V vidieee Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2012 112 0 5 Mart 2014 Konu Sahibi vidieee #61 51. Marks and Spencer Parlak Yarım Kol Bluz S Beden - 40 tl Anneme hediye gelmişti ama kilo aldığı için giyemedi ...İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir mail yoluyla...
51. Marks and Spencer Parlak Yarım Kol Bluz S Beden - 40 tl Anneme hediye gelmişti ama kilo aldığı için giyemedi ...İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir mail yoluyla...
V vidieee Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2012 112 0 5 Mart 2014 Konu Sahibi vidieee #62 52. Marks and Spencer Autograph Small,Medium beden Krem Bluz -- 50tl (Hiç kullanılmadıı) İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir mail yoluyla... Small, Medium derken hem elimde small bedeni hemde mediumu var demek oluyo bilginize. Son düzenleme: 5 Mart 2014
52. Marks and Spencer Autograph Small,Medium beden Krem Bluz -- 50tl (Hiç kullanılmadıı) İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir mail yoluyla... Small, Medium derken hem elimde small bedeni hemde mediumu var demek oluyo bilginize.
V vidieee Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2012 112 0 5 Mart 2014 Konu Sahibi vidieee #63 tutya .!.: Bu tarzda biraz daha uzun yokmu yaaaa guzelmis ama biraz uzun olmali Genişletmek için tıkla... Uzun olarak sadece ceket tarzı hırkalar ve tunikler var ama fotoğraf eklemem zaman alır... Son düzenleme: 5 Mart 2014
tutya .!.: Bu tarzda biraz daha uzun yokmu yaaaa guzelmis ama biraz uzun olmali Genişletmek için tıkla... Uzun olarak sadece ceket tarzı hırkalar ve tunikler var ama fotoğraf eklemem zaman alır...
V vidieee Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2012 112 0 5 Mart 2014 Konu Sahibi vidieee #64 53. Marks and Spencer Autograph Small ve Medium Beden Bluz - 40tl (hiç kullanılmadı) Kendimde small bedenini severek kullanıyorum... Bunlar extradan var olanlar. İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir.
53. Marks and Spencer Autograph Small ve Medium Beden Bluz - 40tl (hiç kullanılmadı) Kendimde small bedenini severek kullanıyorum... Bunlar extradan var olanlar. İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar için link verilir.
V vidieee Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2012 112 0 5 Mart 2014 Konu Sahibi vidieee #65 54. Adil Işık Boğazlı Desenli Mavi Elbise S Beden (Bir defa giydim) - 10tl İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar veriliiiiir. Son düzenleme: 5 Mart 2014
54. Adil Işık Boğazlı Desenli Mavi Elbise S Beden (Bir defa giydim) - 10tl İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar veriliiiiir.
V vidieee Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2012 112 0 5 Mart 2014 Konu Sahibi vidieee #66 55. Koton Ole Tunik Elbise Önü Püsküllü XS Beden - 25tl Çok sevdiğim bir arkadaşımdan hediye gelmişti ama bir türlü giymek nasip olmadı... İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar verilir...
55. Koton Ole Tunik Elbise Önü Püsküllü XS Beden - 25tl Çok sevdiğim bir arkadaşımdan hediye gelmişti ama bir türlü giymek nasip olmadı... İlgilenenlere karalamasız fotoğraflar verilir...