Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar 14+3 haftalık hamileyim . hiç doymuyorum .yiyorum 1 saat sonra midem kazınıyo.eskiden bütün gün bişey yemezdim ama acıkmazdım
ya bu hamilelik ne zormuş. hep açım. sizde benim gibimisiniz?:teselli:
Al bendede o kadar rengincim. Allah kimseyi aç bırakmasın toplam 7 kilo aldım.
kızlar yapmayın ..kendinizi hiç değilse meyvelerle yoğurtla avutun ..daha işin başındayız 7 kilo çok değilmi bıdışımm
bidiim sen kaç haftalıksın . ya napcaz böyle iş yerinde hiç doymuyorum.
kızlar yapmayın ..kendinizi hiç değilse meyvelerle yoğurtla avutun ..daha işin başındayız 7 kilo çok değilmi bıdışımm
Yaa ben niye yiyemiyorum.Istahim kesildi.
temel besinlerimi duzenli aliyorum ama saat basi yemek yemek istemiyorum bu da beni uzuyor :1no2:
Zaten 65 kiloyla baslamistim 2 hafta oncesine kadar 3 kilo almistim ki 17.haftaya girdim.
Kizlar, sizce benim durumum normal mi?
Nurcan öğretmenim seninle aynı gün hamile kalmışız. Doktorum iyi dedi şimdilik bundan sonra dikkat et dedi çünkü ben hamile kaldığımda 46 kiloydum çok zayıftım. Ancak şimdi normal kilolu oldum.
canım 14+3 üm işyerinde dolap var ağzına kadar dolu kapıcı bakkalın çırağı emrimde. eşimlede aynı yerde çalışıyoruz. Ama ben artık açım demekten utanıyorum
Bazı hamileler ilk başlarda kilo bile veriyorlarmış. Bence durumun normal endişelenme rahat ol. Benim ve renginin endişelenmesi gerekiyor bence
bıdışım bende 14+3 üm. cinsiyet belli oldumu senin
Kizlar Bende Yediklerimi Anlatayaim çok Mu Bisey Soyleyin
Sabah Saat 10 30 Da
1bardak çay
4 Dilime Yakin Ekmek
1 Yumurta
Peynir Zeytin Pekmez Falan Filan
Ogle Iki Gibi
Bir Gozleme Yedim Portakal Suyu Içtim
Akşam 6 Gibi
Yemek Yiyorum Ekmek Cok Degil
10 Adogru Dehşet Acikiyorum
Peynirli Ekmek
Gecede
Sut Içiyorum
16 Haftalik Hamileyim Kaç Kilo Aldigimi Bilmiyorum Ekmek Yerine Ne Yenebilir Akil Veerin Kizlar Ve Karnim Buyudu Normal Mi