• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic hamile belirtisi olmayipta sonuc pozitif olan varmi....

kamillie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
132
0
96
Almanya
kizlar bugün transferimin 10. günü ve bende hic hamislige dair belirti kalmadi 2 gündür hic birsey hissetmiyorum cuma günü test günüm benim gibi olupta sonucu pozitif cikan varmi kizlar ya artik cok bunaldim......o negatifi grmek yada duymak istemiyorum artik...:1no2::1no2::1no2:

canım benim endişelerini o kadar iyi anlıyorumki, aynılarını yaşamıştım. Fakat serin olmaya çalış, sonuçta yüzde yüz başarı şansı vermiyorlar biliyorsun. Yüce rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah. Ama olduki tutmadı, yılmak yok yola devam olurmu.Sonuçta Allah size sağlık sıhat versin yeniden denersiniz. Benimde ilkinde tutmadı, ikincide çok şükür tuttu. İsteyen herkese sağlıklı sıhatli nasip etsin inşallah.

canim cok sagol belirtilerin nelerdi varmiydi ya benimde 2.denemem de tutmustu ama düsükle sonuclandi simdi bu 4. denemem buda olmadiysa kendimi nasil 5. denemeye hazirlarim onu bilmiyorum su anda.....allahim insallah olumludur ya...

canım endiselenme bend ehiç belirti olmadı annem yat demse yani tüp bebek yaptırdıgım bile aklıma gelmiyodu ne bel agrısı ne kasık hiçbiri olmadı bunları kafana takma tatlım bebegini düsün annesi

canım endiselenme bend ehiç belirti olmadı annem yat demse yani tüp bebek yaptırdıgım bile aklıma gelmiyodu ne bel agrısı ne kasık hiçbiri olmadı bunları kafana takma tatlım bebegini düsün annesi
canim ya umut oldun bana hemde ikiz hamilesin maasallah ins bizlere de gösterir rabbim o günleri ....teste kadar hic belirti yasamadin ha bende de öyledir insallah ya....cok sagol canim demekki belirti olmasada test pozitif cikiyormus.....

hiç üzülme canım.inan bende senin gibiydim hiç ağrım olmadı.sanki normal günde gibiydim.hatta o kadar umutsuzdumki telofanda anneme ağladım benim hiç belirtim yok olmuyacak diye.annemde kızdı çocuk varsa senin bu olumsuzluğun yüzünden düşecek diye.pozitif ol dedi.benden o günden sonra düşünmemeye çalıştım annem haklıydı çünkü.

canim ya umut oldun bana hemde ikiz hamilesin maasallah ins bizlere de gösterir rabbim o günleri ....teste kadar hic belirti yasamadin ha bende de öyledir insallah ya....cok sagol canim demekki belirti olmasada test pozitif cikiyormus.....

bende bu konu üzerinde çok sordum soruşturdum. kişinin yapısına göre durum değişiyormuş. hiç belirtisi olmayıp hamile olanlar var hep. sendeki son gelişme ne? olumludur inşallah.

kızlar bende hiç bir belirti olmadı ne ağrı nede başka bir şey hatta ben umutsuzluğa kapılmıştım tutmadı diye ayrıca 9 . günü dayanamayıp idrar tahlili bile yaptım evde ama negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm fakat her zaman dua ettim ve kan tahlilimde pozitif çıktı şuan çok mutluyum ve hala bi belirti yok bende yani bence belirti arama 2 aylık olmadan anlaşılmazmış içini rahat tut bence ve dua et inşl rabbim herkezin gönlüne göre verir

kızlar ii hoşdaa bunun belirtsi ne kii zatenn..kasık ve karın ağrısı olunca tutmuşmu oluoo yaniii???

kizlar bugün transferimin 10. günü ve bende hic hamislige dair belirti kalmadi 2 gündür hic birsey hissetmiyorum cuma günü test günüm benim gibi olupta sonucu pozitif cikan varmi kizlar ya artik cok bunaldim......o negatifi grmek yada duymak istemiyorum artik...:1no2::1no2::1no2:
canım benım de öyle olmustu zaten belırtı olacagını da sanmıyorum kandakı hormonlar cok cok yukselecek kı bulantı falan olsun 10 12 gunlerde bunların olması zor ıhtımal bence bunlara kafanı yorup olumsuz seyler dusunme bılıyorum cok zor ama sadece 2 gun kalmıs sabret

egelii inşallah sonucun pozitiftir canım benimde transferimin 2. günü...hayırlısı artık

saol canım inş hayırlısı artık..allah sabır versin sanada bide bollll şanss hihoyyyt

hiç bir belirtisi olmayıpta müjdeli haberi alan arkadaşlar tek ümidim sizlerin sözleri. 9. gündeyim ve hala bir belirtim yok. :1no2:

hic belirtisi olmayip da hamile kalan yiginla kadin biliyorum!! sakin umitsizlige kaplima!

cnm benim de hiç belirtim olmadı.. hatta hala da yok..
o kadar çok korktum ki tutmadı diye..
üstelik testim pozitif çıktığı halde adet günümde kanamam oldu düne kadar..
ama bugün ultrasonda kesemi gördüm şükür..:Saruboceq:
sakın korkma :)

Back