Arkadaşlar ilk test 25-12 de başladım adetin 10.günüydü, sonra 3 gun yapamamistim sonra devam ettim her gun yaptım. Bugün 04.01 az once yaptım hep böyle çıkıyor bugün döngünün 20. Günü??? Tam pik olmuyorlarmi? Oluyormu olmuyormu anlamadım vallahi bise testlerden yardım ederseniz sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hic pik olmuyormu testler bakarmisiniz anlamadim?
- Konu Sahibi Zhrygz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Pcos varmi sizdeArkadaşlar ilk test 25-12 de başladım adetin 10.günüydü, sonra 3 gun yapamamistim sonra devam ettim her gun yaptım. Bugün 04.01 az once yaptım hep böyle çıkıyor bugün döngünün 20. Günü??? Tam pik olmuyorlarmi? Oluyormu olmuyormu anlamadım vallahi bise testlerden yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar ilk test 25-12 de başladım adetin 10.günüydü, sonra 3 gun yapamamistim sonra devam ettim her gun yaptım. Bugün 04.01 az once yaptım hep böyle çıkıyor bugün döngünün 20. Günü??? Tam pik olmuyorlarmi? Oluyormu olmuyormu anlamadım vallahi bise testlerden yardım ederseniz sevinirim
30 aralik ile 2ocak pozitif görünuyor bu strip testleri cidden sevmiyorum laboquick daha net cizgileri
Bende simdi innovita sahiplerine sordum oda 2si pik dedi. 30 banada pik geldi o gunleri degerlendirdim insallah tutar30 aralik ile 2ocak pozitif görünuyor bu strip testleri cidden sevmiyorum laboquick daha net cizgileri
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
Hepsi Pik cunkuVar denildi ama yumurtaliklar tembel denildi. Ama gunune gününe adet goren biriyim sadece gebeligim zor tutuyor ondan ovulasyon testlerine basvurdum.
- 11 Aralık 2023
- 1.091
- 3.920
- 53
En belirgin30.12Hepsi Pik cunku
Cnm bu test hep pik gösteriyor beni de sana tavsiyem labaquick alıp ikisini aynı anda yap daha net anlarsınArkadaşlar ilk test 25-12 de başladım adetin 10.günüydü, sonra 3 gun yapamamistim sonra devam ettim her gun yaptım. Bugün 04.01 az once yaptım hep böyle çıkıyor bugün döngünün 20. Günü??? Tam pik olmuyorlarmi? Oluyormu olmuyormu anlamadım vallahi bise testlerden yardım ederseniz sevinirim
Bende simdi innovita sahiplerine sordum oda 2si pik dedi. 30 banada pik geldi o gunleri degerlendirdim insallah tutar
Amin insallah hayirli haberlerimiz olsun
- 2 Ocak 2022
- 564
- 421
- 33
- 39
Labaquick de var elimde ama bunla başladım onu denemedim doğrudur. bunuda yorumlarda okumuştum ilk aydan hamile kalanlar var felan diye bende bunla başladım ama çok kafa karıştırıcı bir urun..Cnm bu test hep pik gösteriyor beni de sana tavsiyem labaquick alıp ikisini aynı anda yap daha net anlarsın
İnsallah canım ilk mi senin?Amin insallah hayirli haberlerimiz olsun
Günde 1 kez aynı saatler olsun dediler bende her gün 4 gibi yapıyorumOvulasyon testini günün hangi saati kaç kere yapıyorsunuz?
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Pik olması için ya iki çizgi de aynı koyulukta olmalı ya da test çizgisi control çizgisinden koyu olmalı.Hepsi Pik cunku
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Testi yapmadan iki saat öncesinden sıvı alımını minimuma düşürün, o zaman daha net sonuç alınıyor.Günde 1 kez aynı saatler olsun dediler bende her gün 4 gibi yapıyorum
Doğru söyle bise de var ilk 15 dkk önemli. Zaten bunlar bekleyince soluklasiyor satici da oyle dedi ki soluklasti da. 30-12 de yaptigim tedt mesela koyuydu tahminim o gun pik oldu, 2 side ayni sekilde diger gunlere gore daha koyuydu.Pik olması için ya iki çizgi de aynı koyulukta olmalı ya da test çizgisi control çizgisinden koyu olmalı.
Öyle yapıyorum cnm. Ama keşke yumurtlama olmayan günler hic belirmese insanin kafasi cok karisiyor cunku.Testi yapmadan iki saat öncesinden sıvı alımını minimuma düşürün, o zaman daha net sonuç alınıyor.
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Benim Ekim'de kürtaj olduğu için adet döngüm bozuldu. O yüzden kafama göre ovulasyon testi yapıyordum. Her Allah'ın günü pik.. tahmini adet gününe iki gün kala iyice koyulaştı t çizgisi. Sonra gebelik testi de denedim gebeymişim ya doktora sordum, gebelikte de lh yükseliyor o yüzden pik olmuş dedi.Doğru söyle bise de var ilk 15 dkk önemli. Zaten bunlar bekleyince soluklasiyor satici da oyle dedi ki soluklasti da. 30-12 de yaptigim tedt mesela koyuydu tahminim o gun pik oldu, 2 side ayni sekilde diger gunlere gore daha koyuydu.