- 25 Temmuz 2013
- 12.860
- 52.776
- 798
Vicdansızsın. Sana ince davrandığını düşün. Ablası da seni zırt pırt arayıp diyor ki durumu şöyle kötü senin adını sayıklıyor cart curt. Koşarak yatağa atlayıp ağlamaz mısın?Aşık değilmiş çok etkilenmiş, oldu mu? Bu arada tanımadığım etmediğim adam 1 hafta sonra alkol komasına girdi diye niye etkileneyim, babamın oğlu mu? Ölmemiş ki adam. Allah şifa versin derim geçerim
Yok ağlamam ya, bence kara vicdanlıyım benVicdansızsın. Sana ince davrandığını düşün. Ablası da seni zırt pırt arayıp diyor ki durumu şöyle kötü senin adını sayıklıyor cart curt. Koşarak yatağa atlayıp ağlamaz mısın?
Kız sen ağlar mısın yoksamVicdansızsın. Sana ince davrandığını düşün. Ablası da seni zırt pırt arayıp diyor ki durumu şöyle kötü senin adını sayıklıyor cart curt. Koşarak yatağa atlayıp ağlamaz mısın?
Cavidanı yadetmek istemiştim.Kız sen ağlar mısın yoksam
Göbeende kurdele gözlerini belerte belerte demeyince ben anlamadım sorry jfjfCavidanı yadetmek istemiştim.
Kendini yatağa atıp ağlaması ve arada biri geliyor mu diye kontrol etmesi bile kalmış aklımda işte. Neyse göbeğimi balkona çıkarıp yumurtalarıma hava aldırmam lazım byess.Göbeende kurdele gözlerini belerte belerte demeyince ben anlamadım sorry jfjf
Alkol neticesiyle yoğun bakımlık adama niye etkilenilsin? Kaza geçirir, bindiği uçak düşer, 4. evre kanser olduğu anlaşılır hadi neyse. Sadece 1 kez bilgisayar al sat yaptığımız kişiye niye yas tutalım?Aşık oldum dememiş ki, bugün konuştuğunuz kişinin 1 hafta sonra komada olduğunu duysanız etkilenmez misiniz?
Iste tam bu durum.Nasıl bir yokluktasın kardeş
çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri
Bir gün bile konuşmamışsınız ne sohbeti ne ince düşüncesi anlamıyorum bu hayatta sizi insan yerine koyan bir kişi bile olmadı mı yaArkadaşlar merhaba gece oldu ve ben çok kötüyüm. Sizle paylaşmak istedim. Özet geçiyorum. Hiç görmedim ben bu kişiyi. Bilgisayarımı satmak için satış sitesinden yazdı ertesi gün için plan yaptı ama ben akşam görüşelim dedim teslim alması için. Sabah oldu cevap yoko gün teslim alıp yaşadığı ülkeue gidecekti meğerse benle konuştuktan sonra alkol dokunmuş ve yoğun bakımda. Bugün ailesi bana ulaştı ve beni aradılar. 10 gündür ben buna ulaşamıyordum. Diyceksinizki sen niye etkilendin ama çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri. Sadece anı kalsın içimi dökmek için buraya yazdım. İyi değilim. Ablasıyla iletişimdeyim ama umut yok. Unutmak için zaman gerekiyor, Farkındayım. Peki geride kalan ailesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?