• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç duyamadığım o kalp atışı ❤️

Dilhansah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
1.018
982
73
Merhaba arkadaşlar. Duygusal bi moddayım buraya içimi dökmek istedim. 2 ekim bat tarihim. Bu ay bitkisel kürler denedim onun etkisiyle içimde yine umut oldu tabi ve bat günüm için sabırsızım kendime daha erken yapmamak için söz verdim. Çünkü geçen ay ovulasyon ve beta testleriyle sıyırmak üzereydim bu böyle olmaz dedim. Sakince bekliyorum şimdi. Bir sene içinde 2 düşük yaptım ikisininde kalbinin sesini duyamadım. Bir dünya araştırmaya girdim hepsinin sonucu temizdi düşüklerin hiçbir sebebi yok çok sağlıklıyız ben de eşimde.. Şimdi Testte pozitif görsem bile boğazımda bir düğüm olacak biliyorum. Hayalimde usg de atan kalp sesleri var ve her zihnimde canlandırdığımda gözlerim doluyor. Duymak kısmet olur mu ki 🥺❤️

Merhaba arkadaşlar. Duygusal bi moddayım buraya içimi dökmek istedim. 2 ekim bat tarihim. Bu ay bitkisel kürler denedim onun etkisiyle içimde yine umut oldu tabi ve bat günüm için sabırsızım kendime daha erken yapmamak için söz verdim. Çünkü geçen ay ovulasyon ve beta testleriyle sıyırmak üzereydim bu böyle olmaz dedim. Sakince bekliyorum şimdi. Bir sene içinde 2 düşük yaptım ikisininde kalbinin sesini duyamadım. Bir dünya araştırmaya girdim hepsinin sonucu temizdi düşüklerin hiçbir sebebi yok çok sağlıklıyız ben de eşimde.. Şimdi Testte pozitif görsem bile boğazımda bir düğüm olacak biliyorum. Hayalimde usg de atan kalp sesleri var ve her zihnimde canlandırdığımda gözlerim doluyor. Duymak kısmet olur mu ki 🥺
olur inşallah sen umudunu kaybetme Allahtan ikki duşuyğunu kalbini duymadan düşmüş eğer kalbini duysaydinde sonradan kaybetseydin daha çok üzülürdün rabbim bizim kaldıramiyacağımız yükü yüklemez benimde ilk gebeliğim 9+6 kalbi durdu çok üzülmüştüm sonra 3 ay sonra yeniden hamile kaldım ve doğdu çok şukur büyüyor ve yine 2 cisine hamileyim çok şukur sende umudunu kaybetme ve üzülme daha hayırlısı olur inşallah 😍

olur inşallah sen umudunu kaybetme Allahtan ikki duşuyğunu kalbini duymadan düşmüş eğer kalbini duysaydinde sonradan kaybetseydin daha çok üzülürdün rabbim bizim kaldıramiyacağımız yükü yüklemez benimde ilk gebeliğim 9+6 kalbi durdu çok üzülmüştüm sonra 3 ay sonra yeniden hamile kaldım ve doğdu çok şukur büyüyor ve yine 2 cisine hamileyim çok şukur sende umudunu kaybetme ve üzülme daha hayırlısı olur inşallah 😍
Amiiin rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin❤️

Back