Hiç görmediğim birinin yasını tutuyorum..

caglams

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
21
41
18
24
Arkadaşlar merhaba gece oldu ve ben çok kötüyüm. Sizle paylaşmak istedim. Özet geçiyorum. Hiç görmedim ben bu kişiyi. Bilgisayarımı satmak için satış sitesinden yazdı ertesi gün için plan yaptı ama ben akşam görüşelim dedim teslim alması için. Sabah oldu cevap yok o gün teslim alıp yaşadığı ülkeue gidecekti meğerse benle konuştuktan sonra alkol dokunmuş ve yoğun bakımda. Bugün ailesi bana ulaştı ve beni aradılar. 10 gündür ben buna ulaşamıyordum. Diyceksinizki sen niye etkilendin ama çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri. Sadece anı kalsın içimi dökmek için buraya yazdım. İyi değilim. Ablasıyla iletişimdeyim ama umut yok. Unutmak için zaman gerekiyor, Farkındayım. Peki geride kalan ailesi?

Ailesi niye size ulaştı ?

Telefonu açtırtmışlar ve benle en son görüştğü için bilgi almaya çalıştılar nerde içti diye
Peki neden adamın ablasıyla halen iletişim halindesiniz ? İnsanlık namına vb demeyin; bu iletişim durduk yere başınıza iş açabilir, o yüzden iletişimi kesmenizi öneririm.

Kız ne gibi ince hareketler sergiledi adam bilgisayar almak isterken yani garip geldi bana biraz agrimayan başını boş yere ağrıtma bence

Kız ben bu işte dolandırıcılık sezdim.
Duygusal bağ kurup zaafınızdan faydalanmak isteyebilirler aman haaaa.

Aşık oldum dememiş ki, bugün konuştuğunuz kişinin 1 hafta sonra komada olduğunu duysanız etkilenmez misiniz?

Bilgisayarınızı satacağınız kişiyle flört müydünüz peki? Ailesi neden sizi aradı? Bir şey anlamadım.

Dolandırıcı çetesi değilse gel bana tükür
İnşallah çetedirler; asıl değillerse risk daha büyük. Bi bakacak: gündüz kuşağında adamla son görüşen kişi diye programa çağrılıyor, ekranda fotoğrafı yayınlanıyor.
Ben ne güzel inanmıştım siz bunları yazana kadar 2 dk duygusallaştırmıyorsunuz insanı
Konu sahibi bu arkadaşları dinle bunlar haklı gibi

Bilgisayarı satmak için konuşurken nasıl sohbeti çok farklı olabilir? Sizi nasıl düşünebilir? İşlemci, ram konuşurken nasıl bir bağ kurulabilir? Yani anlarım 10 dakika bile olsa konuşulan kişinin ölmek üzere olması kişiyi etkiler ama siz bir başka etkilenmişsiniz.
Kuzum delirdiniz mi tanımadığınız, etmediğiniz aileyle ne sıfatla iletişimde kalıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…