• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç uğruna evlenmemize iki ay kala ayrıldık

saçma sapan bişey anlatmaya bile gücüm yok:( ağarıma gitti küçücük bişey için yarın düşüncem bu böyle olmaz sen şöylesin sen böylesin die konuşunca al o zaman yüzüğünü benimde bi gururum var dedim

peki hakkınızda hayırlısı olur inşallah

galiba dugun stresınden kaynaklanan huzursuzluklar keske yuzuğü vermeden once ii dusunsydınız boyle bir şeyı neden yaşadınız

Yüzügü vermek için ani davranmışsın yaşadıklarını tabiki bilemeyiz , erkeklerin agzından çıkanı kulağı duymuyor malesef ama herşeyi gurur yaaprsak kimse evlenemezki :) Biraz sakinleş eminim tekrar barışırsınız

canım benım tabıkı ne yasadıgını bıleemeyız ama anı karar vermıssın gıbıme geldı sankı. bence bıraz daha dusun yasadıklarınızı. gercı senı sevıyorsa ve haksızsa donecektır muhakkak.

canım benım tabıkı ne yasadıgını bıleemeyız ama anı karar vermıssın gıbıme geldı sankı. bence bıraz daha dusun yasadıklarınızı. gercı senı sevıyorsa ve haksızsa donecektır muhakkak.

evet herkes haklı ani karar ama ben artık bişey duymak istemiyorum dayanamıyorum sabrım kalmadı düğün telaşı ve stresi bana yetiyor bide nişanlım sıkıldım artık yoruldum:(
bugün sabah çalıştığım yere geldi olur böyle şeyler üzülme artık dedi sakindi ama beni anlamadığını biliyorum tekrar aynı şeyleri duyarsam ben artık gerçekten bitiricem akşama görüşürüz dedi konuşucam bu konuyu insan evleneceği insana bağarıp çağırmaz ya evlilik stresini
o yaşıyorsa bende yaşıyorum hep alttan alamam ki! görümcem diyorki hep gülcen suscan aaaaaaaaaaa valla ben öyle biri değilim mutsuzsam gülemem haklıysam susamam sürekli arada olur ama hep ben yapmam ben bu değilim anlıcaklar onlarda nişanlımda buna alışcak

evet herkes haklı ani karar ama ben artık bişey duymak istemiyorum dayanamıyorum sabrım kalmadı düğün telaşı ve stresi bana yetiyor bide nişanlım sıkıldım artık yoruldum:(
bugün sabah çalıştığım yere geldi olur böyle şeyler üzülme artık dedi sakindi ama beni anlamadığını biliyorum tekrar aynı şeyleri duyarsam ben artık gerçekten bitiricem akşama görüşürüz dedi konuşucam bu konuyu insan evleneceği insana bağarıp çağırmaz ya evlilik stresini
o yaşıyorsa bende yaşıyorum hep alttan alamam ki! görümcem diyorki hep gülcen suscan aaaaaaaaaaa valla ben öyle biri değilim mutsuzsam gülemem haklıysam susamam sürekli arada olur ama hep ben yapmam ben bu değilim anlıcaklar onlarda nişanlımda buna alışcak

benimkide bana bağırıyor bazen bende bağırıyorum işte o zaman. eğer haklıysa susuyorum ama daha cok bağırırsa bu sefer yine bağırıyorum bana bağırma diye. haklıysam kızgınsam yine bağırıp cağırıyorum ama susturuyor. yani bizde tartısıyoruz bunlar stresli dönemlerde olabilecek şeyler.ve bende senin gibiyim mutsuzsam gülemem haklıysam susamam. bosver sen biraz kafanı dinle. zaten o gönlünü alıp seni güldürecektir :===)))

2 gündür yorum gelmediğine göre Barıştınız :1: umarım öyledir tabi

evlilik stresinden oluyor, en çok birbirinize nazınız geçtiği için.. Umarım şimdi hiçbir probleminiz kalmamıştır..

Back