Gebeliğe Hazırlık Hiç mi olacağına yönelik heyecan kalmaz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nbnb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon kullanıyorum ben , hormonel falan sıkıntı olmadığı için şükürler olsun kür vb yapmıyorum. Ama keçiboynuzu vb takviye ediyorum. Sizin yaptığınız birşey var mı
Ben de en son femara kullandım doktor vermişti. Bir de prowomen kullandım olmadı bıraktım hiçbirşey kullanmıyorum folik asit bile almıyorum

Peki hiç c life gibi falan bişey kullandın mı ben bazen olumlu sonuçları görünce alayım kullanayım diyorum sonra vazgeçiyorum

Off gerçekten aynı beni yazmışsın benim de hiç umud yok allahım nasip eder mi bilemem ama

Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki senin yasadigin durumun aynısını belki daha fazlasını yaşayan bir sürü insan var mesela ben. O yüzden kendini yalnız hissetme üzülmemeye calis..
böyle söylüyorum ama bu dediğime kendimde inanmıyorum insan ister istemez çok üzülüyor ve çok kafaya takıyor. Rabbim tez zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Beklemek çok zor.

Amin inşallah, buraya yazınca cevaplarınızı daha iyi hissettim teşekkür ederim.insan yalnız olmadigini anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…