Kız İsteme Hic Ummadıgım Bir Anda Babama Hayatımda Biri Oldugu Söylendi..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.455
3.697
448
Cok saskınım, kafam corba gibi oldu. Teyzem bu aksam ani bir sekilde babama sevgilim oldugunu söyledi bir anda, ben neye ugradıgımı sasırdım.. Acıkcası sevinemiyorum...
Tamam babamın bilmesini istiyordum ama bir yandan da istemiyordum. Annem vefat etti benim ve ben kendimi resmen babama adadım. Teyzem ailesi tanısmak istiyor, ciddi düsünüyorlar 6 yıldır görüsüyorlar dedi. Babam sasırdı, duraksadı baya, sonra bir sigara yaktı. Bir yandan enistemler olacak tabii yası kücük degil gibi seyler söyleyince tabii, tabii dedi.

Bir ara konu dagıldı babam tekrar actı cocuk nasıl biri falan diye, sokagına mahallesine kadar arastırıcam dedi babam..
Sevinmem gerekir degil mi? Ama ben sevinemiyorum bile, hayatım film seridi gibi gözümün önünden geciyor suan, ne zaman büyüdüm ben? Annem de yok zaten hic birsey de hevesim, gözümde yok..

Babam benden soguyacakmıs gibi düsünüyorum, üzülüyor gibi hissediyorum..
Sonra ilerde evlilik?
Ben babamı nasıl yalnız bırakırım? Baska bir evde sabaha gözlerimi acarım?
Cok duygusalım bu gece, elimde degil..

Kıyamam sana ya, duygulandırdın beni. Böyle şeyler öyle garip gelişiyor ki, yaşadıkların için doğru zaman mı değil mi anlamlandıramıyorsun. Hele ki kafanda böyle aileyle ilgili endişelerin varsa... Bunları düşünmemeye çalış. Her şey olacağına varıyor. Baban zamanla sindirebilecek. Aranızdaki o garip soğumamsı ilişki zamanla düzelecek. Bir gün gelince, o günleri nasıl geçirdiğini anlamıyorsun. Böyle şeyleri düşünmekten sevinmen gereken şeyleri kaçırmış oluyorsun. Bahsettiğin şeyde kötü bir şey yok. Güzel şeylere sevinmeye çalış. Kötü şeyleri düşünmek, kötü açıdan bakmak güzel bir çok şeyi doya doya yaşayamamaya sebep oluyor. Ömrümüzü aileyle geçiremeyiz. Ben de annemi ve kardeşimi zor durumda bıraktım. Manevi açıdan bir çok yük benim üstümdeydi. Ama herkes bir yuva kurmak ister, bir yerde bunu kabullenmek zorundasın. Sen kötü düşünme...

Son düzenleme:

Hic hazır degildim ki pat diye söyledi..
Annem gitti gideli cok masum, cocuk gibi babam..
Tek dayanagım o!
Nedenini bilmiyorum ama cok korkuyorum ben..

Son düzenleme:

ahh canım benim üzülme, babanın yalnız kalacağından mı korkuyorsun?
her baba için kabullenmek zordur bu durumu, çünkü onlar kaç yaşına gelirsek gelelim bizi çocuk görürler, benim babamda 1 yıl istemedi evlenmemi akla karayı seçtik kabul ettirmek için,konusunu bile açtırmazdı anneme
ne mutlu sana ki böyle anlayışlı bir baban var
diğer konuya gelince hepimizin bir hayatı olacak, kimse ailesine bağlı kalmıyor bir hayat kuruyor kendine
ben de evlendiğimin ilk 1 yılı eşimin yanına yattığımda ya da sabah uyandığımda suçlulukla uyandım, sanki ailemin haberi yokmuş, kabahat işliyormuş gibi hissettim
alışırsın canım tüm bunlara, duygusal olman çok normal bu gece

Böyle duygusal bir karmaşada nasıl hazır olabilecektin ki... Belki babanı üzmekten yalnız bırakmaktan korktuğun için söylemek senin için daha zor olacaktı. İleride iş ciddiye binince, resmileşince baban daha fazla sindirmiş olur. Altı yıl az bir zaman değil. Artık bilmesi iyi. Babana ilgini azaltmazsan bu durumu daha rahat kaldırır. Mesafeyi açmadığın sürece onu üzeceğini sanmıyorum.

baba çınar ağacı gibidir
meyvası olamasa gölgesi yeter
ah babalar canım babam ölürüm babama
gerçekten zor bi durum ama ölene kadarda baba evinde yaşayamazsın ya
babanla güzelce konuş neler hissettiğini anlat
başka ne gelirki elden
evleneceğin insan gerçekten seni mutlu edeceğine inanıyorsan evlen
mutlu bir evlilikle babanı çok mutlu edebilirsin

Evet, yalnız kalacagından korkuyorum cünkü babamın hep yanındayım..
Bir ara kuzenler gelmisti haliyle odamızda takıldık cogu zaman gittiklerinde babama meyve götürdüm bir keresinde, yatıyordu kalktı gel beraber yiyelim kızım dedi, yok ben yemeyecegim dememe kalmadı olsun ye, eslik et babana kacmayın babanızdan dedi.
Yürüyüse götürüyorum onu, birlikte yürüyoruz, tv izliyoruz..
Yalnızlıgı sevmeyen bir adam benim babam..
O yatmadan uyumam yalnız kalmasın diye..

kız beni de ağlattın gece gece
yalnız bırakma babacığını
o da sizle yaşasın, tabi gönül böyle istiyor ama sizin hayatınız

Annemin vefatından sonra hayal kurmadım hic, mutlulugu düsünmedim, mutlu olmak istemedim..
Sorumluluklarım vardı benim, babam vardı. Böyle seyler düsünemedim hic..

kız beni de ağlattın gece gece
yalnız bırakma babacığını
o da sizle yaşasın, tabi gönül böyle istiyor ama sizin hayatınız

Ben öyle istiyorum zaten ama daha önceki bu tür konusmalarda '' ben damatla yasayamam '' dedi. Bu konuda kesin fikirli, insallah degisir fikri, annem yok bir tek babam kaldı onu yalnız bırakmak istemiyorum..

çok fedakar bi yapınız var.ailenizin durumunu bilmiyorum ama kendi hayatında var.babalar kızlarına konduramazlar gözünde hep çocuktur ama belkide iyidir öğrenmesi.bak ters tepkide vermemiş.belli bi yaşa geldikten sonra normal böyle şeyler.ne bileyim yazmak istediğim çok şey var ama yazamıyorum.insanların kalbi aslında o kadar büyüktür ki herkese yetebilir.sizin sevginizde başkalarını sevmekle azalmaz vicdan azabı duymak,mutlu olurken suçluluk hissetmek bunları yapmayın.mutlu olun.sevdiklerinizde sizle mutlu olacaktır.

Anneme hasretim ben, babama da hasret kalmak istemiyorum..
Onun her anında yanında olmak istiyorum.
Sevgilimle oturup konusmayı bile düsünüyorum suan öyle bir ikilemdeyim ki anlatamam, seviyorum-seviliyorum ama babam girince isin icine duygularım darmadagın oluyor..

Maalesef ben de aynı duyguyu annem ve kardeşim için yaşıyorum. Keşke daha kolay bir yolu olsa insanın çok canını yakıyor ama hayat bir yerde herkes kendi payına düşeni yaşamak zorunda. Maalesef acımasız bir dünyada yaşıyoruz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun:26:

Amin, annem vefat edince babama ve kardeslerime sıkı sıkı baglandım..
Erkek kardesim 17 yasında, kız kardesim 23..
Bir ara onlar hayallerini gerceklestirsin, kız kardesim okulu bitirdi calısıyor evlendireyim, erkek kardesim okusun, meslegini eline alsın sonra oda evlensin icim rahat etsin dedim..
Bu olay piyangodan cıktı resmen..
Sevgilime haksızlık etmekte istemiyorum dolu dolu 6 yıl, cok seviyor beni, gözümün icine bakıyor bende seviyorum onu tabii ama, ama, amaaa..
Babanın hep yanında olacagız, hem ikna ederiz bir arada yasamaya simdi kabul etmese de diyor..
İnsallah ederiz cünkü 58 yasında, genc degil artık babam kıymam ben ona ya, dayanamam hic..

Sen kaç yaşındasın peki? Hiç unutmuyorum gittiğim dershanede bir öğretmenim vardı bayan herşeyini kardeşlerine ve annesine adamış... Ama inan kadın çok mutsuzdu. Çünkü bir tek onların yanında kalayım demekle bir yere varamazsın. Çok zor bir karar ama hepimiz insanız içimizde var yuva kuralım çocuk sahibi olalım. Eğer İçinde ben onunla olmak istiyorum diyorsan yürekten kendini bundan mahrum bırakma. İnsan nelere alışmıyor herşeyin bir çözümü bulunur ailen açısından da. Şunu unutma sen mutlu olacaksın ki ailene de mutluluk veresin. Ama kesinlikle çok sancılı bir dönem insan ben onları bıraktım diyemiyor bi anda bu benim yuvamdır diye benimseyemiyor

Ben 24 yasındayım canım, zaten suan evlenmek gibi bir düsüncem yok, normalde annem varken de söz olur, nisan olur 1-2 sene sonra evleniriz diyorduk, herseyin hazır olması icin bu arada annem 8 ay önce vefat etti. Sadece babamın bilmesini istediler. Babam da tipik türk erkegi flört falan normal gelmez ona, kısa bir zaman sonra tanısma olacak, babam ailesini arastırdıktan sonra..
O zaman zarfında insallah hersey rayına oturur..
Avantajım babamın yanında calısmam, aynı evi kabul etmese bile bir adım uzagım da olsun o bile yeter bana..

Son düzenleme:
cnm insallahh cokcokcokcok mutlu olursun ki inaniyorum bu guzel kalbinle cok mutlu olucaksin ve sen mutlu oldugun zaman babanda senin mutlulugunla daha mutlu olucak buna inan
sonrasinda bebisin olup anne oldugunda babanda dede olmus olucak o dahada bi keyif vericek babacigina
merak etmee cnmmm
hersey cok guzel olucak buna inan ve dua et
opuyorum
allah yolunu acik etsin

Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim canım benim, hep dua ediyorum suan bana destek olan herkesin Allah yardımcısı olsun, dualarını kabul etsin insallah..

bir babanin en buyuk mutlulugu kizina kendisi kadar sahip cikicak ve onun gibi sevip koruyup mutlu edebilecek bir ese kocasina teslim etmektir. eger baban erkek arkaadasini tasvip edecek kalitede ve yapidaysa inan senin evlenecegine dunyada en cok sevinecek kisi babacigin olucak
kiii anneciginde allah rahmet eylesin bunu hissedecek ve oda huzurlu olucak sen hc merak etme ve kendi mutluluguna bak cnm
senin mutlulugun anneciginin huzuru babaciginin mutlulugu olucak bunu unutma....
optum
iyi uykular
hadi uyu bakalim yasiyacagin mutluluklari dusun ve hayal kur ..cnmm benim

canım benim yaaa kıyamam sana boğazım düğümlendi resmen
hiç öyle kötü düşünme bende annemi evde tek bıraktım inan her gün arıyorum ilk zamanlar içim hiç rahat etmiyordu ya ona evde birşey olursa ya bana haber edemezse diye düşünüyordum sürekli ama eşim sağolsun her hafta götürüyor olmadı annem bize geliyor
hiç böyle düşünceler sarmasın seni rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…