Valla Benim 3 Hamilelikten Sonra Karnim Fay Hattina Döndü..çatlamayan Yerim Kalmadi..allahtan Eşim Bunlari Dert Etmiyorda Bende Rahatim Yoksa Resmen Moralim Bozulurdu...
Sanatçilar Da Nasil Karinlar öyle Oluyor Bilmiyorum Ama Resimlerde Genelde Photoshop Vardir Diyorum...bazilarida şanslidir...
benim karnımda bacaklarımda tek bi catlak yada sarkma yok ama gögüslerimde çatlak var biraz.hiçde bişey kullanmadım çünkü kullansanda kullanmasanda o tamamen içten,genetik,ve içilen su miktarıyla ilgili.
Bende de yok canım hamile kaldığımda ilk aklıma gelen bu olmuştu. Çünkü annemde felaket çatlak vardı. Sürekli badem yağı kullandım ondanmıdır yoksa şansı bilmiyorum ama hiç olmadı.
benimde hiç çatlağım olmadı ben kalıtsal olduğunu düşünüyorum ama yinede kendimce yaptıklarım oldu.mesela il günlerden itibaren karnıma kese yaptım fırçayla hafif hafif fırçaladım yani dolaşımı hızlandırdım.(internette okumuştum)ve her duştan sonra bebe yağı ve arko krem kullandım çünkü çok kuru bi cildim var çok işe yaradı.bence kozmetik çatlak için kozmetik kremler kullanmayın içinde çinko olduğu için otismi tetikliyor.
benimde hiç çatlağım yok.hamile kalmdadan önce basen bölgesinde vardı.korkmuştum.cildim çatlamaya müsait diye..hamileliğim sırasında bol bol vücut kremi sürdüm birde tabiki çatlak önleyici(elancyl) kullandım.
kızlar benimde bu cuma dogumum var sadece2 gunum kaldı ve hala catlak yok..
umarım da olmaz
lierac Phytolastil jel kullandım hep
onunlamı alakalı bilemem
ve cook su ictim