- 8 Eylül 2011
- 2.011
- 99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya küsen kaş değil. Daha önce orada hiç kaş çıkmamıştı. Kaşımın hemen altı biraz doldurmak istiyorum orayı.
reklam yapmak gibi olmaz umarım ben haziranın başından beri mavalanın kaş kirpik uzatıcısını kullanıyorum hiç olmayan yerlerde küçük küçük tüyler farkettim kaşımda ilk ay..sonra denemek için hiç çıkmayan başka bir yerine bir aydır her akşam ısrarla bolca sürüyorum bugün oralarda da minik tüyler gördüm umarım kalınlaşırlar..belki işinize yarar..bende badem yağı hint yağı falan işe yaramadı..
kızlar yardım edin lütfen çok mutsuzum .. 17 gün önce 2.kez kaşlarımı aldırdm aldırmaz olaydm .. Sağ kaşımda küsen bi yer var .. 1 kaç tane tüy çıktı kaşımda ama o kısımda boşluk oluştu.. Tekrar kendiliğnden çıkar mı acaba.. çıkmazsa çıkarmak için ne yapmalıyım .. 1 de 17 günde tüy çıkmaması normal mi.. Ya da ortalama ne kadar sürede çıkıo bunlar yav ..
eczanelerde vardır yada gittigidiyordan bakabilirsin..
kızlar yardım edin lütfen çok mutsuzum .. 17 gün önce 2.kez kaşlarımı aldırdm aldırmaz olaydm .. Sağ kaşımda küsen bi yer var .. 1 kaç tane tüy çıktı kaşımda ama o kısımda boşluk oluştu.. Tekrar kendiliğnden çıkar mı acaba.. çıkmazsa çıkarmak için ne yapmalıyım .. 1 de 17 günde tüy çıkmaması normal mi.. Ya da ortalama ne kadar sürede çıkıo bunlar yav ..
Herkesin farklı sürelerde çıkar. 10-15 gün daha bekle.
Eğer çıkmazsa sarımsağı iyice döv oraya sür düzenli olarak.
Badem yağı kullan.
Bir sürü şey var aslında denemek lazım.
Senin ki küsmüşse yeniden çıkabilir. Ama benimki.