- 13 Eylül 2018
- 1.710
- 2.693
-
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Aslında vajinusmuyum degilmiyim diye uzman destegi almak istedim şehir dışında bir osikologla görüştüm oda bekarlar için vajinusmus için tarapi veremesigini soylediHem birşeyler yasamak istiyor hem de aslinda istediginiz bu sekilde olmadığından biriyle yakınlasinca bocalıyorsunuz.Vajinusmus degilsiniz.Ya da bunu bu sekilde anlayamazsiniz diyeyim.
Inanın butun felaket senaryolari zaten aklimdan gecjyor hatta emin oln bu konuyu buraya acmsya bile kac zamsn sonra karar verebildim ondada jendimi adam akilli ifade edemedimBişeyler yaşamak adına ilk kez tanıştığınız insanlarla bile yakınlaşma düşüncesiyle bence de başınıza iş açacaksınızAllah korusun kimin ne olduğu belli değil lütfen akıllı ve sağlam adımlar atın. Ve en önemlisi evli erkeklerden uzak durun
Yani cinsel bir yakinlasma durumunda kafamxaki bir dudunceyi bahane edip kactigimi dusunuyorum bundan dolayi dusundum bunuda birde kendime dokunamadigim icin kendime dokunma dusuncesi beni rahatsiz ettigi icin bunu düşündümCinsel organınıza dokunmuyormuşsunuz bile, vajinismus nerden çıktı? Ha ilişkiye girmeye kalksanız belki o da vardır gerçekten, bilemiyorum.
Yanlış anlamayın lütfen sizi yargılamıyorum sadece yalan ilgilerde kendinizi kaptırıp üzmemenizInanın butun felaket senaryolari zaten aklimdan gecjyor hatta emin oln bu konuyu buraya acmsya bile kac zamsn sonra karar verebildim ondada jendimi adam akilli ifade edemedim
Dddigim kişinin evli oldugunu bilmiyordum tedirgin tavirlari vardi o an hissettim ve seb evlisin diye geri durdum ne sacmaliyorsun falan dedi orda ayrildik ama sonra soyledi dogru oldugunu o son oldu bi dahada gorusmedim zaten
Ben ailemle yaşıyorum kendime ait bir odam bile yok.Birazda bundan kaynaklı mastürbasyon olayına bile bu yasima kadar neredeyse hiç girmedim yani bedenimi bile tanımıyorum ve bu durumun farkına bile yeni yeni variyorum kendi başıma kalma durumum çok az oluyor ondada ne kadar denediysem de kendime dokunmanın bir kaç saniye sonrası tiksinmeyle son buluyor belki bir dk bile sürdüremiyorum düşünüyorum acaba bende mi bir sorun var
birde kendime dokunamadigim icin kendime dokunma dusuncesi beni rahatsiz ettigi icin
Cinsel organınıza dokunmuyormuşsunuz bile, vajinismus nerden çıktı? Ha ilişkiye girmeye kalksanız belki o da vardır gerçekten, bilemiyorum.
Yani bir de şöyle düşünün. 35 yıldır sevişmek dokunmak erkek yasaktı.suan kendinizi bırakmak istiyorsunuz ama beyniniz buna direnç gösteriyor sadece zamanla düzelecektir.Yani cinsel bir yakinlasma durumunda kafamxaki bir dudunceyi bahane edip kactigimi dusunuyorum bundan dolayi dusundum bunuda birde kendime dokunamadigim icin kendime dokunma dusuncesi beni rahatsiz ettigi icin bunu düşündüm
Büyük sorunlardan biride bu ben kendimle bu teması kuramiyorum işin asli bazen dokunmalarimda en ufak bir haz dahi hissetmiyorum o yüzden bunu masturbasyonla degilde baskasiyla tam olarak yaşamak istiyorum düşüncede biriyle temas etmek sarılmak öpmek ve daha ötesi çok güzsl duygular opme ve sarılma duygusunu anliklta olsa yasadim ve mutluk hissettiren duygular ama daha ileri bir yakinlasma bana haz mi verir ayni sekilde tiksinti mi bunu bilmiyorum.Kadınsı iç güdü ve hormonların etkili olduğu ama sosyal ortamın uygun olmadığı bir cinsel ilişki arzusu ile sonradan canınızı ciddi sıkabilecek arayışlara girmişsiniz. Tanımadığınız birileriyle yakınlaşmanız çok sakıncalı.
Önce kendi vajeninize ve klitorisinize dokunmaya alışın ve hiç değilse haftada iki kez başarılı masturbasyonla boşalıp rahatlayın. Böylece düşüncelerinizi toparlamanız kolay olur. 34 yaşınızda ve hayatında masturbasyon yapmamış ve bundan tiksinmiş biri olmak normal değil. Odada yapamıyorsanız banyoda yapabilirsiniz. Odada da yalnız kaldığınız mutlaka oluyordur. Bir kadın, vajen ve klitorisini sevmelidir. Kadınlık yalnızca çocuk doğurma organı uterustan (rahim) ibaret değildir. Psikoloğa vajinusmus muyum diye gitmek yerine cinsel organıma dokunamıyorum, kendimi boşaltıp rahatlatamıyorum diye gitseniz daha iyi olurdu. Bu halinizle sorgusuz ve hazırlıksız cinsel ilişki arayışınız, ya başınızı belaya sokar ya da hastalık kaptırır. Bu halinizle vajinusmus da yaşayabilir ve depresyona girebilirsiniz.
Ya bu kadar mi diyeceksiniz ama birseyler izlemeyi de denedim hem çok rahatsız oldum hemde haz istek vs istemedim bazen üstüne gidiyorum kaçtığım seylerin firsat olusturmaya çalışıyorum olmuyor...Tiksinme bilinmeyen bir duygu olduğundandır. İlk tahrik olacak bir şeyler izleyin sonra yapın bence. Vücudunuz nasıl reaksiyon vereceğini bilmiyor. Sonuna kadar gitmeyi deneyin. Anlık yakınlaşmalar tehlikeli olabilir cinsel hastalık da kapabilirsin. Birileriyle flört etmeye çalışın ve onla bir şekilde yakınlaşacak ortam yaratın
Teşekkür ederim anlayışınız ve uyariniz icin gercekten yıllarca sadece sevgi için karsilikli sevme ve sevilme duygularini yasayabilmek icin bekledim ama artik icimdeki bazı istekler onu bile unuttu anlik birseye bile razıyım gozuyle bakiyorumYanlış anlamayın lütfen sizi yargılamıyorum sadece yalan ilgilerde kendinizi kaptırıp üzmemeniz