Merhaba arkadaşlar, hiç giymediğim ve çok az kullanılmış olan,annemin ve benim dolabımda boş yere yer kaplayan kıyafetleri satmaya karar verdik.Hepsi marka ürünlerdir.Fiyat konusunda da pazarlıklara açığım.Bitpazarı konu başlığına göre fiyatlar yüksek gelebilir. Fakat çoğu sıfır ürünlerdir ve piyasa değeri altına sattığıma inanıyorum buna rağmen yine de pazarlık payı vardır. Ankara'da yaşayanlara elden teslim yapabilirim (bazen İstanbul içinde geçerli bu durum).Fotoğraflar çok dar bir zaman aralığında çekildiği için kıyafetleri ütüleyemedim en kısa zamanda fotografları update etmeye çalışıcam. İlgilenenler bana özelden mesaj atabilirse sevinirim.
1.LC Waikiki Asker Yeşili Pantolon (Sıfır Ürün) 38 beden 25tl
2.Topshop Mini Elbise (Kullanılmış) 36 beden 25tl
3.Topshop Mini Mavi Elbise(Sıfır Ürün) 36 beden 65tl
4.Ghost London Tasarım Çiçek Nakışlı Beyaz Bluz(Sıfır Ürün) 36 beden 50tl
5.Lc Waikiki X side Kot Elbise (Sıfır Ürün) 20tl -- İlgilenenlere link verilir. (13-17 yaş)
6.M&S Autograph Gömlek (Sıfır) 40tl (fotoğrafta parlamış beden UK 8, 36)
NOT: ELIMDE BAŞKA GİYİLMEMİŞ ONLARCA KIYAFET VAR ELİMDEN GELDİĞİNCE YÜKLEMEYE ÇALIŞICAM. Umarım beğenirsiniz:)
1.LC Waikiki Asker Yeşili Pantolon (Sıfır Ürün) 38 beden 25tl
2.Topshop Mini Elbise (Kullanılmış) 36 beden 25tl
3.Topshop Mini Mavi Elbise(Sıfır Ürün) 36 beden 65tl
4.Ghost London Tasarım Çiçek Nakışlı Beyaz Bluz(Sıfır Ürün) 36 beden 50tl
5.Lc Waikiki X side Kot Elbise (Sıfır Ürün) 20tl -- İlgilenenlere link verilir. (13-17 yaş)
6.M&S Autograph Gömlek (Sıfır) 40tl (fotoğrafta parlamış beden UK 8, 36)
NOT: ELIMDE BAŞKA GİYİLMEMİŞ ONLARCA KIYAFET VAR ELİMDEN GELDİĞİNCE YÜKLEMEYE ÇALIŞICAM. Umarım beğenirsiniz:)
Eklentiler
Son düzenleme: