Hic normal erkek yok mu acaba

love09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
18
10
33
Beyimiz sıkıldım deyip ayrıldı başka açıklama yapmadan yapamıyormuş uzaktan ilişki ona göre değilmiş madem öyle beni ailene neden söylüyorsun ve neden beni guvendiriyorsun aklım almıyor artık ya bende bir sorun var ya erkeklerde

Hakkınızda hayırlısı olsun da sıkıldığı şey cinsel ilişkiniz miydi de konuyu +18’e açtınız? BDV konusuysa orada daha çok okunur.

Cinsellik de var tabi yetmiyor muş uzakta olunca sıkılmış yürütemiyor muş

Yapacak bir şey yok. Gidene kal denmez, boşver. Bütün erkekler aynı değil tabii ki ama sana böylesi denk gelmiş

Gençliğin de yapmış şimdi de benden istedi bende yok deyince sıkıldım artık yapamıyorum falan dedi

Beyimiz sıkıldım deyip ayrıldı başka açıklama yapmadan yapamıyormuş uzaktan ilişki ona göre değilmiş madem öyle beni ailene neden söylüyorsun ve neden beni guvendiriyorsun aklım almıyor artık ya bende bir sorun var ya erkeklerde
Anal birliktelik istiyor diye konu açmışsınız. Şikayet etmişsiniz. Adam sizi istemediğiniz şeylere zorluyormuş. Neyin şikayeti şimdi bu🤔🤔🤔 daha ne istiyorsunuz ayrılıp işinizi kolaylaştırmış.

Tabi ki öyle ben sadece başta normalken neden sonradan böyle istekler de bulunuyorlar ayrılması tabi ki beni de mutlu etti çok yoruldum çünkü

Gençliğin de yapmış şimdi de benden istedi bende yok deyince sıkıldım artık yapamıyorum falan dedi
Vallahi kardeşim geçmiş olsun. Ayrılık olur insanlık hali. Ama sen bunu yapmadın diye ayrıldı bence. Olabilir o da bunu seviyordur vazgeçemiyordur çok yorum yapamam buna. Haa sen de belki bi gün ister ve yaparsın anal ilişki ama kimse istedi diye hiç bir şey yapma.

Onu yapacak birini bulsun ne deyim ben yapamam

Tabi ki öyle ben sadece başta normalken neden sonradan böyle istekler de bulunuyorlar ayrılması tabi ki beni de mutlu etti çok yoruldum çünkü
Erkekler neden böyle bilmiyorum dasiz neden böylesini kendinizi kullandırmak güzel bişey mi. Sevin de bari sizi seveni sevin sırf cinsellik için sizinle biikte olan birinj sevmeyin

Ben kendimi kullandırmadim kullanmak istedi bende yok deyince gitti zaten beni seven birine tabi ki değer veririm öyle biri çıkarsa karşıma

İsabetli bi ayrılık olmuş, onun istediklerini sen senin istediklerini o karşılayamıyormuş. Ne gerek var böyle bir ilişkiye.
Çokta şey yapma, bu bey gider başka bey gelir :KK66:

X