Hiç kullanılmamış ayakkabılar, elbiseler, çantalar,şallar,kemerler,hirkalar ve dahası

Sıfır çantalar aldım kullanmadım çok uyguna vericem arkadaşlar

Eklentiler

• $1401359048950.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $1401359074158.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $1401359099292.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 25
  • $1401359134221.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 33
Canım 3 sıradaki vizon rengi satıldını ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kuzummm aldım çantalarımı ne güzeldirr onlar öyle bayıldıııııım
kargoyu eve getirene kadar inşallah yandan askısı vardır dedim kendi kendime eve bi geldim ki havalara uçtum
ve kocaman beni koy sıgarım tam benlik
çokkk teşekkür ederim ilerde bi çanta takasımız olur yine senle muhakkak

kalırsa tabii bu güzellikler kaçırmayın hanımlarrr

Kuzum teşekkür ederim :) begenmene gercekten çok sevindim senin ürünlerine zaten hastayım seninde benimkilerden memnun kalman çok mutluluk verici :) guzel günlerde güle güle kullan arkadaşım :)

ilk sayfadaki cnm bide arka sayfadan satılmayanlar hangileri cnm mangolardan takas düşünürsen bikaç çantanı alabilirim

Ilk sayfadaki siyah satildi. Mango siyahta satildi canim. Laciverti ve şu yeşili duruyor. Birde hardal rengi çanta duruyor. Ama çantalar icin takas dusunmuyorum sıfır hepsi zaten uyguna vericem dusunursen eğer

Ilk sayfadaki siyah satildi. Mango siyahta satildi canim. Laciverti ve şu yeşili duruyor. Birde hardal rengi çanta duruyor. Ama çantalar icin takas dusunmuyorum sıfır hepsi zaten uyguna vericem dusunursen eğer

malesef canm bu ara hiç bişey alamıyorum satış yaparsam ancak alabilirim bari 1 tanesiyle takas yapalım :26:

Rengarenk cıvıl cıvıl ayakkabıları kaçırmayın kızlarrr :)

Eklentiler

• $1401486391530.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $1401486415858.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 30
Babetler kac numara cnm

Canım çantanın kargo numarasını göndercektib unuttun sanırım 😐😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…