- 9 Ocak 2008
- 1.193
- 2
- 42
Kizlar Bende Yediklerimi Anlatayaim çok Mu Bisey Soyleyin
Sabah Saat 10 30 Da
1bardak çay
4 Dilime Yakin Ekmek
1 Yumurta
Peynir Zeytin Pekmez Falan Filan
Ogle Iki Gibi
Bir Gozleme Yedim Portakal Suyu Içtim
Akşam 6 Gibi
Yemek Yiyorum Ekmek Cok Degil
10 Adogru Dehşet Acikiyorum
Peynirli Ekmek
Gecede
Sut Içiyorum
16 Haftalik Hamileyim Kaç Kilo Aldigimi Bilmiyorum Ekmek Yerine Ne Yenebilir Akil Veerin Kizlar Ve Karnim Buyudu Normal Mi
Bizim bir tanidik ilk hamileliginde cok cekmis.Kadincagiz istifra ede ede 8 kilo vermis. istifra yuzunden disari cikamiyormus derken en sonunda dayanamamis aldirmis bebegini.
Allahtan bu durumda degiliz kizlar, yasayan bilir cok kotu bir durum
kızlar bende aşırı derece hamurişine dustum...milföy böregi vazgeçilmezim oldu bide çubuklar...peynirle birlikte butun ögunlerde yiyorum...ne olacak bu halim bilmem ama dur demem lazım...bide doğumdan sonra depresyona girmek var...çok çirkinim diye
Bazı hamileler ilk başlarda kilo bile veriyorlarmış. Bence durumun normal endişelenme rahat ol. Benim ve renginin endişelenmesi gerekiyor bence
Hamur isinden kacinin diyor doktorlar.hicbir besin degeri olmadigi gibi kilo yapmayada elverisli.Nefsini koreltecek sekilde ye derim.yoksa kilolarlada basin dertten kurtulmaz. :bbo:
Aleynacım çok komik olurya
Aleyna: Doğuramam ben
Dr. : Neden
Aleyna : Hurmalarım Evde kaldı.
Aleynanın Eşi : Sen başla ben hemen alıp geliyorum.
İnsanın aklına o an nasıl gelir ya. Bizinkilerinde sizden farkı yok. doğum yaparken terleyince yüzümü saçımla silecekmişim. Lekeler varsa geçermiş. Kimin aklına gelir.
Kızlar ben limonu çok yiyorum. ısıra ısıra iyimidir sizce. Hayatımda hiç bu kadar limon yediğimi hatırlamıyorum hele ısırarak imkansız yani.