canim ya umut oldun bana hemde ikiz hamilesin maasallah ins bizlere de gösterir rabbim o günleri ....teste kadar hic belirti yasamadin ha bende de öyledir insallah ya....cok sagol canim demekki belirti olmasada test pozitif cikiyormus.....canım endiselenme bend ehiç belirti olmadı annem yat demse yani tüp bebek yaptırdıgım bile aklıma gelmiyodu ne bel agrısı ne kasık hiçbiri olmadı bunları kafana takma tatlım bebegini düsün annesi
canim ya umut oldun bana hemde ikiz hamilesin maasallah ins bizlere de gösterir rabbim o günleri ....teste kadar hic belirti yasamadin ha bende de öyledir insallah ya....cok sagol canim demekki belirti olmasada test pozitif cikiyormus.....
canım benım de öyle olmustu zaten belırtı olacagını da sanmıyorum kandakı hormonlar cok cok yukselecek kı bulantı falan olsun 10 12 gunlerde bunların olması zor ıhtımal bence bunlara kafanı yorup olumsuz seyler dusunme bılıyorum cok zor ama sadece 2 gun kalmıs sabretkizlar bugün transferimin 10. günü ve bende hic hamislige dair belirti kalmadi 2 gündür hic birsey hissetmiyorum cuma günü test günüm benim gibi olupta sonucu pozitif cikan varmi kizlar ya artik cok bunaldim......o negatifi grmek yada duymak istemiyorum artik...:1no2::1no2::1no2:
egeliii güzel haberlerini bekliyoruz
saol canım inş hayırlısı artık..allah sabır versin sanada bide bollll şanss hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?