hiç korunmayıp 3-4 ay hamile kalamayan var mı?

geveze38

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
53
0
34
hiç korunmayıp 3-4-5. ayda hamile kalabilen var mı? ben 3.5 aylık evliyim hala hamile kalamadım da

hiç korunmayıp 3-4-5. Ayda hamile kalabilen var mı? Ben 3.5 aylık evliyim hala hamile kalamadım da

15 aylık evliyim..nasip bu işler aylarla olmuyor yani:)))çalıştığım yerde iki arkaşa 2. Ayında hamiş...maşallah..ne yapalım mevlam ne zaman nasip edecek...

15 aylık evliyim..nasip bu işler aylarla olmuyor yani:)))çalıştığım yerde iki arkaşa 2. Ayında hamiş...maşallah..ne yapalım mevlam ne zaman nasip edecek...

ben cok fena panik oldum yaa.gecen ayda fenaydım ama bu ay regli olunca cok agladım. inşallah olur inşallah. Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

ben ilk kızıma istediğim 2. ayda hamile kalmıştım ama 2. nazlı çıktı 17 ay oldu hala yok nasipse bu ay aşılama istiyoruz.

ben hormon içeren hiç birşeyde kullanmadım eşimde biraz sıkıntı var ama olmasına çok engel değil.rabbim vermeyince vermiyor hayırlısını dua edip uygun şartları oluşturmaya çalışıyoruz bizde.

ne güzel oluyo işte. Allah analı babalı büyütsün. bana da nasip eder inşallah. stresten böyle olmuşta olabilirim. ama elimde degil. kendime mani olamıyorum

benimde 8. ayımda tuttu hç bir sebeb yokken allah ol derlerse oluveriyor dua et strestn uzak dur olmamasının en büyük etkeni stres ben 8 ay boyunca hep adet bekledim geciktiği oldu heveslendm test yaptım negatifi görünce ağladım ama yapacak bir şey yok en sonunda canıma tak etti olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay düşünmedm hamile kalırmıyım diye adet günüm geldi karın ağrılarım vardı bgün yarın olacağım derken testte 2. çizgiyi gördüm sonunda

Allah analı babalı büyütsün. inşallah isteyen herkesin olur. tabi bizimde. bende takmıyayım diyorum da olmuyo işte. bende cok agladım bu ay adet olunca. ümidim vardı ama olmadı. bende düşünmemeye çalışcam inşallah.Allah ım yardım etsin cümlemize

Ben 13 aylik evliyim hic korunmadik... tutmadi.. pko var sadece bende.. esimde sikintiyok... bu ay 30.gun adet olmadım. .. amaiki.gundur midem garip dengem tutarsiz... agzimda demir gibi tat vae... çok sik tuvalette gidiyorum. .. kasiklarima sanci giriyi arada. Göğüs uclarim igne batıyor gibu... ama kan testi yapmaya korkuyorum ya degilsem hamile diye... Her ay negatif görmek cok uzuyo artik... sizce hamile miyimdir umutlanabilir miyim

Bu isler belli olmuyo kimisi ilk ayda kimisi ise
Yil senelerce sonra oluyo mesela benim de kizim korunmamamiza ragmen
Bir yil sonra oldu Hersey nasip kismet Bol Bol dua edin ve sabredin=))

kusura bakma ben dün bakamadım hiç cevapta veremedim. inşallah hamilesindir ama bence bekleme en kötü sonuç bile sonuçsuzluktan iyidir. Allah hayırlısını nasip etsin cümlemize.

Bu isler belli olmuyo kimisi ilk ayda kimisi ise
Yil senelerce sonra oluyo mesela benim de kizim korunmamamiza ragmen
Bir yil sonra oldu Hersey nasip kismet Bol Bol dua edin ve sabredin=))

haklısın kısmet ne zamansa o zaman mantıksal olarak bunu biliyorum ama kalbim söz dinlemiyo ki

Biz de 3 aydir korunmuyoruz ama şu an tık yok

ben de de hemn hemn aynı belirtielr oluyordu..sıonunda ne mi oldu..tam test ALIP yapacağım GÜN
3 gün gecikmeyle regl oldum .o ay nezle olduğumdan ve hava değişikliklerinden

ilk geceden hamile kalanda var 5 ay sonra 5 yil sonra 15 yil sonrada hamile kalan var. dua edin Allah sizin icin en hayirli zamanda hayirli bi bebis versin ins....

ben de de hemn hemn aynı belirtielr oluyordu..sıonunda ne mi oldu..tam test ALIP yapacağım GÜN
3 gün gecikmeyle regl oldum .o ay nezle olduğumdan ve hava değişikliklerinden

Bendede sali gunu sonuc 1.2 ciktu bugun doktora gittim tarlusal verdu adetimub ikinci gunu test yapacakmis bakalim ((

korunmadan 3-4 ay demişsin :)) sımdı ben 4 yıl desem sana koskoca 4x365 gün. ınan nasıl bır duygu oldugunu tahmın bıle edemezsin ki asla boyle bırsey yasamazsın inşALLAH Annelıgı bıran once tadarsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…