Rüya Yorumları Hiç Rüya Etkisinde Kaldınızmı?

E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar gece yatıyorusunuz ve rüyanızda kız kardeşinizi yada nebilim aileden herhangi birini görüyorsunuz kötü bir şekilde görüp kötü sonuçlanıyor rüya ve siz uyandığınızda çok etkisinde kalıyorsunuz hemen tele sarılıyorsunuz bugün dışarı çıkma bugün şunu yapma bi müddet evde otur o kişiyle görüşme diyip rüyanızda gördüğünüz kişiyi arayıp kısıtlama koyarmısınız?? UNUTMAYIN RÜYANIZDA DEĞER VERDıĞıNıZ GÜVENDıĞıNıZ BıRıNı GÖRÜYORSUNUZ ÇOK ETKıLENıYORSUNUZ RÜYADAN...

canim iki gecedir sevgilimin annesini aglarken goruyorum.. ozellikle sevgilime aratiyorum bisi var mi yok mu diye.. yok diyor.. umarim da olamz.. bunun icin kimsenin hayatini kisitlayamam en fazla dua ederm.. simdi yaptigim gibi.

yaa benim ablam rüyasında beni görmüşş çok etkilenmiş bi müddet evden dışarı çıkma diyip duruyor azöncede aradı annemle konuştu ona anlattı varmı böle bişi yaa kadınıda durdukk yere işkillendirdi oda diyo çıkma bi müddet dışarı kızım sana sonsuz güvenimiz var ama çıkma bi müddet etkisinde kaldık bak diyorlar hey allahı çıldırmamak elde değil.

beloşum bi dua okusun anneciğin bişeycik olmaz cnmcım bide babanem hep derki rüyayı

kimseye anlatmıcaksın der allah hayra çıkarsın diye eğer anlatılcaksa açıp suya anlatılırmış

eski toprak böle der kuzum ama neye yorarsan o olur üzülme sen okusun anniş bişicik olmaz

asicim rüyayı gören ablam evi ayaağa kaldıran ablam gecenin bi vakti evi arayıp rüyayı anneme anlatan annede hiihhh kızı nediyorsun diyip rüyaya inandıran yine ablam bana kısıtlama getirten bi müddetten dışarı çımasın diyen yine ablam.. 25 aşında koskoca neyin ne olduğunu bilen bir kızım ve rüya görülüp etkisinde kalındığı için kısıtlama yiyen yine ben :KK43: gülermisin ağlarmısın şaka gibi yaaaa

RüaLar ters cıkar ßelinay..... Sen ßence paso dı$arı cık evde durma :roflol:

belinay canım sen çıkma bencede sende bu talih varken her an herşey gelebilir başına ..ben bile unuttum bu sene yaşadığın ekşınlı olayları o kadar çok ki..benneyaptımki

belinayım sıkılma tamam unuturlar bi etkisi geçsin

canım bunu söylemek hiç hoşuma gitmez ama bu konularla ilgili gerçekten sevip değer verdiğim insanlarla ilgili rüyalarım çıkar benim.

sevgilimin kaza yaptığını görmüştüm hatta mesaj atcaktım dikkatli gel diye atmadım geri vazgeçtim şimdi dikkat etcem diye kazar yapar bu dedim ve bi geldi arabanın ağzı burnu dağılmış ertesi sabah. yani rüasını gördüm ve uyandım aynı gün oluyo.

ikincisi yine sevgilimin büyük babasını bi televizyon içinde konuşurken gördüm böyle ssleniyodu bize kızım buralar soğuk öldük gittik işte kara toprak diyolar ama bak ara sıra televizyona çıkmaya izin var diye. şaka gibi yani. sevgilime anlattım. derken adamcağızı 1 hafta içinde kaybettk beyin kanamasından sapasağlam adamı. o günden sonra bana rüya anlattırmaz sevgilim.

babamda böyle tuhaftır ki. bi akrabamız ölüm döşeğinde yatıyo biz evdeydik, derken babam seslendi saate bakın ...dayının ölüm saati işte ararlar birazdan dedi. derken 3 dakka geçmedi tel çaldı kaybettik .... dayıyı diye.

ailecek bi tuhafız ayol

ama yapılacak bişey yok dua etmekten başka. eve kapatmak filan olmaz tabi.

kendimi ablanın yerine koydum da gecenin bi yarısı olmasa da annemi arar anlatırdım.belki sen görsen ablanı sende yapabilirdin ne dersin:)

canım benim ALLAH korusunda varsa başına gelicek istersen 1 yıl evden çıkma yine gelir yine gelir kaderden kaçılmaz derler ya...ama zor bi durum bencede gülermisin ağlarmısınlık olmuş olay Allah kolaylık versin....

canım bunu söylemek hiç hoşuma gitmez ama bu konularla ilgili gerçekten sevip değer verdiğim insanlarla ilgili rüyalarım çıkar benim.

sevgilimin kaza yaptığını görmüştüm hatta mesaj atcaktım dikkatli gel diye atmadım geri vazgeçtim şimdi dikkat etcem diye kazar yapar bu dedim ve bi geldi arabanın ağzı burnu dağılmış ertesi sabah. yani rüasını gördüm ve uyandım aynı gün oluyo.

ikincisi yine sevgilimin büyük babasını bi televizyon içinde konuşurken gördüm böyle ssleniyodu bize kızım buralar soğuk öldük gittik işte kara toprak diyolar ama bak ara sıra televizyona çıkmaya izin var diye. şaka gibi yani. sevgilime anlattım. derken adamcağızı 1 hafta içinde kaybettk beyin kanamasından sapasağlam adamı. o günden sonra bana rüya anlattırmaz sevgilim.

babamda böyle tuhaftır ki. bi akrabamız ölüm döşeğinde yatıyo biz evdeydik, derken babam seslendi saate bakın ...dayının ölüm saati işte ararlar birazdan dedi. derken 3 dakka geçmedi tel çaldı kaybettik .... dayıyı diye.

ailecek bi tuhafız ayol

ama yapılacak bişey yok dua etmekten başka. eve kapatmak filan olmaz tabi.

:1shok: ciddenmi yaaaa :1shok::1shok:
yaa bilmiyorum canım benim ablamda rüyasında beni görmüşşş bi müddet çıkmicakmışım dışarıı yahu ben kendimden eminim daha neyin kısıtlaması bu yaa sinir oldum gece gece vallaaa komik bişi vallahii yaa kime desen güler cidden "ablam rüya görmüş bi müddet çıkmicam dışarı ablam etkilenmişte" şaka gibi yaa

yahu yarın bakırköye gidip ufukla elbise alıcaktım diyorum benimle perşembe günü ben izinliyken çıkar bakarız diyoo..

kendimi ablanın yerine koydum da gecenin bi yarısı olmasa da annemi arar anlatırdım.belki sen görsen ablanı sende yapabilirdin ne dersin:)

tatlım tamam arasın anlatsın dikkat et kendine desindee evden bi müddet çıkma demekte nedemek??​

selam yazını okurken bir tv kanalında rüya yorumu yapıldıgını gördüm ne kadar dogru bilmiyorum ama arıyorlar rüyalarını anlatıyorlar kadında yorumluyor.

ablanız demekki çok sıkıntılı bir rüya görmüş sizi çok sevdigi içinde endişelenmiş.bence dinleyin bir süre çıkmayın dışarı hem onlarında içi rahat eder.

selam yazını okurken bir tv kanalında rüya yorumu yapıldıgını gördüm ne kadar dogru bilmiyorum ama arıyorlar rüyalarını anlatıyorlar kadında yorumluyor.

ablanız demekki çok sıkıntılı bir rüya görmüş sizi çok sevdigi içinde endişelenmiş.bence dinleyin bir süre çıkmayın dışarı hem onlarında içi rahat eder.

ee bana anlattığı yetmiyoruş gibi annemede anlattığı için rüyayı haliyle çıkamicam bi müddettt​

canim sizin hayirli islerinizin onune hep bi engel cikiyo ablanin lafini dinle de bu sefer de bisi olmasin allah korusun sizi..

valla gaybi sadece allah bilir seninkilere bunu anlatmaya calis bencee,seytani ruya vardir rahmani ruya vardir,rahmani ruyayida rabbim kalp gozu acik olan insanlara gosterir,bu zamandada boyle insanlar bulmak zor bence,ablan bi nevi batil bi is yapiyor ,tmm ruyasinda seni gormus olabilir senin icin endiselenmis olabilir ama butun herkesi korkutmak bence kotu bi durum,,,insallah hatasini anlar,

canim sizin hayirli islerinizin onune hep bi engel cikiyo ablanin lafini dinle de bu sefer de bisi olmasin allah korusun sizi..

yahu ben anlamadımki ne oluyoo ne bitiyo direk gelip okadar milyonalrca milyarlarca insanın içinde şıııpp diye beni buluveriyorrr... hayır yaniii öle böle değil abzürd bi rüya yüzünden 25 yaşındaki kız ailesi endişeleniyo diye evden çıkamıyo ŞAKA GİBİ

X