Hiç olmayacak yerde kıllanma çildiricam !!

Canm tüyleri in
Tatlim tuy sarartici ilaclari denesen?
Tuyler hala yerinde, ama renkleri acilmis oluyor beyaz tuy gibi. Beyaz diyince bembeyazda sanma, bildgin sarisin insanlarin tuyune donuyr killar.
Ben en son bi marka aldim Jolen adiyla.
Mesela faul noktamda ve ceneme dogru kil vardi yuzumde siyah ve cok ufak. Hic jilet epialtor surmeye guvenemedim.
O kremi surdum ve su an hepsi sari ve kayboldu. Cok mutluyum.
Gogus bolgesinde benimde var.
Oryada denemeyi dusunuyorum bu kremi.[/QUOT
Canm tüylrüni kalınlaştrmadımı

Keşke benim de tüm vücudum ince-kalın kıllarla kaplı olacağına meme başı çevresinde 3 tane kılım olsaydı ya. Hormonal dengem de yerinde olsaydı :KK43:

Yasim kucuk evli degilim. Cok acik mini askili tarzi kiyafetler giymedigim icin gozuken yerleri aliyorum koltukalti ozel bolge kol bacak aliyorum. Gerci hemen uzuyor ama bazende jilet :/ yapacak birsey yok simdilik. Ilerde hayatimda biri olursa evlilik olmadan once lazere gitmeyi dusunuyorum.

Hormonlarına baktırdın mı hiç?

benim de vardı iple almıştım, ardından İbrahim Tatlıses gibi çıkmaya başladı. Ben aldıkça gürleşti, kalınlaştı.
Ev tipi lazerden aldım, artık onunla alıyorum. Şimdi biraz daha iyi

Ben cildim yüzünden lazer olamıyorum mecbur ağda yapıyorum. Bende de var o dert istelik göbek çevremde de var. Evde yapıyorum ağdamı zorlanmıyorum da benimde değerlerim normal. Evet sinir bozucu az tüylü insanları görünce özeniyor insan ama ağdayla azaldı benim açıkçası. O kadar kalın değillee artık

off o dert bende de var. ben de göbek,beli,göğüs çevresini alıyorum. ama benimki sonradan coştu eskiden hiç böyle sorunlarım yoktu. saçlarım dökülünce düzenli olarak saç multivitaminleri,biotin vs kullandım ve vücudum x10 kıllandı resmen:cry: bir de ben tek bir tüye bile tahammül edemem. bu gidişle komple vücudu alacağım galiba:cry:

off o dert bende de var. ben de göbek,beli,göğüs çevresini alıyorum. ama benimki sonradan coştu eskiden hiç böyle sorunlarım yoktu. saçlarım dökülünce düzenli olarak saç multivitaminleri,biotin vs kullandım ve vücudum x10 kıllandı resmen:cry: bir de ben tek bir tüye bile tahammül edemem. bu gidişle komple vücudu alacağım galiba:cry:
Tatlm bnde senn gbi ince tüylerden bile rahatsız oluyorum.. Düğünemde ön vücudumu komple almıstm

Tatlm bnde senn gbi ince tüylerden bile rahatsız oluyorum.. Düğünemde ön vücudumu komple almıstm
ya bilmiyorum almasamıydık acaba :KK42: aldıkça çoğalır dedikleri doğruymuş. milletin kıl tüy işi bellidir 3-4 yerini alır oh tamam. ben göbek diye başladım,yanlara gitti. sonra bel sonra sırta doğru kayıyor. çünkü alınca diğer yerlerdeki ufak tüyler çok belirgin oluyor.

ya bilmiyorum almasamıydık acaba :KK42: aldıkça çoğalır dedikleri doğruymuş. milletin kıl tüy işi bellidir 3-4 yerini alır oh tamam. ben göbek diye başladım,yanlara gitti. sonra bel sonra sırta doğru kayıyor. çünkü alınca diğer yerlerdeki ufak tüyler çok belirgin oluyor.
Aynen myle sekerim alnca diger taraflarla fark oluyor ..
Bende anen sennle aynı durumdayım karın bel ve cevresi gep alyorum ama alnca cok rahatlyorum

Evet evlendinde aldim ama sonra almadim, esimede anlatinca artik oda kabulendi ve alıştı.. Acisini ben cekiyom senin zevkin icin cekemem dedim :KK70:.. Lazerin arkasına düşecem , cunku yaşlandigimda yapamam artik diye :KK48:..
Yaşlanınca yapamiycam korkusu bende de var :KK48:
Ama inanır mısın babannemde 1 tane tüy yok nur topu gibi kadın :KK53:

X