Arkadaşlar merhaba gece oldu ve ben çok kötüyüm. Sizle paylaşmak istedim. Özet geçiyorum. Hiç görmedim ben bu kişiyi. Bilgisayarımı satmak için satış sitesinden yazdı ertesi gün için plan yaptı ama ben akşam görüşelim dedim teslim alması için. Sabah oldu cevap yoko gün teslim alıp yaşadığı ülkeue gidecekti meğerse benle konuştuktan sonra alkol dokunmuş ve yoğun bakımda. Bugün ailesi bana ulaştı ve beni aradılar. 10 gündür ben buna ulaşamıyordum. Diyceksinizki sen niye etkilendin ama çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri. Sadece anı kalsın içimi dökmek için buraya yazdım. İyi değilim. Ablasıyla iletişimdeyim ama umut yok. Unutmak için zaman gerekiyor, Farkındayım. Peki geride kalan ailesi?
Telefonu açtırtmışlar ve benle en son görüştğü için bilgi almaya çalıştılar nerde içti diyeAilesi niye size ulaştı ?
Peki neden adamın ablasıyla halen iletişim halindesiniz ? İnsanlık namına vb demeyin; bu iletişim durduk yere başınıza iş açabilir, o yüzden iletişimi kesmenizi öneririm.Telefonu açtırtmışlar ve benle en son görüştğü için bilgi almaya çalıştılar nerde içti diye
Seni yirim yirDolandırıcı çetesi değilse gel bana tükür
İnşallah çetedirler; asıl değillerse risk daha büyük. Bi bakacak: gündüz kuşağında adamla son görüşen kişi diye programa çağrılıyor, ekranda fotoğrafı yayınlanıyor.Dolandırıcı çetesi değilse gel bana tükür
İnşallah çetedirler; asıl değillerse risk daha büyük. Bi bakacak: gündüz kuşağında adamla son görüşen kişi diye programa çağrılıyor, ekranda fotoğrafı yayınlanıyor.
Kız ne gibi ince hareketler sergiledi adam bilgisayar almak isterkenArkadaşlar merhaba gece oldu ve ben çok kötüyüm. Sizle paylaşmak istedim. Özet geçiyorum. Hiç görmedim ben bu kişiyi. Bilgisayarımı satmak için satış sitesinden yazdı ertesi gün için plan yaptı ama ben akşam görüşelim dedim teslim alması için. Sabah oldu cevap yoko gün teslim alıp yaşadığı ülkeue gidecekti meğerse benle konuştuktan sonra alkol dokunmuş ve yoğun bakımda. Bugün ailesi bana ulaştı ve beni aradılar. 10 gündür ben buna ulaşamıyordum. Diyceksinizki sen niye etkilendin ama çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri. Sadece anı kalsın içimi dökmek için buraya yazdım. İyi değilim. Ablasıyla iletişimdeyim ama umut yok. Unutmak için zaman gerekiyor, Farkındayım. Peki geride kalan ailesi?
Kız ben bu işte dolandırıcılık sezdim.Arkadaşlar merhaba gece oldu ve ben çok kötüyüm. Sizle paylaşmak istedim. Özet geçiyorum. Hiç görmedim ben bu kişiyi. Bilgisayarımı satmak için satış sitesinden yazdı ertesi gün için plan yaptı ama ben akşam görüşelim dedim teslim alması için. Sabah oldu cevap yoko gün teslim alıp yaşadığı ülkeue gidecekti meğerse benle konuştuktan sonra alkol dokunmuş ve yoğun bakımda. Bugün ailesi bana ulaştı ve beni aradılar. 10 gündür ben buna ulaşamıyordum. Diyceksinizki sen niye etkilendin ama çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri. Sadece anı kalsın içimi dökmek için buraya yazdım. İyi değilim. Ablasıyla iletişimdeyim ama umut yok. Unutmak için zaman gerekiyor, Farkındayım. Peki geride kalan ailesi?
Aşık oldum dememiş ki, bugün konuştuğunuz kişinin 1 hafta sonra komada olduğunu duysanız etkilenmez misiniz?Satış sitesinden pc satışı için anlaşıp ne ara aşık oldunuz? Üstüne yoğun bakım, anladığım kadarıyla yabancı uyruklu. Bi de ailesi arıyor sizi. Yakındır hastane parası için geri aramaları
Bilgisayarınızı satacağınız kişiyle flört müydünüz peki? Ailesi neden sizi aradı? Bir şey anlamadım.Arkadaşlar merhaba gece oldu ve ben çok kötüyüm. Sizle paylaşmak istedim. Özet geçiyorum. Hiç görmedim ben bu kişiyi. Bilgisayarımı satmak için satış sitesinden yazdı ertesi gün için plan yaptı ama ben akşam görüşelim dedim teslim alması için. Sabah oldu cevap yoko gün teslim alıp yaşadığı ülkeue gidecekti meğerse benle konuştuktan sonra alkol dokunmuş ve yoğun bakımda. Bugün ailesi bana ulaştı ve beni aradılar. 10 gündür ben buna ulaşamıyordum. Diyceksinizki sen niye etkilendin ama çok farklıydı sohbeti beni düşünmesi ince hareketleri. Sadece anı kalsın içimi dökmek için buraya yazdım. İyi değilim. Ablasıyla iletişimdeyim ama umut yok. Unutmak için zaman gerekiyor, Farkındayım. Peki geride kalan ailesi?
Dolandırıcı çetesi değilse gel bana tükür
Ben ne güzel inanmıştım siz bunları yazana kadarİnşallah çetedirler; asıl değillerse risk daha büyük. Bi bakacak: gündüz kuşağında adamla son görüşen kişi diye programa çağrılıyor, ekranda fotoğrafı yayınlanıyor.
Aşık oldum dememiş ki, bugün konuştuğunuz kişinin 1 hafta sonra komada olduğunu duysanız etkilenmez misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?