Hisar'ın kalitesinden hiç şüphem yokBak böyle bi çeyiz seti al bence toptan kurtul zaten Hisarın en çok satan ürünü buymuş çeyiz seti olarak geçiyor (hepsi bir arada) eğer rengini beğenmessen metalik gri ve siyah rengide var
Eki Görüntüle 330881
çelik tencere takımım Korkmaz, teflon tencere takımım Hisar.. ikisi de kaliteli markalar.. Emsan Tefal gibi markalar yabana atılmaz tabi..
Eki Görüntüle 331691
Eki Görüntüle 331692
cevap yazdığın için sağol canım güzel şeçimler çok beğendim.
kızlar örneğin çelik tencere korkmaz alıcam teflon tefal çatal bıçak jumbo vs çeyiz seti değilde bu şekilde alırım büyük ihtimal diye düşünüyorum çünkü hisarın çeyiz setinde düdüklü tencere var ama ben düdüklü tencereyi tefal istiyorum
öncelikle çeyizde tencere olarak kaçtane ne bulunmalı onu bile bilmiyorum çelik olmalı adet olarak şu olmalı vs gibi bilgilerden bile muzdaribim okadar yani
aydınlatıcı bilgilere ihtiyacım var[/
aynı sorunu bende yaşıyorum .. Düdüklü tenceremi tefalden aldım o yüzden çeyiz seti almak istemiyorum .. ben çeliklerimi Emsan düşünüyorum teflonlarda ise taç markasını çok övdüler fiyatlarıda uygun .. Ayrıca taç teflonları annemde kullanıyo ve çook memnun .. çatal kaşık bıçakta ise hisar düşünüyorum .. Böyle bi set yapınca fiyatı 1400 filan oluyo ,
canım benım de çelik tencerelerim korkmaz teflon tencere ve tavalarım tefal , düdklüde tefalden aldım.
çelik tencere 6 adet,teflonda bir adet çorbalık bir adette pilavlık aldım tavlarda 3 adet aldım boy boy ayrıca sahanlıklarda var başkada almam şimdilik yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?