Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar 3 aylık bir kızım var ve hiç sütüm yokmilupa anne çayı içiyorum ama maalesef faydasını göremedim önerileriniz var mı?
kesinlikle rezene ,dereotu ve uyku bide proteinli gıdalarda arttırıyor ben tavuk yiyince maşallah fışkırıyor :)
arkadaşlar 3 aylık bir kızım var ve hiç sütüm yokmilupa anne çayı içiyorum ama maalesef faydasını göremedim önerileriniz var mı?
canım bende sabahları akratdan aldığım rezene ve ıhlamur tohumunu karıştırıp 1 fincan çayını içiyorum.hoşaf çok yapıyo. bide çiğ köfte kısır mercimek köftesi. bende mantı yiyince iyi süt oldu. ama en önemlisi süt içmen çok iyi yapıyor. sıvıyı çok tüketcen. yeşil mercimek yemeği bulgur pilavı kuru soğan. eczaneden malt içeceği aldım ama içemedim tadı çok kötü. bide süt artırıcı dua buldum. her sabah okuyorum Alahım kabul etsin inanmakta önemli istersen özelden duayı mesaj atabilirim. bol sütllü günler..
Aminn sağoll humana'yı bugün aldım ve tam 3 kupa içtim bugünlük aynı durumdayım bakarsın sabaha artarcanim süt arttiran humana stilltee var eczanelerde ama nekadar dogru bilmioyrum denemedim birde hayit tohumu aktardan var emziren anneler icin bende dogumdan sonra onu icmeyi düsünüyorum insaALLAH
sende bir dene istersen ve birde bol yesillik yemen gerekiyormus
RABBIM sütünü artirsin insaALLAH
Aminn sağoll humana'yı bugün aldım ve tam 3 kupa içtim bugünlük aynı durumdayım bakarsın sabaha artar
çok sağol canım:)
canım profilimde bi sorun var o yüzden ben sana burda yazıyımtavsiylerin için çok teşekkür ederim canım...rezene,komposto,çiğ köfte,soğan,ısırgan çayı ve daha sayamayacağım bir sürü şey denedim,ama malum olmuyor çok üzülüyorum
malt içeceğini araştırdım,kilo yapıyormuş,ama kiloda yapsa alıp onuda deneyeceğim...
Dua sını hiç duymamıştım atarsan sevinirim...
canım profilimde bi sorun var o yüzden ben sana burda yazıyım
“Fîhâ enhârun min mâin ğayri âsinin ve enhârun min lebenin lem yeteğayyer ta’muhu ve enhârun min xamrin lezzetin lişşâribîne ve enhârun min aselin musaffen ve lehum fîhâ min kulis semerât.
[İçinde bozulmayan sudan ırmaklar, tadı değişmeyen sütten ırmaklar, içenler için lezzet veren şaraptan ırmaklar ve süzme baldan ırmaklar vardır ve orda onlar için meyvelerin her türlüsünden vardır.]
1-Muhammed Suresi, 15. Ayet
Arapça’da “x” harfi yoktur evet ama Türkçe’deki harfler Arapça’dakileri tam karşılayamıyor. O yüzden kullanılmıştır. “ğamrin” olarak okuyun yalnız “ğ” harfini vurgulayarak, boğazınızda sürterek okuyun.
inşallah artar sütün.
kuru soğan, çiğköfte, bulgur pilavı, mercimek miiiii. yahu bu gaz sorunu sadece ben de mi var. ben yeşil biberden bile bir ısırık alsam bebeğim gece boyu kıvranıyor. hele süt içtiğimi düşünemiyorum.
kuru soğan, çiğköfte, bulgur pilavı, mercimek miiiii. yahu bu gaz sorunu sadece ben de mi var. ben yeşil biberden bile bir ısırık alsam bebeğim gece boyu kıvranıyor. hele süt içtiğimi düşünemiyorum.
canım psikolojiyle de alakalı.. ben mutluysam eğer o gün çocuklarımı doyurabiliyorum ama değilsem ne yersem ne içersem içeyim olmuyo..
bi de benim sütüm çok yağsız, sık sık kabızlık yaşıyo bebeklerim bunun için de sabahları asidi alınmış zeytinyağı ile limon içiyorum bi kaşık..