- 2 Ocak 2021
- 2.297
- 1.141
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Aynen öyle istediğim birşeyi olması için adak adadım sonra olmaması için adak adadımOlmuyorsa bi hayır vardır diye düşünmediniz mi? Sonuçta Allah'tan iyi bilmiyoruz.
Namazdan sonra ısrarla ettiğim dualar genelde kabul oldu olmayanları da sonradan anladım ki kabul olmaması daha hayırlıymış
evlenmek istediğim biri var ama aileler karşı çıkıyor. ondan dua ediyorumOlmuyorsa bi hayır vardır diye düşünmediniz mi? Sonuçta Allah'tan iyi bilmiyoruz.
Namazdan sonra ısrarla ettiğim dualar genelde kabul oldu olmayanları da sonradan anladım ki kabul olmaması daha hayırlıymış
Adak dediğim konu tam da bundan sebepti. Ne için karşılarevlenmek istediğim biri var ama aileler karşı çıkıyor. ondan dua ediyorum
Belki sizin için hayırlı biri değil.evlenmek istediğim biri var ama aileler karşı çıkıyor. ondan dua ediyorum
belki de bilemiyorum.Belki sizin için hayırlı biri değil.
kavgalarımıza sahit oldular. Yani tabi uzun zaman önce olan bir sey bu. Suan herhangi bir kavgamız yok. O yüzden istemiyorlar.Adak dediğim konu tam da bundan sebepti. Ne için karşılar
Tek ondan sebep mi. Birde istiare duası yapar mısınız. Ben yapmıştım İçim soğumuştu. Eşimle evlenmeden önce de yaptım onda güzel şeyler gördümkavgalarımıza sahit oldular. Yani tabi uzun zaman önce olan bir sey bu. Suan herhangi bir kavgamız yok. O yüzden istemiyorlar.
evet aklımda. Onu da yapacağım bu gece. Daha önce de yaptım ama bir şey göremedim.Tek ondan sebep mi. Birde istiare duası yapar mısınız. Ben yapmıştım İçim soğumuştu. Eşimle evlenmeden önce de yaptım onda güzel şeyler gördüm
Ben gördüğüm de siyah ayakkabı siyah gözlük yangın öyle bir rüya görmüştüm. Eşim için de Yeşil elma yeşil bir alan yeşil halı görmüştümevet aklımda. Onu da yapacağım bu gece. Daha önce de yaptım ama bir şey göremedim.
Bir zamanlar deli gibi sevdiğim biri vardı ama o bana pas vermiyor. Ne dualar ettim neler yaptım olmadı sonra eşimle tanışıp evlendim şimdi bazen aklıma geliyor da verilmiş sadakam varmış da o kişiyle evlenmemişimbelki de bilemiyorum.
Çok güzel bi duaBenim asla olmaz dediğim bir şey oldu, duam kabul oldu ama hep dularımda hayırlısı ise olsun, değil ise gönlüm olmamasına razı gelsin diye dua ettim hep.
ne güzel allah mutlu mesut etsin insallahBen gördüğüm de siyah ayakkabı siyah gözlük yangın öyle bir rüya görmüştüm. Eşim için de Yeşil elma yeşil bir alan yeşil halı görmüştüm
belki bizim de olmaz. Ne kadar çabalasak da bazen olmaz. Aileler ikna olsun istiyorum. Kimse üzülmesinBir zamanlar deli gibi sevdiğim biri vardı ama o bana pas vermiyor. Ne dualar ettim neler yaptım olmadı sonra eşimle tanışıp evlendim şimdi bazen aklıma geliyor da verilmiş sadakam varmış da o kişiyle evlenmemişim
Bende yeşil bir battaniye görmüştüm. Annem örüyor veriyordu. Damada da yeşil kazak örüyordu:)Ben gördüğüm de siyah ayakkabı siyah gözlük yangın öyle bir rüya görmüştüm. Eşim için de Yeşil elma yeşil bir alan yeşil halı görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?