Hiç sevilmeyen bir insan olmak

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
24
Hiç kimse beni sevmiyor silik bir karakterim. Annemle yaşıyordum sonra babamla yaşamaya karar verdim. Onla yaşıyorum annemle ayrılar. Annemden uzaktayız baya bu sorun değil. Sorun şu beni hiç kimse cidddiye almıyor ben küçük çocuklara çok yüz veriyorum sanırım onlar bile benle dalga geçecek seviyeye geliyorlar. Lise okuyorum. Sınıfta arkadaşım Yok öğle arası boş boş oturuyorum herkes arkadaşlarıyla babam bile şaşırıyor bir insanın hiç mi arkadaşı olmaz diyerek bana göre değilsin dedi bir ara. Beni kim napsın ya. Sevilmek istiyorum. Ama imkansız ya. Sıcak davranıyorum gülümsüyorum yine sevilmiyorum. Soğukum haliyle hiçbir türlü sevilmiyorum erkeklerle göz göze gelemiyorum fazla bakamıyorum. Sevilmeyecek karakterdekiler sevilirken neden böyle sevilmiyorum. Orta okul arkadaşım aradı geçen yıl diyor ki sen güzel resim yapıyordun sesin de güzel güzel kızsın çok ilgiçekiyorsunudur diyor nerdeeee eziğin biriyim insanlar beni nasıl sever sevdirmeyi beceremiyorum. Babam Bile beni susturmaya çalışıyor konuşmam itici demişti zaten bir ortamda hemen beni görünce burunlar kıvırılıyor. Sanki şeytan görüyorlar. Erkeklerden de utanıyorum bir kere serviste bir çocuk benim için bu kız da Kezbandemişti öyle işte herkes bir ortama girerken kendini göstermek için can atarken ben saklanıyorum kilo verdim stresten herkesin hayatında yardımcı kullanılacak kişi oluyorum neden düzelmez mi bu yardım edin

Bnce ilk önce sen kendini sev..sonra seni severler elbette
Kesinlikle katiliyorum. İse kendini sevmekle basla. Kendini sevdikten sonra diger hicbir insani umursamayacaksin. Ayrica lisedesin bu bunalim gececek. Bir gun evleneeksin ve anne olacaksin. O zaman seni seven bir kisi olacak omur boyu da sevecek :)

Baban ruh hastası falan mı? İnsan kendi çocuğunun özgüvenini zedeler mi?
Sakın bunu söyleyen bir babayı ciddiye alma. Herkes kendisi için özeldir. İnsanların ne dediğini umursama. Kendini sev. Dalga geçenle dalga geç. Bir kere yaparsan devamı gelir emin ol. Kimse senden daha üstün değil.

O sevilmeyecek dediğin kişiler çeneleri çalıştığı için etrafında insanlar var. Boş da olabilir, donanımlı bir insan da. Etrafındaki kişilerin profili sana bağlı..

Mesela sana kezban diyen ergene "bana kezban diyene bak yüz versem peşimden ayrılmazsın" de bu ona yeter.. Sana acımayan, senin için üzülmeyecek olana üzülme. Kırıcı biri ol demiyorum ama kendini ezdirme.. O eşiği bir kere geçtin mi devamı gelir..

Kesinlikle katiliyorum. İse kendini sevmekle basla. Kendini sevdikten sonra diger hicbir insani umursamayacaksin. Ayrica lisedesin bu bunalim gececek. Bir gun evleneeksin ve anne olacaksin. O zaman seni seven bir kisi olacak omur boyu da sevecek :)
Kendimi seviyorum dedim sevdim ne yapabilirim ben daha zaten kimseyi umursamıyorum. Sevmekten başka bir çözüm yolu yokumu ben laftan Başka çözüç yolları mesela ve beni kim sevecek böyle sessiz silik oldukça konuşmayı bilmedikce beni köle gibi görürler sessiz sakin erkekler

Lisedesin değil mi kuzum?Geçer bu dönemler üzülme.Sen önce kendini seveceksin.Kendine güveneceksin.Gerisi kendiliğinden olacak.
Yaa işte güzelim herşeyim Harika ama tek şeyim insan ilişkilerinde sıfırım kimseyi anlamıyorum hatta uzaylı gibisin diyen oldu hiç gülmüyorsun dediler sevgilim falan zaten olamaz hemen anlıyorlar insanlar benim sessiz pısırık olduğumu erkekler kullanmak istiyor

Kendimi seviyorum dedim sevdim ne yapabilirim ben daha zaten kimseyi umursamıyorum. Sevmekten başka bir çözüm yolu yokumu ben laftan Başka çözüç yolları mesela ve beni kim sevecek böyle sessiz silik oldukça konuşmayı bilmedikce beni köle gibi görürler sessiz sakin erkekler
Merak etme erkekler her turlu oyle goruyor zaten. O yapida olmayan birisi de senin sessiz sakin kisiligine takilmaz.

Ah annelee ah babalar
Yeterizlikleri yüzünden evlatlarını nasıl düşüncelerle büyütüyorlar.
Kendinizi sevin kendinize güvenin. Bu dünyada heekes kendi kayığının küreğini çekiyor.

Yazını sonuna kadar okumadım. Bu hayatta ilk önce sen kendine değer verirsin sonra da başkaları değerini. Sen kendine yeteri kadar değer veriyorsan değerini düşüren insanları çevrende tutmamaya çalış.

İlk önce, zedelenmiş olan öz güvenini onarmaya çalış.Kendine inanmayı öğren.
Kişisel gelişim kitapları oku,kendini geliştir.
Sosyal aktivitelere katıl.Birbirini tanımayan insanların oluşturduğu gruplar var.Biraraya gelip çeşitli faaliyetlerde bulunuyorlar doğayla ilgili mesela.
Belki kendini daha rahat ifade edebilirsiniz onların yanında.
Bu da insanlarla daha sağlıklı iletişim kurmana yardımcı olur.

Erkekler sevmek zorunda değil ki. Kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin.
Sana Kezban vs diyene, seninle konuşmaya tenezzül etmiyorum diye mi Kezban oldum de.

Silik konuşmayı bilmiyorsun derlerse (bi ara fenomen olmuştu bu laf gençlere yakışıyo)
“Zirvedeyim şekerim dediğini duyamıyorum” de.

Hiç birşey diyemezsen gözünü sağdan sola öyle bir devir ki, şok olsunlar.

Onların arkadaşlığı sahte veya gerçek, ama zevzekliklerinden dolayı köklü bi dostluk edinemezler. Sen sağlam adım atacaksın. Az sabır.

Yazını sonuna kadar okumadım. Bu hayatta ilk önce sen kendine değer verirsin sonra da başkaları değerini. Sen kendine yeteri kadar değer veriyorsan değerini düşüren insanları çevrende tutmamaya çalış.
Ben insanlara çok değer verdim hepsi beni ezdi geçti işte sevgili olsun erkek arkadaşlarım olsun bu sensizliğimden sevgilime bile göz diktiler herkes beni ezmeye çalışıyor ağzımdan bir kelime çıksa kimse dinlemiyor yada gülüyorlar komik bişey varmış gibi babam da konuşman itici diyor bende susuyorum artık herkes nasıl seviliyor bu kadar ya bende ne eksik

X