• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları hiç geçmeyen hastalık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

lilas85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
139
3
118
34
İçel Mersin
merhaba kızlar benim sorunum 3 yaşindaki oglum aşiri hasta oluyor 40 günde tam 4 defa doktora götürdük sürekli antibiyotik içiyor şuan içtigi halde tekrar ateş burun akıntısı başladi bademcik sorunu var doktorlar 4.5 buçuk 5 yaşina kadar çekeceksin başka yolu yok diyor Allahim beterinden korusun ama çok üzülüyorum öyle dikkatsiz bir annede degilim elimden geldigi kadar vitaminli gıdalar vermeye çalişiyorum ki zaten herşeyide yemez varmi benim gibi çocugunda bademcik sorunu olan sık hastalanan ne önerirsiniz ne yapmaliyım

önericeğim çok bişey olamaz kuru üzüm yani bu tarz kuruyemişler bağışıllığı güçlendirir onun dısında ceviz yedırebılırsın benım kızımda 3 bucuk yasında sık hastalanıyodu nerdeyse her ay bırkere korkutmak istemem ama bademcik dısında oğlunun alerjisi olmadığına eminmısın baktırdınmı hıc bızım doktorumuz sık hastalanmasınadn şüphelendı ve alerjiye baktı cok yuksek sonra bır test yaptırdık kızımın ev akarlarına karşı alerjısı varmıs bır dızı önlemler aldık sımdı daha ıyı

ya aynı benim kız sürekli hasta oluyor o da anaokuluna gidiyor bundan önce kreşe gidiyordu yine hastalanıyordu bugünde ateş mide bulantısı var yani neden sürekli hastalanıyorki

merhaba kızlar benim sorunum 3 yaşindaki oglum aşiri hasta oluyor 40 günde tam 4 defa doktora götürdük sürekli antibiyotik içiyor şuan içtigi halde tekrar ateş burun akıntısı başladi bademcik sorunu var doktorlar 4.5 buçuk 5 yaşina kadar çekeceksin başka yolu yok diyor Allahim beterinden korusun ama çok üzülüyorum öyle dikkatsiz bir annede degilim elimden geldigi kadar vitaminli gıdalar vermeye çalişiyorum ki zaten herşeyide yemez varmi benim gibi çocugunda bademcik sorunu olan sık hastalanan ne önerirsiniz ne yapmaliyım

canım merhaba benimde 6 yaşında kızım var sık hastalanması sonucunda alerjik olabilir diye alerji uzmanına götürdük. Senin gibi sürekli hasta oluyordu, habire antibiyotik veriyorlardı. Hatta burayada yazmıştım. Alerji açısından hiç değerlendirmemişlerdi. Burun akıntısı ateş olunca antibiyotiği dayıyorlar. Uzman doktor sevin karalara götürdüm ve sık hastalanmasına çağre buldum. Her ay antibiyotik içiyordu çocuğum ne kadar gereksiz yere içmiş. Uzmanını bulunca kurtulduk

ya aynı benim kız sürekli hasta oluyor o da anaokuluna gidiyor bundan önce kreşe gidiyordu yine hastalanıyordu bugünde ateş mide bulantısı var yani neden sürekli hastalanıyorki

benim çocuğumda çok sık hastalanıyordu alerjiden süphelendik, meğersem doğruymuş. Lilas85 e de yazdım. Alerji açısından değerlendirin. Heleki kreşe başlamasıyla daha çok hasta olduysa alerjiktir.

maşallah 1 aydir biraz iyi gibi uzun zamandan beri bu kadar ara verdik antibiyotik kullanmiyoruz Allah korusun tekrarlarsa alerji testini yaptıralim bari belki dediginiz gibi alerjiktir

Back