• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hiç saç boyatmadım ve bilmem gerekenler var yardım lütfen

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Saçım ne koyu ne açık kahverengi ikisinin tam ortası ve bu doğal rengi.Ne boyattım ne açtırdım ne papatya suyu falan denedim.Şimdi saçımı birkaç ton açmak için mesela benim saçıma göre açık olan bir tonu alsam marketten ve boyasam tutarmı? Yoksa açtırmak mı gerekiyor kuaförde oryalle falan diyorlar ama bilmiyorum? lütfen yardım

Hayır açıcı ya da ekstra bir şey kullanmana gerek yok,kendi renginden birkaç ton açığı tutar saçlarında :34:
Başka bir sorun olursa sorabilirsin

çok saol arkadaşım öpüyorum yanaklarından vallahi.
birkaç sorum daha var.
saç boyası saç telini sarıyor mu yoksa içine mi şeyoluyor?Açıklayabildimmi bilmiyorum ama saç telini sarsa daha iyi.
bir de hangi mşarka boya kullansam yazın boyayacağım ?
Son bir soru duyduğuma göre paketteki görünen rengin biraz daha koyusu oluyormuş? doğrumu?
Ve sen dikkat etmen gereken birkaç nokta falan var diyorsan yazarmısın?
vallahi çok saol canım benim çok yardımcı oldun şimdiden..

evet canım pakettekinden koyu oluyor.
evde kendin boyayacaksan çoookk dikkat et derim
örneğin akaju kahve diye bir renk var çok yanıltıcı bir renktir
şöyleki; kutuda kahvemsi bakırlıkları ön planda olan bir fotoğraf var ama saça uygulayınca kızıl tutuyor bariz kızıl yani..
bunun gibi yanıltıcı bir çok renk malesefe piyasada var onun için;
boyamadan önce hangi ton istediğine iyi karar ver sonra araştır
internette bir çok fotoğraf var mutlaka bulursun zaten boyanı alırken boya katalogu da oluyor o renklere de göz atarsın
hangi marka iyi demişsin bence koleston ve loreal mükemmel diye bilirim bu konuda..

çok saol arkadaşım öpüyorum yanaklarından vallahi.
birkaç sorum daha var.
saç boyası saç telini sarıyor mu yoksa içine mi şeyoluyor?Açıklayabildimmi bilmiyorum ama saç telini sarsa daha iyi.
bir de hangi mşarka boya kullansam yazın boyayacağım ?
Son bir soru duyduğuma göre paketteki görünen rengin biraz daha koyusu oluyormuş? doğrumu?
Ve sen dikkat etmen gereken birkaç nokta falan var diyorsan yazarmısın?
vallahi çok saol canım benim çok yardımcı oldun şimdiden..

Rica ederim ne demek :)
Sorunu tam olarak anlayamadım ama saçın içine hapsoluyor renk pigmentleri diye biliyorum ben
Hangi marka soruna gelince;ben uzun süre palette kullandım memnun kaldım
Ama son zamanlarda kuaför depolarında satılan tüp boyaları kullanıyorum
İstediğim renk market ürünlerinde olmuyor çünkü
Exicolor,Silky Coloration adlı tüp boyaları da tavsiye ederim
Silky bitkisel içerikli bir boya
Saç boyalarını kutusundaki renge aldanıp da alma sakın
Çünkü o gördüğün modellerin saçları renk tam olarak elde edilsin diye platine kadar açılır,öyle boyanır
Tam kutudaki rengi elde etmek istiyorsan senin de saçını platine kadar açman gerekir
Bu da zahmetli bir iş tabi yıpratması da cabası saçları
Saçını boyarken zemin rengin önemli kısacası
Zemin rengin ne kadar koyuysa boya da o kadar koyu tutar
Ne kadar açıksa da kutudaki renge o kadar yaklaşırsın

Son düzenleme:
Back