Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç korunmayıp 3-4-5. ayda hamile kalabilen var mı? ben 3.5 aylık evliyim hala hamile kalamadım da
Ben 13 aylik evliyim hic korunmadik... tutmadi.. pko var sadece bende.. esimde sikintiyok... bu ay 30.gun adet olmadım. .. amaiki.gundur midem garip dengem tutarsiz... agzimda demir gibi tat vae... çok sik tuvalette gidiyorum. .. kasiklarima sanci giriyi arada. Göğüs uclarim igne batıyor gibu... ama kan testi yapmaya korkuyorum ya degilsem hamile diye... Her ay negatif görmek cok uzuyo artik... sizce hamile miyimdir umutlanabilir miyim
merhabalar..6 aylık evliyim ve temmuzdan bu yana hiç korunmadık her ay bi umutla bekliyoruz 1 gün 2 gün gecikmelerim oldu bizde test aldık sonuç negatif..aralığın 16sında hasta olmam gerekiyordu olmadım ve 18 gün geçtii üzerinden çok umutlanmamıştım aslında eşimin ısrarı üzerine gittik.. hasta olmamamı aralığın başında böbrek taşı düşürdüğüm için 2 gece hastanede yattım serumlara yordum ..beklemeye aldım ....hala olmadım ama dün artık bi kan testi yaptırmanın zamanı geldiğinden dr gittim sonuç negatif hamile olmayan kadın yazıyordu...şaşırdım..bende eşimde şimdi ne yapacağımı bilmiorum ve ben hala hasta olmadım eşim çok üzüldü..onun canının sıkılmasına benimde çok sıkıldı sorun ne acaba en yakın zamanda bi jinekoloji uzmanına gidiicem
Canım bende 5 senelik evliyim ilk gebeligimi 5.ayda öğrendim kardeşim inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canım ben 4 ayımda hamile kaldım hıc korunmadım Allahım hepınıze nasıp etsın insallah bu arada ben ilişkiden sonra bacaklarımı yukarı kaldırdım bır sure oyle kaldım bu ıse yaradı dıye dusunuyorum cunku oncekı aylar da korunmadım ama hıcbirsey olmamıstı denemekte fayda var