Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam cnm ingilizler çok mu soğuk insanlar ya anlatldığı gibi bide ingilterede dil okulları nasıl bilgin varmı
demek ki ya hickimsenin nete girip forumlara yazi yazacak ve birileriyle tanisip arkadaslik edecek vakti yok , ya da gercekten cani sikilip turk arkadas edinmek isteyen ???
ben ucundan ucundan londra yi kesfe basladim arkadaslar , tek basima cikiyorum , oyster kartima 8 poundu yukluyorum, ondan sonra onume gelen otobuse metroya neyse artik rastgele binip 5-6 saat geziyorum, fotograf makinamla resimler cekiyorum, yorulunca da evime donuyorum...
eslik etmek isteyen olursa haber versin
dipnot : cocuklu arkadaslarin bu davete icabet etmeleri zor biliyorum
nerde oturuyorsun bende londradayim :)
ben east dulwich deyim :) :119:
etrafimi iyi kotu kesfettim simdi daha uzaklara dogru gidiyorum. mesela bugun ogleden sonra ciktim covent garden a , oradan hyde park a , oradan british museum a gittim ( ama muze gezmek icin yorulmamis olmak gerektigini dusunememisim , cok gezemedim oraya baska bir gun tekrar gidecegim ) sonra da aksamustu eve dondum...
sen nerede oturuyorsun...
demek ki ya hickimsenin nete girip forumlara yazi yazacak ve birileriyle tanisip arkadaslik edecek vakti yok , ya da gercekten cani sikilip turk arkadas edinmek isteyen ???
ben ucundan ucundan londra yi kesfe basladim arkadaslar , tek basima cikiyorum , oyster kartima 8 poundu yukluyorum, ondan sonra onume gelen otobuse metroya neyse artik rastgele binip 5-6 saat geziyorum, fotograf makinamla resimler cekiyorum, yorulunca da evime donuyorum...
eslik etmek isteyen olursa haber versin
dipnot : cocuklu arkadaslarin bu davete icabet etmeleri zor biliyorum
ben kuzey londrada oturuyorum bir gun haber verirsen bulusabilirz ogleden sonralari bos oluyorumm ben haberlesiriz ok
o taraflara iki kere geldik esimle biraz dolastik...
lady cim ben haftanin 6 gunu bosum en azindan bir sureligine :44:
sen ne zaman dersen ben atlar gelirim o taraflara , ya da senin soyleyecegin baska bir yere
yani benim zaman kisitim olmadigi icin sana uyarim , sen gun saat ve yer soyle yeter :13:
tabi bir de bulusacagimiz zaman ozelden tel alip verelim :102: tamamdir...
Ne guzelll zamanini gecirebilecegin iyi bir yontem bulmussun. Londra'da olsaydim kesinlikle eslik ederdim sana:)) Ama maalesef Londra'ya yolun nasil dustu?Ogrencilik icin mi oradasin ya da baska bir sebebten mi?