bkmısım cıddı bır ılıskı ve evlılık aaılemı yalnız bırkmk ıstemıyordum uyku gozume gırmıyordu hep annemlerı cagırıyordum gece bırakmıyordm evlerıne yatıya kalıyorlardı Allah razı olsun esımden sımdı tamamen bızde kalıyorlar ıcım rahat hıc bır sorunda yok cok sukur

konu sahibi nerede merak edenleri bilgilendirsin burada meraklı çok çünkü:52:

Valla bende merak ettim girdim profiline baktım :1:

en son 2013 gelinlerine yazı yazmış :1:

O olaydan sonra tanışma gerçekleşti kızlar, ama babam söz yapmadı :)
Annem olmadığı için ben söz yaparsam çok uzatmam 3, en fazla 6 ay içinde evlendiririm diyor, sevgilimin de askerliği vardı süreci uzatacaktı haliyle..
Erkek arkadaşım da asker de şuan gelmesini bekliyoruz söz için, yalnız babam gönülsüzmüş bazı sebeplerden dolayı açıkçası istemiyor erkek arkadaşımı hayırlısı artık ne diyelim.. :ssz:

Annem olmadığı için ben söz yaparsam çok uzatmam 3, en fazla 6 ay içinde evlendiririm diyor, sevgilimin de askerliği vardı süreci uzatacaktı haliyle..
Erkek arkadaşım da asker de şuan gelmesini bekliyoruz söz için, yalnız babam gönülsüzmüş bazı sebeplerden dolayı açıkçası istemiyor erkek arkadaşımı hayırlısı artık ne diyelim.. :ssz:

hayırlısı canım ....

herşey dilediğince olur inşallah

Cok saskınım, kafam corba gibi oldu. Teyzem bu aksam ani bir sekilde babama sevgilim oldugunu söyledi bir anda, ben neye ugradıgımı sasırdım.. Acıkcası sevinemiyorum...
Tamam babamın bilmesini istiyordum ama bir yandan da istemiyordum. Annem vefat etti benim ve ben kendimi resmen babama adadım. Teyzem ailesi tanısmak istiyor, ciddi düsünüyorlar 6 yıldır görüsüyorlar dedi. Babam sasırdı, duraksadı baya, sonra bir sigara yaktı. Bir yandan enistemler olacak tabii yası kücük degil gibi seyler söyleyince tabii, tabii dedi.

Bir ara konu dagıldı babam tekrar actı cocuk nasıl biri falan diye, sokagına mahallesine kadar arastırıcam dedi babam..
Sevinmem gerekir degil mi? Ama ben sevinemiyorum bile, hayatım film seridi gibi gözümün önünden geciyor suan, ne zaman büyüdüm ben? Annem de yok zaten hic birsey de hevesim, gözümde yok..

Babam benden soguyacakmıs gibi düsünüyorum, üzülüyor gibi hissediyorum..
Sonra ilerde evlilik?
Ben babamı nasıl yalnız bırakırım? Baska bir evde sabaha gözlerimi acarım?
Cok duygusalım bu gece, elimde degil.. :14:

Şu yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu . Bende aynı durumdayım seninle şu an çok şükür sen atlatmışşın umarım tanışma söz nişan hepside çok güzel geçmiştir. Bende annemi kaybettim babam ve abimle yaşıyorum evde ramazan sonu isteöeye gelicekler fakat ben hala babam ve abime söyleyemedim çünkü aynı senin hissettiğin duyguları hissediyorum . Umarım bende atlatırım bugünleri:31:

Back