- Konu Sahibi gozdegozdeg
-
Gozdecim sende tipki bizim gibi ameliyat sonrasi sendromu yasiosun ben buna oyle isim koydumCogumuz yasadik bunu.Canim birkere yumasayna kadar asla boyut hakkinda stres yapma birseyi...Yumusuyunca daha bi dolgun ve tam meme gibi oluyorlar.En kotu donemi o sert odemden cikma hali.Bi tuhaf ve kuculuo gibi gorunuyor ama oyle diiil,hani sert ve hareketsiz oldugu icin sana oyle geliyor.1,5 aydan once asla canini sikma ,benim gibi gunde 30 defa ayna karsisina gecip kuculmeyin nolurr diye yalvarma protezlere :) bosuna yapmisim meger hersey yumusayinca ciiyormus ortaya
ben aylardır bekliyorum bir kaç ay daha var ameliyatıma.. şimdi de ameliyat sonrası yumuşama dönemini bekleme stresi sardı. erken mi heyecan yapıyorum ne. yoksa içim içime sığmıyor muyumuşamasını beklemekle geçecek bu yaz. yani keyif zamanı sonraki yaz olacak.. amaaaaan, olsun da, beklemesi de güzel çünkü.
aynalara yapışacağıma da eminim. bir gün daha bitti. ooooohhh ooooooohhhh....
hırsından ötürü tebrik ederim seni. ben de aynı soruna sahibim. dışardan hoş biri gibi görünsemde destekli sütyenler sayesin de. hiç kendimibeğendiğim bir dönemim olmadı hayatımda ve benimde göğüslerim büyüme aşamasında kaldılar büyümüyorlar. 13 yaşımdan beri aynı 18 yaşındayım. ama sen hırslısın ve elinden geleni yapabiliyorsun. bana da örnek oldun teşekkürler. üç ayda 22 kilo harika bence. tebrik edrim:2:
hırsından ötürü tebrik ederim seni. ben de aynı soruna sahibim. dışardan hoş biri gibi görünsemde destekli sütyenler sayesin de. hiç kendimibeğendiğim bir dönemim olmadı hayatımda ve benimde göğüslerim büyüme aşamasında kaldılar büyümüyorlar. 13 yaşımdan beri aynı 18 yaşındayım. ama sen hırslısın ve elinden geleni yapabiliyorsun. bana da örnek oldun teşekkürler. üç ayda 22 kilo harika bence. tebrik edrim:2:
aynı derdi paylasıyoruzz......ben 17 yasındayım annemi zar zor ikna ettim devlet hastanesinde randevu aldım gidicez doktor ne diyecek bakalım yasım uygunsa ben hemen ameliyat olmak istiyorum herkes ergenlik dönemin bitsin diyordaa bende göğüs falan yok ergenlk döneminde göğüslerim büyümediği icin arkadslarımda olan büyüme acılarını bile hissettmedim adaletmii buuu :))))
gozde canım senin göğüsler şuan nasıl bitişikler mi? ben bir doktorla maillesiyordum defne erkara bana mailden anlattığım kadarıyla 220-260 cc lik kas altı uygun olabileceğini söyledi bunun boyutu ne kadardır ki ben yuvarlak protez düsünüyordum birde tam dik dursun diye
burda yazılanlara göre banada kücük geldi ben 85i dolduracak sekilde istiyorum
Canım bak sütyen bedeni konusunda da Arzumcuğumun açtığı konuyu oku. Ben doktora c cup istiyorum dedim sende öyle dersen koyabileceği kadar büyük koyar bence :)
ben de c cup istiyorum! düne kadar hangi cup ne kadar ölçüdür onu bile bilmiyordum. hatta doktoruma yazıldığı gibi söylemiştim. (kup) beni dışardan gören göğüslerim dolu dolu sanır. oysa dümdüzüm. sadece dolgulu sütyen bile yetmiyor. ikişer tane havlu yerleştiriyorum bir de. bunu buradan yazmak bile yaralıyor içimi. ama biliyorum ki böylesine kötü hisseden bir sürü kişi var. onlara destek olmak adına yazıyorum....
bir gün daha bitti. hatta hafta ortası gelince hafta bitmiş gibi oluyor. bir taraftan da çok yoğunum, kafam da çok meşgul. bu da iyi geliyor...
canım yaaa, havluyu nasıl sokuşturuyorsun vallahi merak ettim
çok küçük mutfak havluları var. elbezi olarak kullanılan hani. yeni keşfettim. daha hafif eski materyallerime göre.artık ameliyattan sonra onları değerlendirecek bir yer bulurum. elbezi yapmam tabi :26:
Canım var ya yemin ederim ameliyat sonucunu en çok merak ettiğim kişi sensin bu forumda. ve inan öyle çok istiyorum ki istediğin gibi göğüslere kavuşmanı az kaldı canım benim gör bak harikaaa göğüslerin olacak..
alemsiniz kızlar, ne desem size bilmem ki
ben de c cup istiyorum! düne kadar hangi cup ne kadar ölçüdür onu bile bilmiyordum. hatta doktoruma yazıldığı gibi söylemiştim. (kup) beni dışardan gören göğüslerim dolu dolu sanır. oysa dümdüzüm. sadece dolgulu sütyen bile yetmiyor. ikişer tane havlu yerleştiriyorum bir de. bunu buradan yazmak bile yaralıyor içimi. ama biliyorum ki böylesine kötü hisseden bir sürü kişi var. onlara destek olmak adına yazıyorum....
bir gün daha bitti. hatta hafta ortası gelince hafta bitmiş gibi oluyor. bir taraftan da çok yoğunum, kafam da çok meşgul. bu da iyi geliyor...
canımsınnn yainş öyle olacak. teşekkür ederim yazdıkların öyle moral veriyor ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?