Hic pisman oldugunuz seyler varmi ?

Esmer Gxuxlcin

♥αℓуα ∂υ&#9
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.250
13
37
Hepimiz insanoglu , nankör varliklariz iste, her ne kadar kimimiz bu tabiri kabul etmese defisfisfis Hic bir an bile keske yapmasaydim, yada ne biliyim cok pismanim dediginiz bir hatiraniz yada, kalbinizin canini yakacak kadar bir pismanliginiz oldu mu? :uhm:

benimde piişmanlıklarım var hatırlamak bile istemediğim çok vicdan azabıda çektim ama sonra tövbe ettim ve artık kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum yeni doğanında pişmanlığı olmaz diyorum ve gerçektende çok rahatım,,

COOOKKKK hemde ne kadar cok,ama baskalarina karsi degil kendime karsi uzuluyorum ve pismanlik duyuyorum,hep kendime oldu zararim maalesef...

benimde oldu ikinci hamileliğimde kürtaj oldum en büyük pişmanlığım yada salaklığım ne derseniz öyle olsun

her insanın pişmanlığı vardır benim de oldu tabi ki
ama önemli olan o pişmanlığı yeniden tekrarlamamak....

senağlamabenimde en büyük pişmanlığım ilk 1 sene korunduk.4 aylık evliydim adetim gecikince hamileyim diye ağlamıştım.şimdi çokkkkkkkk pişmanım.5 yıl olmasına rağmen hamile kalamadım.senağlama:çok üzgünüm:

pişmanlıklar anlatırken yorumlarınız kırıcı olabiliyor unutmayınki insanlar bişeyler yazıyo sa buraya üzüldüğü için yazıyo, kırılan insanı bir daha kırmak gereksiz değilmi sizce..

Son düzenleme:
Ewt benimde var pişmanliklarim fakat ufak tefek şeylerden çoğuda küçükken yapmiş olduğum hatalardan kaynaklaniyo ama bi tanesi var eski sevgilimle telefonda konuşurken onu yanliş anlamam durun baştan anlatayim bi mağazada satiş elemaniyim yeni sevgilim oldu beni ziyarete geldi öle kazak bakti yilbaşinada az kalmişti telefonda konuşurken o bişey dedi ne dedi hala bilmiyorum ama ben yanliş yorumladim onun farkindayim ne kazak mi istiyosun oo yoo dedi ben israrle ne aptallik işte tamam hangi kazaği beğendin dedim ona aldim almak olmaktan pişman deilim sadece deymiyecek bi insana almak ve zorla almiş gibi olmaktan utanç duyuyorum o değmezdi çünkü ayrilirken tehtit ve hakaretleri üstelik 8 boynuzuda bana kapak oldu pişmanim bu yüzden

Her pişman olduğumuz şey bizim için bi kazançtır benimde büyük pişmanlıklarım oldu keşkelerle dolu bir sürü olay ama geçmişe dönüp düzeltemiyoruz geçmişe dönsek inanın aynısını tekrar yaparız yaşıyoruz anlıyoruz zarar görüyoruz ve aklımız başımıza geliyor her keşkem bi tecrübe oldu benim için sonra iyiki de yapmışım dedim yaptığım her hata daha büyüklerinden korudu beni keşke demeyelim geleceğe bakalım iyice düşünüp öyle hareket edelim sadece kendimizi değil bizi seven insanları da düşünelim sevgilerr...:1hug:

Gerizekalının birine 5 sene önce 200 ytl borç vermiştim ama geri ödemedi,o kadar da istedim istedim vermedi,haram zıkkım olsun da fitil fitil çıksın inşallah acısı,kat be kat çıksın,inş hastane masrafı olarak çıksın benim param o şerefsizden,çok pişmanım çook,ama bu da bana ders oldu bi daha kimseye günahımı bile vermemeye başladım kafam da rahat ohh

cooook hatalar yaptim ama diyorumki iyiki yapmisim suhan geldiyim yere hatalarla geldim simdi cok dusunurek konusuyorum 3 dinliyorum 1 konusuyorum pismanlik 1 kisiyele diyildir o kisinin hayatina giren yuzunden yapilir bunu anladim en buyuk pismanligim babamin sozunu dinlemedigim icin icim icimi yiyor (bu sayfa sayesinde diyorumki babacim seni cok seviyorum):emir_bebek:

X