• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Kullanılmamış kutusu dahi açılmamış sıfır BLUE HOUSE Vitamina Katı Meyve Sıkacağı

tavananna_sinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
65
0
96
Bursa

Hediye olarak gelen Blue House Vitamina BH520JE Katı Meyve Sıkacağını mutfağımda bebeğimin eşyalarından dolayı yerim kalmadığı için (bebeği olanlar beni iyi anlar:) ) resmini dahi çekmek için kutusunu açmadan satıyorum. Böyle bir cihaz almayı düşünenler için gerçekten çok güzel bir ürün. Bebeği ve çocuğu olanlar için ideal. 1000 W hızında, katı meyve ve sebze sıkan piyasadaki en hızlı cihaz.

$IMG_20131124_001258.jpg$IMG_20131124_011052.jpg$IMG_20131124_001031 (1).jpg

ürünüm zaten sıfır! kutusu bile açılmadan satıyorum. Ayrıca 140 liraya hiç bir yerde yok en azından ben fiyat araştırması yapıp koyduğum için fiyatlardan bir haber satıcı değilim. Sadece ortalama bir fiyat verdim . Site adı veremiyorum burda biliyorsunuz ki ama şöyle ifade edeyim sanırım herkes tarafından anlaşılır uğur böcekli logolu bir sitede satısı 149.90 tl . ha hiç duyulmamış ve güvenirliliği şüpheli bir sitede varsa o fiyata varsa kaçırmayın derim. tşkler tavsiyeniz için...

Back