Hiç görmediğim birinin yasını tutuyorum..

Vicdansızsın. Sana ince davrandığını düşün. Ablası da seni zırt pırt arayıp diyor ki durumu şöyle kötü senin adını sayıklıyor cart curt. Koşarak yatağa atlayıp ağlamaz mısın?

Kardeşimle pandemi dönemiydi, araç al sat yapıyorduk, kişi başına üç araç sınırlandırması gelince, benim üzerime araç aldık; aracı taksici arkadaşı aracılığıyla birine satacaktı, satmaya beraber gittik; adam aracı sattığımız günün ertesi günü kaza yapmıştı, taksici arkadaşı bize haber vermişti. Biz de çok etkilenmiştik, o tarz bir etkilenme mi? Duygusal bir bağdan mı bahsediyoruz?

Bilgisayar satarken ne gibi bir sohbet ettiniz ki böyle etkilendiniz.
Sonradan bir flörtmü başladı? Alkol komasına girmiş geçmi kalınmış niye 10 gündür hastanede. Organ hasarı vs mi oluşmuş pek inandırıcı gelmedi ya.
Adını soyadını hiç araştırdınız mı?

Göbeende kurdele gözlerini belerte belerte demeyince ben anlamadım sorry jfjf
Kendini yatağa atıp ağlaması ve arada biri geliyor mu diye kontrol etmesi bile kalmış aklımda işte. Neyse göbeğimi balkona çıkarıp yumurtalarıma hava aldırmam lazım byess.

Aşık oldum dememiş ki, bugün konuştuğunuz kişinin 1 hafta sonra komada olduğunu duysanız etkilenmez misiniz?
Alkol neticesiyle yoğun bakımlık adama niye etkilenilsin? Kaza geçirir, bindiği uçak düşer, 4. evre kanser olduğu anlaşılır hadi neyse. Sadece 1 kez bilgisayar al sat yaptığımız kişiye niye yas tutalım?

Bazı kadınların göbek bağını keserken akıllarını da kesiyorlar galiba.

Yazmışlar zaten dolandırıcıların elinde oyuncak olma.
Seni ilgilendiren ne var.
Sitede ki yazışmalarında duruyordur inşallah.
Hemen git yazışmanın görüntülerini al başına bi iş gelirse sunarsın polisin, savcının önünü.

Hadi diyeim gerçek sizene, ben size sesi pamuk gibi, iletisimi mükemmel, tipi yerinde bir tanıdığın alkol ve kadınlarla sorunlarını yazsam ağzınız açık kalır. Neyinize bu saçma takıntı anlamıyorum.

Dolandiriciysa kotu degilse de sahte alkolden gitmek uzere heralde bu daha da kotu

Yas demeyin ya ölmemiş daha çok kırıcı. Ayrıca sahte içki mi içmiş dün haberlerde çok kişi yoğun bakımdaydi bu yüzden aralarında yabancı uyruklu da coktu

Bir gün bile konuşmamışsınız ne sohbeti ne ince düşüncesi anlamıyorum bu hayatta sizi insan yerine koyan bir kişi bile olmadı mı ya