Aslında yaşları yakın olsun istedim birlikte büyüsünler istedim. İlerde onlar için iyi olacak muhtemelen ama şimdi ben başaramıyorum ikisini birlikte büyütmeyi. Çok uykusuz ve çok yorgunum, hem fiziksel hem zihinsel olarakArtık ölmüşle olmuşa care yok ama sıze sunu yazmıstım. Bu kadar cabuk 2. cocugu yapmak ıcın ne acelenız vardı?
Aldırmak gunah ama buyuk cocuktan calmak gunah degıl. Bılmıyorum bana ters evet 2 cocuk cok cok baska bısey. 7.5 yas arayla dogurdum sırf buyugum kendını kurtarsın dıye, sonuc sızın zamanlarınız evet cok zordu. O zaman ayak altı bır cocuk ben dusunemıyorum, ben detaycı bır anneyım
. Belkıde sızı mutsuz eden seyler bunlar ama asıl sebeb bence sızın cok yorulmanız ve tabı bırı bebek, bırı yenıdogan 2 cocuk
Aynen biz de iki oda arasında gidip geliyoruz ama o dağınıklık bile gün boyunca gidip gidip geliyo. Ben topluyorum yine dağılıyo. En büyük problemimiz de çocukların uykuları aslında. Bahsetmeyi atlamışım ama kızım bu aralar 12 buçuk 12 civarı uyuyo ( bi kaç hafta öncesine kadar daha geçti) oğlum da gece uykusuna geçebilmesi nerdeyse 3ü buluyo ne yaptıysam öne çekemedim. Benim yattığım abartmıyorum bazen hatta çoğu zaman 4Buarada evde kac oda var bılmıyorum ama benım uyguladıgım bır yontem salonun kapısını kapatıyorum salon dedıgıme bakma, oturma odası orası ama gunun buyuk vaktı cocuk odası ve mutfak balkon araısnda gecıyor. Yatak odasınında hatta kıtlıyorum 2 odayı.
Mınımum dagınıklık cıksın dıye , bırde bılmıyorum ama ben cok uzun zamandır yardımcı gelıyor ev ıslerı ıle ılgılenmıyorum . Gundelık ısler canıma yetıyor, evı toplu tutmak zaten baslı basına bır ıs.
Gün sonunda kafanı yastıga rahat koymaya bak , cocuklarını erken uyutmaya calıskı aksamları dınlen. Bu sene nasıl olacak bılmıyorum ama kucugu 8 buyugu 9da yatıyordu sonrakı vakıt bana cok guzel gelıyor
Kreslerde en fazla 2 hafta zorlanirsiniz. Sonrasinda kendi gitmek ister. Yarım gün vererek başlayabilirsiniz öglene kadar mesela. Alistikca tam güne cikarirsiniz. Bu sürecte kendinize biraz daha zaman ayirirsiniz. Cocukta yasitlari ile oynar tüm enerjisini okulda atar. Bu sekilde sizde ki degisikligi anliyordur ve burda ki en masum kisi o. Digeri daha bebek zaten. Bir karar verip 2. Kez anne olmussunuz. Esiniz ilkinde de zaten yardimci olmayacagini belli etmistir. Bu durum da maalesef çozum yolu bulmak size duşuyor.Kızımın halaları var teyzesi var ama onlarşa oynadığı süre de kısıtlıdır kısa süre sonra döner dolaşır bana gelir. Kreş veya oyun grupları düşündüm ama kızımın yapabileceğini düşünmüyorum benden hiç ayrı kalmadı ve bana gerçekten çok düşkün. Yakın çevremizde yaşıtları falan da olmadığı için paylaşmayı kaynaşmayı bilen bi çocuk değil malesef. O yüzden kreş fikrini de bi süre erteledim
İlkinde kendim bi şekilde hallettim kızım da zaten büyümüş yoluna girmişti ikinciyi yapmadan önce. Dedim yine hallederim ama beceremedim bu sefer malesef. Kreş aslında çok çok iyi olur çünkü çocuk evde çok çok sıkılıyor ve artık park bahçe de yetmiyor. Dediğiniz gibi olursa sanırım daha ciddi düşünücem kreş meselesiniKreslerde en fazla 2 hafta zorlanirsiniz. Sonrasinda kendi gitmek ister. Yarım gün vererek başlayabilirsiniz öglene kadar mesela. Alistikca tam güne cikarirsiniz. Bu sürecte kendinize biraz daha zaman ayirirsiniz. Cocukta yasitlari ile oynar tüm enerjisini okulda atar. Bu sekilde sizde ki degisikligi anliyordur ve burda ki en masum kisi o. Digeri daha bebek zaten. Bir karar verip 2. Kez anne olmussunuz. Esiniz ilkinde de zaten yardimci olmayacagini belli etmistir. Bu durum da maalesef çozum yolu bulmak size duşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?