Konu cok guzel :)
Benimde resmen dusuncelerine hayranlik duydugum kk hatununu soyle dusunuyorum.
Sarisin renkli gozlu 1.70 yada ustu boyuna gore kilosu iyi olan 30-32 yaslarinda izmir hatunuin vino veritas :)
Aynen de sephoraa hayraniyimama bence o kahverengi gozlu bilemedim 34 yasinda gibi hissediyorum ya da 28 de olabilir.
in vino veritas fan sayfasi acicam bak ben o kadarim yani :)
Sen de tam dusundugum gibisin citi piti :)
Bu arada bende ankaradayim :)
in vino veritas aynen 170 li boylarda sarışına yakın saçlar.. gözler kaahve..
gözlük olabilir. ispanuol paca sevıyo sankı. benimde tespitler henüz aşık olmadım kendilerine yakındır
Konu cok guzel :)
Benimde resmen dusuncelerine hayranlik duydugum kk hatununu soyle dusunuyorum.
Sarisin renkli gozlu 1.70 yada ustu boyuna gore kilosu iyi olan 30-32 yaslarinda izmir hatunuin vino veritas :)
Aynen de sephoraa hayraniyimama bence o kahverengi gozlu bilemedim 34 yasinda gibi hissediyorum ya da 28 de olabilir.
in vino veritas fan sayfasi acicam bak ben o kadarim yani :)
Sen de tam dusundugum gibisin citi piti :)
Bu arada bende ankaradayim :)
in vino veritas aynen 170 li boylarda sarışına yakın saçlar.. gözler kaahve..
gözlük olabilir. ispanuol paca sevıyo sankı. benimde tespitler henüz aşık olmadım kendilerine yakındır
Gerçek birin vino veritas hayranı onun siyah kıvırcık saçlı, beyaz tenli ve koyu renk gözlü olduğunu bilir; benim gibi
O zaman bunun şerefine sephoraa bizi discoya götür..Ayy kurban olurum ayol ben size. Teveccühünüz şekerler. Hislerimiz karşılıklı...
Bu arada boy tutmuş ama sarışınlık tutmamış. Koyu kahve saçlarım, siyaha yakın gözlerim var. Bir de beyaz peynir kıvamında ten rengim.queenEb 34 ne la? 29.9 yaşındayım henüz. J JewelryBonney hile yapmıyoruz ama
Ben hiç tahmin yapmayayım zira yetenekli değilim bu konuda. Sıvayabilirim
peah angarada discoHaha tamam cumartesi akşamına hazırlanın. Discoyu nerden bulacağımı bilmiyorum ama bir el atın mümkünse.
peah angarada discobize gelin daha çok eğleniriz..
yaş olmuş 34 burda disco hiç bilmem..
queenEb genç kan o bilir..
queenEb
aksam gımsanın kösede bulusalım.. ben
21 yasinda 177 boyunda saclari siyah, gozleri kahverengi bugday tenli bi hatun arayım. sende hayalindeki 165-170 boyunda sarısın etıne dolgun hatunu ara
ben seni buluurmda sen beni hayallerinde yaşatırsın anca
Ayy konu super eglenceli olur bence deee :) harika dusunmussun
Mesela bence sen 25 26 yaslarinda 165 170 boylarinda sarisin ama sacinda sanki balyaj varmis gibi bi sari saca sahip olan ve hafif etine dolgunsuuun cook tatlisim hayalimce
Yarın akşam buluşun, ben izmirden yetişemem bu akşama. Gimsa şu batıkent metronun orda olan mı? Ben bi onu biliyom, o değilse de gelip beni ordan alınız. Üzerimde rob de chambre elimde de fiski bardağı olacak. Siz de gazozlarınızı alıp gelin.
Tamda orası ıkımızde b.kentlı oldugumuz için kızılayın giması , batıkentın gimsası...
valla uyarmadı demeyin ; çikinseniz ilaçları kendı gazozuma atarım he..
queenEb
bırakalım hemmen .. ozaman üzerime hafif bişiler alıp geliyorum , dostluğumuz artsın..Tamam tamam biliyom ben orayı o zaman. Çeyrek batıkentli sayılırım beni de aranıza alııın... Ohh gazoza ilaç atmaya da gerek kalmadı. Bu kuşlar kendi kendilerine girecekler kafese demek ki. Çok çirkinim kız keşke ölsem
Bir de sizi bizi bırakabiliriz bir kenara bence.
Vazgeçtim hadi siz izmire gelin. Burda deniz var, güneş var, kum var. Napcez çorak ankarada. Yok kız çok güzelim ben, gözlerim rengini geceden almış, saçlarım dalgasını denizden. Işıl ışıl parlıyorum. Nasıl güzelim anlatamam... ( öğğrrrkk kendimden iğrendim şu an)bırakalım hemmen .. ozaman üzerime hafif bişiler alıp geliyorum , dostluğumuz artsın..
(ölme kız her hatunun bigideri vardır hee birde izmirliyse ooohh mmmm.. ulen erkek oldum birden o fiskiyi ben alıcam elime sanırım )
Tamda orası ıkımızde b.kentlı oldugumuz için kızılayın giması , batıkentın gimsası...
valla uyarmadı demeyin ; çikinseniz ilaçları kendı gazozuma atarım he..
queenEb
Vazgeçtim hadi siz izmire gelin. Burda deniz var, güneş var, kum var. Napcez çorak ankarada. Yok kız çok güzelim ben, gözlerim rengini geceden almış, saçlarım dalgasını denizden. Işıl ışıl parlıyorum. Nasıl güzelim anlatamam... ( öğğrrrkk kendimden iğrendim şu an)
Ben 16 sene izmirde yasadim son 4 yildir ankaradayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?