- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
canım benim yaaa kıyamam sana boğazım düğümlendi resmen
hiç öyle kötü düşünme bende annemi evde tek bıraktım inan her gün arıyorum ilk zamanlar içim hiç rahat etmiyordu ya ona evde birşey olursa ya bana haber edemezse diye düşünüyordum sürekli ama eşim sağolsun her hafta götürüyor olmadı annem bize geliyor
hiç böyle düşünceler sarmasın seni rahat ol
canım benim yaa..o kadar kötü oldum ki yazdıklarınla :2: ne kadar fedakar bir insansın senama bu kadar yapma canım olurmu öle şey..sen evlensende onların ablasısın..önce sen yuvanı kur ardından 2 kardeşininde yuvasını kurarsın..kendinide düşün hele hele sevdigin adamıda düşün baban madem aynı evi kabul etmiyor karşılıklı dairelerde yada altlı üstlü dairelerde oturarak çözersin..böylece yine hep babanla birlikte olursun
güzelim hiçbirşeyi takma kafana herşey çok güzel olacak
benimde babam yoktu 18 ay önce kaybetmiştik çünkü onu düşünsene bende sen gibiydim 26 sene hayalini kurdum sonrası ise boş ama varya düğünde yokluğunu hiç hissetmedim sanki resmen yanımdaydı tüm gece boyunca
ben en başta konuştum annemi yanlız bırakmayalım sık sık gidelim diye şimdi sık sık gidiyoruz iş çıkışları gidiyorum haftasonları uğruyoruz ya kalıyoruz ye yemek yiyip dönüyoruz
üzme sakın kendini
baban gurur duyuyordur kızım telli duvaklı gelin olarak çıkacak diye
her baba her anne çocuğunun rahat etmesini ister...
ben yeni evliyim biraz borcumuz vardı eşimle alışkanlık işte annem bayramlık alacak mısınız dedi yok anne durumumuz bu ay iyi değil dedim hemen gözleri doldu ana baba yüreği dayanmıyor olsun anne huzurumuz mutluluğumuz var dedim ama eşim süpriz yapıp aldı fazlasıyla.
inan para pul boş şeyler huzurun sağlığın olsun yetiyor.
sen şimdi babanın gözbebeği annenin ona emanetisin o yüzden biraz sakınıyor saklıyor seni bide bilmez misin babalar kıskanır kızlarının erkek arkadaşını :)
siz ciddi bir karar alın elbet babanda birebir tanışmak isteyecektir konuşmak isteyecektir
siz yeter ki sabırlı olun ama bunları erkek arkadaşına yansıtma
babanla herşeyi sen konuş başka kimseyi araya sokma herşeyi senden duysun bilsin
Babamla aramız cocuklugumdan beri cok iyidir, herseyi konusabiliriz ama bu konu haric..
Sevgilimin babasının adını ögrenmek icin kendisi degil teyzeme arattı mesela beni, kıskanır ona da lafım yok, bide ben anneme cok benziyorum, daha fazla onunlayım, ilgileniyorum garipsedi haliyle.
Teyzelerim; Eniste, baba gibi degil al karsına konus smuwiLa' yı demisler. Yapıcak sanırım, o zaman herseyi oturup konusacagız adam akıllı, bide tanımadan olmaz ki, ön yargı ile yürümez bu isler.
Önce bir tanısın, ondan sonra gercekten benim göremedigim haklı sebepler sunarsa bana istedigini yaparım..
bence herşey çok güzel olacak ama baba şimdiden fena kıskanmışne kadar sana belli etmese de teyzelerinin eniştelerinin sana destek olması arkanda durması ne kadar güzel işte. tabii ki ön yargıyla olmaz önce senle konuşur sonra ailesini araştırır çocukla da tanışır içi rahat eder...
ne kadar büyürsek büyüyelim hala babalarımızın gözünde küçük prensesleriyiz
ama bu kadar duygusal olma canım
herkes birgün baba evinden ayrılmak zorundadır telli duvaklı gelin olarak çıkacağın için baban daha da gururlanır canım haklısın hislerinde sana hak veriyorum ama bende annemi 26 yıldır doğup büyüdüğüm evimi bıraktım eşimin evine geldim yeni bir hayat kurdum en son gelinliğimle düğünden 2 saat önce babamın kabrine gidip helallik istedim mezar taşını öptüm affet seni üzdüysem çok seviyorum seni dedim evet bunlar çok acı ama ne yazık ki hayatın gerçekleri bunlarla yaşamak zorundayız
eğer sende baban gibi duygusal davranırsan sizi kim toparlar? senin güçlü olman lazım babanın karşısına kararlı çıkmalısın ne diyorum sana ilişkine yansıtma sakın bunu
Dogru diyorsun canım benim, ama insanın aklına gelmeyen basına gelince, isteksizlesiyor haliyle.
Söz, nisan, dügün bunların hepsi insanı bulutlarda gezdirecek, yüzünde sebepsiz bir gülümseme olusturacak seylerdir.
Ama ben öyle degilim, haklı da bir sebebim var. Annesizgilim ve babamın gelecegiyle ilgili endiselerim, heyecandan, mutluluktan baskın geliyor bu dediklerim, erkek arkadasım babama söylenmesini, teyzemlerin söylemesini cok istiyordu bense kararsızdım. Tamamen teyzelerime bırakmıstım. Bugün söyleriz, yarın söyleriz diye diye 4 ay gecmisti.
Erkek arkadasım da istiyordu söylenmesini, bazen benim teyzemleri sıkıstırmamı istiyordu.
Hep Allaha hakkımda hayırlısı ver dedim, hayırlısı neyse o zaman olsun, hayırlı degilse de benden uzak dursun diye dualar ettim, simdi düsününce demek ki böylesi hayırlıydı böyle oldu. Bugüne kısmetti diyorum..
hakkında herşeyin hayırlısı olsun diyorum ama babanın kızı gibi ol yanii güçlü ol sakın çok duygusal düşünme yoksa bırakamazsın babanı
hem sevdiğini hem kendini üzersin ben seni çok iyi anlıyorum ama biraz daha mantıklı düşün
ahh benim duygusalım ya :)
öyle düşünmüyorlar işte
acaba hayattayken kızımı sağ salim evine güzelce yerleştirebilecek miyim
ben gözümden sakınıp büyüttüm onu acaba eşi de öyle sevip bakabilecek mi
ama yok yok kızım beni yanıltmaz tercihlerinde benim kanım benim kızım o babasının kızı annesinin yadigarı
elim ayağım hala tutarken acaba torunlarımı da görür müyüm dede derler mi bana
damadımla karşılıklı bir tavla atar mıyız acaba
emin ol bunları düşünür
çünkü senin geçtiğin evrelerden geçtim şuan 1.5 aylık evliyim :)
eşim anneme çok düşkün şakalaşır gideriz kalırız hatta hadi annenle yat sen der teyzemin eşini babam gibi sever
sen gönlünü ferah tut yeter güzelim
Bizde böyle oluruz insallah, zaten yakın olacagız belki ilerde aynı ev:)
Babamla erkek arkadasım da insallah böyle güzel anlasırlar..
teyzeniz biraz dengesiz davranmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?