• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hiç fikrim olamayan tencere konusu :(

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
234
33
298
Eskisehir
Kızlar geldik çeyiz için benim en sancılı geçicek konuya tencere! en azından bir marka belirledim kendime hisar almaya karar verdim ve bana yardımcı olucak hisar ürünleri satan mağaza var bulunduğum ilçede nakitte indirim vs bişeyler ayarlacağını söyledi. yalnız tencere konusunda hiç bir fikrim yok bana hisardan almamı tavsiye ettiğiniz tencere setleri nelerdir? kullanışlı olan beğendiğiniz. yada şunlar mutlaka olmalı çeyizinde ihtiyacın olucak dediğiniz, ben gerçekten çeyizimde kaç tane tencere ne tür olucak vs gibi bilgilerden muzdaribim :43::43::43:

kızlar şimdiden çok çok teşekkür ediyorum cevaplarınınızı sabırsızlıkla bekliyorum:16:

Hisar'ın kalitesinden hiç şüphem yok :34: Bak böyle bi çeyiz seti al bence toptan kurtul zaten Hisarın en çok satan ürünü buymuş çeyiz seti olarak geçiyor (hepsi bir arada) eğer rengini beğenmessen metalik gri ve siyah rengide var :34:

$hisar.webp

Hisar'ın kalitesinden hiç şüphem yok :34: Bak böyle bi çeyiz seti al bence toptan kurtul zaten Hisarın en çok satan ürünü buymuş çeyiz seti olarak geçiyor (hepsi bir arada) eğer rengini beğenmessen metalik gri ve siyah rengide var :34:

Eki Görüntüle 330881

siyah rengi olabilir sağol yorumun için,
çeyiz setinin içeriği buymuş şua
BAHAMA ÇEYİZ SETİ 122 PARÇA

9 PARÇA BAHAMA TENCERE SETİ

9 PARÇA MERCURY YAPIŞMAZ TENCERE SETİ

4 PARÇA BAHAMA ÇAYDANLIK VE DEMLİK TAKIMI

4 PARÇA BAHAMA ÇELİK CEZVE SETİ

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

6 PARÇA SAHAN SETİ

89 PARÇA ÇKB SETİ ( MİLANO, MERCURY, MİAMİ, RİO, MİLENYUM )

AHŞAP KUTU

bunları almam yeterli olucakmı? daha sonra tencere almama gerek kalmayacakmı?
kızlar yorumlarınızı bekliyorum, başka önerdiğini tencereleri varsa lütfen yazın illaki set olarak almama gerek yok kullanabileceğim birşeyler olsun istiyorum

Canım bende yeni evliyim -3 aylık- tencere konusunda hiç fikrim yoktu aynen senin gibi, iki yengemle mağazaları dolaşmıştık bana söyledikleri birkaç şeyi sana da söyleyebilirim;
- Tencerenin tabanından üste doğru çıkarken bombeli değil düz olmasını tavsiye ettiler. Yemek pişirirken daha iyi sonuç alınıyormuş. Benim tercihimde bu yönde oldu.
- Dışı desenli yada mat-parlak karışımı tercih etmememi söylediler, çiziliyormuş vs. Bende sadece parlak olan bir model tercih ettim.

Gönlüne göre güzel tencerelerin olur inşallah canım :16:

inşallahcanım sağol güzel bilgilerin için :16:

kızlar korkmaz marka da olabilir hisar ile korkmaz arasında gelip gidiyorum çünkü :5:

çelik tencere takımım Korkmaz, teflon tencere takımım Hisar.. ikisi de kaliteli markalar.. Emsan Tefal gibi markalar yabana atılmaz tabi..

$Korkmaz-A1700-Mavis-Hiper-Set-32-Parca__30489735_0.webp

$HISAR-MERCURY-TEFLON-GOLD-SETI-INDIRIM__34244173_0.webp

çelik tencere takımım Korkmaz, teflon tencere takımım Hisar.. ikisi de kaliteli markalar.. Emsan Tefal gibi markalar yabana atılmaz tabi..

Eki Görüntüle 331691

Eki Görüntüle 331692

cevap yazdığın için sağol canım güzel şeçimler çok beğendim.

kızlar örneğin çelik tencere korkmaz alıcam teflon tefal çatal bıçak jumbo vs çeyiz seti değilde bu şekilde alırım büyük ihtimal diye düşünüyorum çünkü hisarın çeyiz setinde düdüklü tencere var ama ben düdüklü tencereyi tefal istiyorum

öncelikle çeyizde tencere olarak kaçtane ne bulunmalı onu bile bilmiyorum çelik olmalı adet olarak şu olmalı vs gibi bilgilerden bile muzdaribim okadar yani
aydınlatıcı bilgilere ihtiyacım var :43:

benim tencerelerimde hisar, bu iki model çelik ve teflon;

$Hisar-Domino-Tencere-Takimi.webp

$Hisar-Mercury-Yapismaz-Tencere-Takimi.webp

Üstelik kampanyadayken almıştım, 250şer liradan iki seti 500 liraya aldım.

Böyle iki set aldıktan sonra birde günlük kullanım için 3lü setler oluyor, onlardan da al canım.
daha küçük boylarda 3lü çelik ve teflon. hep elinin altında olucak çok kullanacağın şeyler yani. Ben çelik 3lü seti hascevherden aldım, teflonu henüz almadım

benim 4 tencere çelik, 4 tencere teflon, 2 tava, 3 sahanım var bu setlerde gördüğün. burada sorduğumda çoğu insan gerek yok başka almana dedi, kimisi de 3lü tencerelerden alabilirsin dedi, daha küçük oluyor iki kişiye yapabilmen için diye dediler

bir de tava sayısını arttırsan iyi olur dendi

Son düzenleme:
cevap yazdığın için sağol canım güzel şeçimler çok beğendim.

kızlar örneğin çelik tencere korkmaz alıcam teflon tefal çatal bıçak jumbo vs çeyiz seti değilde bu şekilde alırım büyük ihtimal diye düşünüyorum çünkü hisarın çeyiz setinde düdüklü tencere var ama ben düdüklü tencereyi tefal istiyorum

öncelikle çeyizde tencere olarak kaçtane ne bulunmalı onu bile bilmiyorum çelik olmalı adet olarak şu olmalı vs gibi bilgilerden bile muzdaribim okadar yani
aydınlatıcı bilgilere ihtiyacım var :43:[/

aynı sorunu bende yaşıyorum .. Düdüklü tenceremi tefalden aldım o yüzden çeyiz seti almak istemiyorum .. ben çeliklerimi Emsan düşünüyorum teflonlarda ise taç markasını çok övdüler fiyatlarıda uygun .. Ayrıca taç teflonları annemde kullanıyo ve çook memnun .. çatal kaşık bıçakta ise hisar düşünüyorum .. Böyle bi set yapınca fiyatı 1400 filan oluyo ,

kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum kafamda fikir oluşmaya başladı en azından tencere almaya başladığım zaman burdan paylaşıcam,

canım benım de çelik tencerelerim korkmaz teflon tencere ve tavalarım tefal , düdklüde tefalden aldım.
çelik tencere 6 adet,teflonda bir adet çorbalık bir adette pilavlık aldım tavlarda 3 adet aldım boy boy ayrıca sahanlıklarda var başkada almam şimdilik yeter :)

canım benım de çelik tencerelerim korkmaz teflon tencere ve tavalarım tefal , düdklüde tefalden aldım.
çelik tencere 6 adet,teflonda bir adet çorbalık bir adette pilavlık aldım tavlarda 3 adet aldım boy boy ayrıca sahanlıklarda var başkada almam şimdilik yeter :)

yorumun için çok sağol canım, ne almak istediğime dair fikirler oluştu sonunda kafamda :46: artık indirim kovalama zamanı :52:

Canım ben de hisarın tam takım 1700 tl ye tencere ve teflon takımını aldım..yemek takımımı da karaca kare takım aldım 1250 tl...çok beğeniyorum ve memnunum tavsiye ederimmm
:1:

Back
X