hiç iyi değilim ilaçlar yaramıyo galiba

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar yaklaşık 3 aydır psikolojik tedavi görüyorum ilaç filan kullanıyorum ilk zamanlar herşey güzeldi iyiydi ilaçları kullanmaya başladığımda fakat son zamanlar hiç iyi değilim sürekli kafama bişeyleri takıyorum daralıyorum bunalıyorum kalbim sıkışıyo ölmek istiyorum içim daralıyo neden böyle oluyo anlamadım tekrar herşey başa döndü yine eski ben oldum çok mutsuzum ne olur yardım edin ne yapsam rahatlarım

Son düzenleme:
psikopoz mu ne öyle bişey demişti doktorum

psikoz degıl mı doktoruna gıtmen gerekıyor bır an once ılacın dozunu degıstırebılır doktorun. mevsım degısıklıgı ya da bazı mevsımler hastaların hastalıklarını tetıklıyebılıyor. doktoruna gıdene kadar da atakların başladııgnda hasta oldugun ıcın boyle oldugunu bır sure sonra gececegını kendıne sureklı soyleyebılırsın hava alabılırsın nefes egzersızlerı uygulayabılırsın ama gıt canım doktoruna anlat ona bıran once

doktorun seni düzenli olarak kontrole çağırması gerekir, her ilaç tedavisinde böyledir. bir an önce doktoruna görünmeni tavsiye ederim. ilaca yeni başlamış sayılırsın. kendini kötü hissediyorsan, doktora bunu iyice anlat. doktor senin durumunu değerlendirip ilacını değiştirir veya doz ayarlaması yapar. hep böyle olacağım diye düşünme, ilaç tedavisi sırasında insan hep sabit bir duygu durumunda olamayabiliyor. doktorunun seni takip etmesi gerekiyor bu nedenle.

Son düzenleme:
evet düzenli kontrole gidiyorum fakat en son gittiğimde ilacı 2 aylık verdi şimdi ilaçların yarısı bitti 1 ayım kaldı kontrole gitmek için hep böyle olucağım diye de düşünmemeye çalışıyorum ama son zamanlar çok şeyi aklıma takıyorum daha önceden olan şeyler tekrar oluyo yani ilaca başlamadan önceki durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…