hiç spor yapmadım

hezyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
241
29
34
spor yapan hanımlar 30 yaşındayım (profilimde yanlış yazıyor ona bakmayın) 2.doğumdan sonra biraz kilo aldım boyum 1.55 kilom 60. çok fazla değil biliyorum ama göbeğim çok büyük. mekik çeksem o göbek gider mi? önce biraz zayıflayıp mı mekiğe ya da başka bir şeye başlayayım? bir de benim dizimden bir sıkıntım var doktor namazı bile oturarak kılmamı söyledi o yüzden squad tarzı dize yüklenilen şekilde spor yapamam. yardımcı olursanız sevinirim

spor yapan hanımlar 30 yaşındayım (profilimde yanlış yazıyor ona bakmayın) 2.doğumdan sonra biraz kilo aldım boyum 1.55 kilom 60. çok fazla değil biliyorum ama göbeğim çok büyük. mekik çeksem o göbek gider mi? önce biraz zayıflayıp mı mekiğe ya da başka bir şeye başlayayım? bir de benim dizimden bir sıkıntım var doktor namazı bile oturarak kılmamı söyledi o yüzden squad tarzı dize yüklenilen şekilde spor yapamam. yardımcı olursanız sevinirim

Canim dogumdan sonra vücutta yag kaliyor haliyle önce o yaglari eritmelisin ki yapacagin mekik ya da baska hareketleriyle güclenen karin kaslarin ortaya cikabilsin. Yoksa o yag hep üstte kalir. Kardio türü sporlar yapmalisin öncelikle yag yakmak icin bunun yanisira da yapabildigin karin hareketlerini de eklersen hem kilo verip yag yakar hem sikilasip kaslarini güclendirirsin. Dizinde sakatlik varsa yine en zararsiz sporlar acik havada yürüyüs ve hafif yüzme. Yüzmeye herkesin imkani olmuyor ama yürümek en kolayi. Günde bir saat yürüyebilirsen hem sana hem de kücükse bebegine iyi gelir önümüz yaz zaten havalar sicak. Karnin icin squat türü hareketlere zaten ihtiyacin yok.