Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden ayrıldınız ki
saçma sapan bişey anlatmaya bile gücüm yok ağarıma gitti küçücük bişey için yarın düşüncem bu böyle olmaz sen şöylesin sen böylesin die konuşunca al o zaman yüzüğünü benimde bi gururum var dedim
canım benım tabıkı ne yasadıgını bıleemeyız ama anı karar vermıssın gıbıme geldı sankı. bence bıraz daha dusun yasadıklarınızı. gercı senı sevıyorsa ve haksızsa donecektır muhakkak.
evet herkes haklı ani karar ama ben artık bişey duymak istemiyorum dayanamıyorum sabrım kalmadı düğün telaşı ve stresi bana yetiyor bide nişanlım sıkıldım artık yoruldum
bugün sabah çalıştığım yere geldi olur böyle şeyler üzülme artık dedi sakindi ama beni anlamadığını biliyorum tekrar aynı şeyleri duyarsam ben artık gerçekten bitiricem akşama görüşürüz dedi konuşucam bu konuyu insan evleneceği insana bağarıp çağırmaz ya evlilik stresini
o yaşıyorsa bende yaşıyorum hep alttan alamam ki! görümcem diyorki hep gülcen suscan aaaaaaaaaaa valla ben öyle biri değilim mutsuzsam gülemem haklıysam susamam sürekli arada olur ama hep ben yapmam ben bu değilim anlıcaklar onlarda nişanlımda buna alışcak