• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç çatlaksız hamilelik

bendede hiç çatlak olmadı.ne bacaklarda ne göbeğimde ne göğsümde. hamileliğimin 4.ayında itibaren hergün badem yağı sürdüm ama ben fazla kiloda almadım 12 kilo aldım sadece hatta doktorumda fark etmişti aa negüzel hiç çatlak olmadı sende diye,bende sürekli badem yağı sürüyorum demiştim,gerçi oktor bana o senin cildinle alakalı demişti badem yağının okadarda etkisi yok demiş ama olsun...karnım her kaşındığında sürdüm valla......

ben de sadece bebe yağı sürdüm günde 1 kere ve bende de çatlak olmadı melez ciltlerde çatlak olmaz şanslısın demişti doktorum 12 kg almıştım 13 kg verdim hehehe ama belim hala 4-5 cm kalın:(

bendede olmadı roc marka catlaklara karsı yag kullandım ama düzenlı kullandıgım söylenemez ona ragmen olmadı

ben cok merak ediyorum hic aranızda tek bir çatlagı olmadan gebelik geçirmiş olan varmı?

allaha cok sukur bende hıcc catlak olmadan atlattımm.. hemde 21 kılo aldım ..
suan 10 kılo vermıs bulunuyorum bıle.. ama artık vermek ıstemesemde kılolarım gıdıyor cok cöktumm :(
catlak olayı genetıkte olabılıyor kımı ınsan en pahalı kremlerı de surse catlıyorken kımısı ısee bnm gıbı normal bır el ve vucut kremı surerekk cogu zaman surmeyı unutarak catlamadan hamılelıgını gecırebılıyor..

bendede hiç çatlak yok hiç birşey kullanmadım hamileliğim boyunca zaten 10 kilo almıstım doğumdan sonra hepsi gitti 11 kilo verdim eski halime göre daha bi zayıfladım

:emir_bebek: benim ilk hamileligimde 8 ay boyunca tek catlama olmadi ama 9 ayda göbegimin alt kisimlari harita gibi oldu oysa kullanmadigim yag kullanmadigim krem kalmadi bu biraz insanin genetik yapisiyla alakali cünki deri distan degil icten yirtiliyor disardan ne kadar müdahale edebilirizki? Benim annem 3 dogum yapmis cildi kar gibi pürüzsüz ama 2 ablamdada bendede oldu, cokta kafama takmiyorum aslinda önemli olan dünya tatlisi bebislerimizin sagligi :nazar:

ayy ne güzel bu çatlamayanlara imrendim umarım benim de olmas

melser, hakketten bende hamilelikten sonra çok zayıfladım acaba uzun süre emzirdiğim için olabilirmi ?

Son düzenleme:
benimde çok şükür hiç bir çatlağım yok. üstelik hiç bir şey kullanmamama rağmen. şanslıyız sanırım:içelim:

aaaa
kafam atıyo ama :) :)
şaka bi yana çok şanslısınız arkadaşlar benimde tanıdık hiç çatlaksız kadın yok dogum yapmış olan bende kendimi öyle avutuyodum

Selam, öncelikle kendime kocaman bir maaşallah cekmeliyim :) çünkü 2. bebeğimde dogdu ve cok şükür tek bir çatlagım bile yok..gebeliklerimde 15 ve 16 kilo aldım az kilo almayla ilgisi yok bence..

Bende çatlağı olmayanlardanım. ikinci bebeğimi de doğum yapalı 38 gün oldu,Allaha şükür hiiiç çatlağım yok. Bu genetik arkadaşlar benim annem ve ablamdada yok.:teytey:

2 dogum yaptim iki yil arayla, simdi kucugumuz 3 aylik ve bende hic ama hic catlak yok. Her ikisinde de sadece Karin Catlak Kremi kullandim. Ilk dogumumda Turkiyede yoktu, Amerikadan almistim, simdi var eczane ve bebek magazalarinda. Ben Ankarada eczaneden aldim, Bahcelievlerde, ama ebebekte de var, hatta internet satisi da var. Kimse ama kimse dogum yaptigima inanmiyor, ustelik iki oglum da 4 kilonun uzerinde dogdu. Siddetle ama siddetle tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de çatlak yok. 4. aydan itibaren susam yağı sürdüm. Badem yağı tüylenme yaptığı için. bitince de bebek yağı sürdüm nemli tutmak işe yarıyormuş

Allaha şükür hiçbir yerimde çatlak olmadı. Krem kullandım ama sanırım anacığıma benzedim. İçkarnım genişti. Bide fazla kilo almayınca yırttım. Benim derdim kıllanma. Karnımdakiler döküldü ama kollarımda oluşanları sirle aldım. İğrençtiiii :(

Back