Hiç görmediğim birinin yasını tutuyorum..

Dolandırıcıdır kız ,hastane o şu parası almasınlar birde üstüne her gün 3 postada ağlıyorsundur sen. eyvaaaahhh

Hayır. Sapık mıdır nedir niye ismimi sayıklıyo ismimi sayıklıcak ne yaşadık diye düşünürüm.

Kız ne gibi ince hareketler sergiledi adam bilgisayar almak isterken yani garip geldi bana biraz agrimayan başını boş yere ağrıtma bence
Bende en çok bunu merak ettim. Tanımadığın ürünü satın almak istediğin kişiye zaten kibar ve sınırlı konuşursun. Hiç mi sevmediler sizi konu sahibi

Adam
Ölmemiş neyin yasını tutuyorsunuz? İyileşsin diye dua edin, olumlama falan yapın ne bileyim pozitif enerji gönderin daha iyi olmaz mı?

İnanılmaz arabesk bir ülkeyiz ya.

Kuzenimin çocuğu lösemi ve ona 2. El bir şey almak istemişler. Çocuk lösemi olunca buna dair soru sormuşlar satıcıya. (Alacakları hakkında) Adam bunu öğrenince "Miniğe katkım olsun, hatta yanına şunuda vereyim, indirim yapayım vs. Demiş" Yani söz de jest ve incelik yapıyor.

Bunlara bir link atıyor ve bunlar 12 bin mi nedir? Öyle bir ödeme yapıyorlar derken ortada ne adam kalıyor, ne ürün.

Lösemi hastası bir çocuğa bu yapılıyorsa, siz hangi incelikten bahsediyorsunuz? Aklınızı başınıza toplayın.

Bende en çok bunu merak ettim. Tanımadığın ürünü satın almak istediğin kişiye zaten kibar ve sınırlı konuşursun. Hiç mi sevmediler sizi konu sahibi
Evet yaaa ben bir ürün alacaksam kibar kibar konuşuyorum,hatta biri kocam ameliyat olacak demişti" geçmiş olsun" dedim ALLAH cezanı versin al parayı getir bilgisayarı lanet karı diyecek hâli yok Gerçekten konu sahibi tüm organları kaptırmadan iyi bu yaşa gelmiş......

Konu sahibi siz şaka falan mısınız ya. Bilgisayar satmak için satış sitesinden iletişime geçtiğiniz kişiye hangi ara aşık oldunuz tövbe yarabbim
Hanınefendi bence siz şakamısınız? Ben aşık oldummu dedim size? Yada öyle bişeymi yazdım okuduğunuzu anlamadığını belli zaten. İnsanların ruh halinden anlamadığınız o kadar belliki ben ne anlatıyorum burda pes hepinize ya. İnsanlık ölmüş diyorum

Ben ne anlatıyorum acımı paylaşıyorum insanlar ailesine sabır dilesin diye. Bunlar gelmiş burda olaya gülüyorlar sabah sabah uyanınca yazıları okudum ve şok oldum bu kadar gaddar olmamalı bi insan

Merhaba sizi arıyorum kaç gündür bir üyeye yazdığınız yazıyı okudum sertifaika alıp kendi işini kurabilirsin demişsiniz konuyla alakası yok ama benim ihtiyacım var acaba ne olduğunu söylermisiniz

Ya sadece kazadan, kanserden dolayı ölenlere mi üzülüyoruz. Az önce kendi memleketimin haber kanalında 16 yaşındaki bir çocuğun başına ateş ederek intihar ettiğini gördüm, çok üzüldüm illa tanıdık mı olması gerekiyor üzülmek için. Herkesin üzüntü eşiği aynı değil. Mesela depremden sonraki günlerde eşimin ailesi kahkaha atıp çay içip gülüp eğlenirken ben göçük altındakiler için kahroluyordum aylarca toparlanamadım. Konu sahibi ile aynı şeyi yaşasaydım ben de aynı olurdum.

O çocukla aynı mahalledeydik muhtemelen aynı kişiden bahsediyoruz deprem bölgesi. ailesi perişan durumda üzülecek gerçek şeyler var bunun gibi çok haklısınız

Alkol komasına giren adamla 16 yaşındaki çocuğun intiharını nasıl bir tutuyorsunuz? Ne depremi ne göçüğü? Alkolikle mi kıyaslıyorsunuz? Dünyanın en duymadığım noktasındaki 16 yaşındaki çocuğa üzülürüm ama kendi isteğiyle komaya girecek kadar içen adamdan bana ne. Alkol karşıtı değilim, iş yemeği özel günler bir kadeh içerim o kadar. Çünkü ikinciyi kaldıramayacağımı biliyorum.

O zaman haberleri açıp bütün ölüm haberlerine aynı şekilde üzülün. Karısını öldürüp sonra da kendini vurup öldüren, çocuklarını anasız babasız bırakan adamlara da üzülüyor musunuz? Sevgilisinin kafasını kesip kızın annesinin önüne atan sonra da kendini öldüren psikopata da üzüldünüz mü?

Eğer sahte içki nedeniyle komaya girmişse ona üzülürüm ama.

Ay hiç alakası yok kıyasladığınız şeylerin, tamamen saptırma. Komaya çok içtiğinden mi girmiş zaten ablası nerede içtiğini bilip bilmediği için aramış son arananlarda olduğu için, belli ki içtiği içkiden büyük ihtimalle sahte içki. Konu sahibi de bunu öğrenince çok üzülmüş etkilenmiş. Niye bu kadar abartıyorsunuz? Büyütüyorsunuz? Herkes üstüne gidiyor. Konu sahibini bırakıp benim üstüme geliniyor. Konuyu başka yerlere çekip yok aşık olmuş yok adını sayıklıyormuş. Hele kıyasladığınız konulara hiç girmiyorum tamamen saçmalık.

Ben ne anlatıyorum acımı paylaşıyorum insanlar ailesine sabır dilesin diye. Bunlar gelmiş burda olaya gülüyorlar sabah sabah uyanınca yazıları okudum ve şok oldum bu kadar gaddar olmamalı bi insan
Allah hastaya yardım etsin, şifa versin. İnşallah iyileşir.
Kimsenin hastayla bir derdi yok.
Herkes sizin internet üzerinden yapılacak bir satış işlemindeki diyaloğu ‘ bana davranışı, incelikleri, beni düşünmesi aklımdan çıkmıyor’ diye anlatımınıza takıldı. Çünkü aşırı saçma.
Kargo elemanı kapıya gelip iyi günler dedi diye bana davranışı çok ince aklımdan çıkmıyor demem mesela. Desem sizinkinden yine daha mantıklı en azından gördüğüm bir insan.
Sizin muhtemelen mesaj yoluyla kurduğunuz iletişimi romantize etmeniz burda komik olan.

Ben aşk meşk mevzularına girmedim. Sahte içkiyse buna üzülürüm de yazdım. Eşim, eşimin ailesi ve kendi ailem dışında kimseye güvenmem. Satıcıyla alıcıyla da al ver ilişkim olur o kadar. Gizli numaradan arayanlara cevap bile vermem. Ortalık dolandırıcı ve yepyeni dolandırcılık yöntemleriyle kaynıyor.

Memleketinizdeki 16 yaşındaki çocuğun ölümünü katıp konuyu saptıran başka yere çeken sizsiniz. Bu çocuğun intiharı mı konumuz? Bana göre de bu tamamen saçmalık. Ben de büyük deprem yaşadım 10 gün sokakta yattım. Her an yıkılacak evden korka korka titreye titreye yiyecek, örtü battaniye çıkardım. Ölüme çok da uzak değildim. Her gün her ölene üzülmemiz mi gerekiyor? Sizin düşüncenize göre evet üzülmemiz gerekiyor. O zaman memleketinizdeki başka ölüm haberlerini de tarayın, vardır mutlaka karısını katledip sonra da kendini öldüren üzüleceğiniz biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…