- 23 Mart 2021
- 12
- 5
- 16
- Konu Sahibi 12345678900
Merhaba ekimde 22 yaşıma gireceğim ama maalesef hayatın tadını çıkaramıyorum. Ben çirkin bir insanım ve artık yoruldum. Hiçbir erkek bana ilgi göstermiyor kız arkadaşlarımla fotoğraf çekinemiyorum biraz önce arkadaşımla dışarıdaydım fotoğrafını çekmemi istedi çektim sonra o benim fotoğrafımı çekti bakarken çok utandım hem çok zayıfım hem yüzüm çirkin hem elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm. Benim hayatım böyle mi geçecek. Gençliğin baharındayken bu fiziki görünüş beni mahvediyor. Ben de diğerleri gibi heyecanlar yaşamak istiyorum bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hiç kimseden ilgi bile görmedim. Ne yapsam bilmiyorum hayatım biraz iyi gitmeye başlamıştı arkadaşlarım minik öğrenci evim ortalama bir okul yaşantım vardı en azından kendime alışmıştım. Sonra deprem oldu ve her şeyim ellerimden kayıp gitti evet hayatta olmam çok güzel ve şükredilecek bir şey ama bir anda yeni bir şehirde hiç tanımadığım insanların içine girdim ve gerçekler yeniden yüzüme yüzüme çarptı. İnsan güzel olmayınca ne kadar iyi olsan da seninle kimse ilgilenmiyor. Biraz konudan konuya atladım ama öyle işte içimi dökecek kimsem yok yazmak istedim buraya